" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Καί στήν Κρήτη,Πακιστανοί ; ! ! !


Ἔ,δέν πᾶμε καθόλου καλά !

ΠΡΟΒΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ»!

Πορείες για την επέτειο του κορυφαίου μύθου της μεταπολίτευσης έγιναν σ’ ολόκληρη την Ελλάδα  στις 17 Νοεμβρίου, αλλά μια πορεία που έγινε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης ήταν… διαφορετική.

Πακιστανοί ισλαμιστές, λοιπόν, που έχουν κατακλύσει την περιοχή, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την γέννηση του Μωάμεθ, έκαναν πορεία – επίδειξη δύναμης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με βασικό τους σύνθημα το ανατριχιαστικό «Αλλάχ Άκμπαρ».




Καί ὅλα αὐτά μέ τήν κυβέρνησιν τῶν ...δεξιῶν; Τῶν ...πατριωτῶν; Τῶν ...ἐθνικοφρόνων ;



Μητσοτάκης στη Handelsblatt: «Η Ελλάδα θα είναι άλλη χώρα σε δύο χρόνια»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ
Ντόρα : «Πράξη σοβαρότητας οι δίαυλοι επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία»

Βεβαίως οἱ ἀπαντήσεις ὑπάρχουν,μπροστά μας,τό θέμα εἶναι νά τίς βλέπῃ κανείς !

1974: To Πακιστάν, στο πλευρό των Τούρκων Αττίλων - 2019: Τα ίδια...


Τουρκία-Πακιστάν: Ναυτική παρουσία των ισλαμιστών συμμάχων στη Μεσόγειο!

...Στόχος είναι η εξισορρόπηση της συνεργασίας της Ελλάδας, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αιγύπτου στο πλαίσιο των “τριμερών” συνεργασιών...στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου διεξάγεται η άσκηση Dogu Akdeniz-2019, που… μετεξελίχθηκε σε “Ασπίδα της Μεσογείου” επιχειρώντας μέσω διεθνοποίησης να δειχθεί, ότι  πολλές χώρες συμμερίζονται και υποστηρίζουν την αλά Τούρκα ερμηνεία που καταλήγει σε εξόφθαλμες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου της θάλασσας!



Η πακιστανική φρεγάτα είναι το πρώην USS McInerney (FFG 8) κλάσης Oliver Hazard Perry (OHP), που παραχωρήθηκε στο Πακιστάν μετά την απόσυρσή του από το αμερικανικό ναυτικό (US Navy), με την πακιστανική σημαία να αναρτάται στις 31 Αυγούστου 2010!

Είναι βέβαιο ότι οι ΗΠΑ θα ενθουσιάζονταν εάν μια τόσο φιλοαμερικανική χώρα αποφάσιζε να συμβάλει στην προσπάθεια εξασφάλισης μιας τόσο κρίσιμης περιοχής όπως αυτή της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι εξίσου βέβαιο ότι κάτι τέτοιο είχαν οι Αμερικανοί στο μυαλό τους όταν αποφάσιζαν να την παραχωρήσουν στους Πακιστανούς!



Τζαβέντ Ἀσλάμ,πρόεδρος τῆς πακιστανικῆς κοινότητος στήν ἑλλαδική. Καταζητούμενος ἀπό τήν Διεθνῆ Ἀστυνομία (Ἰντερπόλ) γιά παράνομη μετανάστευσιν καί λαθραία διακίνησιν ἀνθρώπων. ΕΔΩ

Πρός ὑπεράσπισίν του πῆγαν :

...στο Ανώτατο Δικαστήριο παρέστη ο τότε πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Α.Μουσιώτης και του ΚΚΕ Στ.Κόρακας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, Γ.Φελώνης και ο Γιάννης Σιφακάκης από τόν ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Βρέ,πῶς «δένουν» ὅλα ...!


Δημήτρης Κιτσίκης : "...Πλέον η ιστορική μέρα της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας από τους Οθωμανούς η 25 Μαρτίου 1821, αξιολογείται περισσότερο ως αρχή κατάρρευσης και όχι ως αρχή ελευθερίας..."
Τό διαχρονικό παιχνίδι τῆς ἑλληνο-τουρκικῆς συνομοσπονδίας...!



Οπαδός του «Ελληνοτουρκισμού» και ο Βαρουφάκης – Θέλει να καταργηθούν τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας


Τυχαῖον πώς ὅλοι ἔχουν ἑβραϊκή ῥίζα; ... ! ! ! Ἤ,σχεδόν ὅλοι...


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Ξέχασες την φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο, αυτόν που πατούσε την ελληνική σημαία και ο Ερτογάν σήκωσε την σημαία της πατρίδας του και την κρατούσε στα χέρια του στο σημείο που ποζάρουν για φωτογραφία. Καλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουγε καθιστός τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Δεν ξέρω μάλλον έπρεπε να του είχαν πολυθρόνα κοντά στο παρκέ όπως στα γήπεδα μπάσκετ. Τι πολιτικούς βγάζει αυτοί η χώρα, τι αθλιότητες κυκλοφορούν στην πολιτική, χειρότεροι και από ραγιάδες. Μετά λένε ότι η δημοκρατία σου δίνει πολλές επιλογές, είναι σαν να σου λένε διάλεξε με ποιο τρόπο θα πεθάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή