" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

«τό ἔθνος ἡμῶν βλακίεται καί μαλακίεται»

Μουρούζης-Καραθεοδωρῆς-Μαυρογένης
Γράφει ὁ Χρίστος Γούδης


Λίγο πριν από την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453, και την είσοδο στην Πόλη του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ (του Σουλτάνου Μωάμεθ του Πορθητή), ο Βησσαρίων αποτύπωνε την επικρατούσα ατμόσφαιρα στην βασιλεύουσα, με την λιτή αλλά και τόσο επίκαιρη για τα σημερινά δεδομένα φράση του: «το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται» !!! 
Ο διορατικός μαθητής του Πλήθωνος Γεμιστού («Έλληνες εσμέν το γένος ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί») προειδοποιούσε για την επερχόμενη τουρκική επέλασηως αποτέλεσμα του μακροχρόνιου διανοητικού αυνανισμού των Ελλήνων της εποχής του

Άξιοι συνεχιστές αυτής της παραδόσεως οι σύγχρονοι Έλληνες αναμένουν με νωθρότητα και μοιρολατρία τους βαρβάρους, ίσως επειδή πιστεύουν ότι ακόμη και αυτοί (οι Τούρκοι και οι άλλοι) «θα είναι μια κάποια λύση». 
Οι Τούρκοι έρχονται οσονούπω ξανά, στην συριζέϊκης εμπνεύσεως  «Ελλάδα των πολλών», που φέτος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τιμά την Ινδία, ίσως επειδή η νέα φυλετική της φυσιογνωμία αντανακλά την «Ινδογρεκία» στην οποία μετασχηματιζόμαστε ταχύτατα, λόγω των συνεχών αφίξεων των λάθρα εισερχόμενων αφροασιανών ανθρώπινων μαζών.

Και μέσα στον ορυμαγδό των ημερών η Νέα Ινδοκρατία διέγραψε ένα στέλεχός της διότι απεκάλεσε έναν παράτυπο μετανάστη «πίθηκο» ή «μαϊμού», δεν κατέστη σαφές τι από τα δύο, προφανώς κάτω από την πίεση των ποικίλων εταιρειών προστασίας των ζώων, οι οποίες φρονούν, όπως και ο Νίτσε παλαιότερα, ότι πολλές φορές τα ζώα είναι πολύ ευγενικότερες υπάρξεις από τις ανθρώπινες «τοιούτες». Ορθώς έπραξε και ορθές οι διακηρύξεις των εταιρειών προστασίας των ζώων δια τα δικαιώματά τους στον πλανήτη, όμως καμιά εταιρεία προστασίας ανήλικων παιδιών δεν θα υπάρξει σε αυτήν την χώρα; Προστασίας τους έναντι των κρετίνων γονέων τους που τα επιτρέπουν να αναρριχώνται στον κάθε «γύρο του θανάτου» του κάθε «λούνα(τικ) παρκ» για να τα στριφογυρίζουν παθητικά οι όποιοι αλλοδαποί ή ημεδαποί χειριστές της άδολης ζωής τους, και κατόπιν, μετά τον εκσφενδονισμό τους να αναζητούν υπευθύνους άλλους πλην των ιδίων των γονέων τους.

Και εν τω μεταξύ οι βάρκες έρχονται, καλοδεχούμενες από το λιμενικό μας σώμα και τους φιλάνθρωπους αξιωματικούς του, για να γεμίσουμε αλλοφύλους, αλλοιώνοντας έτσι την έννοια του εθνικού μας κράτουςένα έθνος, ένα κράτος» που με τόσους και τόσους αιματηρούς αγώνες είχαμε επιτύχει), για να γεμίσουμε με «μαύρους» εργάτες (υπό την έννοια της «μαύρης εργασίας» που χτυπάει βάναυσα τα λαϊκά στρώματα των Ελλήνων) και να ενισχύσουμε την ήδη ανθούσα εγκληματικότητα, απόρροια των άθλιων συνθηκών διαβίωσης αλλά και της αθλιότητας ορισμένων εξ αυτών, προσβάλλοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ζωή του καταταλαιπωρημένου Έλληνα πολίτη. «Γασασίν πεχλιβανλάρ». Μπράβο παλληκάρια μου!!! «Γκελ, γκελ, καϊξί». «Ος γκελντινίζ». Καλώς ορίσατε Τούρκοι διακινητές…


Μαρτῖνος-Ψυχάρης-Μελισσανίδης
Αν πρόκειται περί εισβολής (καμουφλαρισμένης ή μη) αφήστε τις ένοπλες δυνάμεις να πράξουν το καθήκον τους. Μην ρωτάτε το πώς. Δεν είναι δική σας δουλειά, υμών των δημοσιολογούντων και δημοσιογραφούντων (όλων αυτών που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι κατ’ αναλογία με την κολοκύθα που επειδή επιπλέει νομίζει ότι γνωρίζει κολύμπι). Σε μια, για παράδειγμα, εχθρική αεροπορική επίθεση, δεν πέφτει σε μας λόγος να προτείνουμε αν θα πρέπει να αναχαιτισθεί με αερομαχίες ή με πυραύλους εδάφους-αέρος. Έκαστος στο είδος του και ο Σόρος στους καφέδες, που λέει και η παλιά λαϊκή ρήση.

Αν πάλι πρόκειται για ειρηνική διέλευση, ενισχύστε τους διεθνείς Έλληνες λαθρέμπορους (αν υπάρχουν…) να σπρώξουν τους παρείσακτους σε άλλες θάλασσες, σε άλλα μέρη, για να δούμε επιτέλους πόσα απίδια χωράει ο ανθρωπιστικός σάκος των χωρών της Ευρώπης ή πόσες νάρκες, θαλάσσιες ή επίγειες, θα απλώσουν στα σύνορά τους για να μην «μολυνθούν», τη στιγμή που απαίτησαν από εμάς την αποναρκοθέτηση των συνόρων μας για «ανθρωπιστικούς» λόγους. 

Είστε ανθρωπιστές; Πάρτε τους στις χώρες σας και στα σπίτια σας, εσείς ευρωπαίοι γραμματείς και φαρισαίοι, οι διυλίζοντες τον κώνωπα και καταπίνοντες την (τουρκική) κάμηλο. Εξάλλου, ο τούρκικος παστρουμάς από καμήλα γίνεται!!!

«Η Κύπρος κείται μακράν»

Όσο για τις απειλές της Τουρκίας, στο διάβολο όλα τα φληναφήματα περί αμυντικής στρατηγικής μας. Το κυρίαρχο στρατηγικό μας δόγμα δεν πρέπει να είναι πώς θα κρατήσουμε τα νησιά μας που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα τουρκικά παράλια. Ας τα πάρουν για μερικές ώρες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Γατί ναι, όντως «η Κύπρος κείται μακράν» αλλά η Κωνσταντινούπολη κείται εγγύς !!! Αρκετά τους ανεχτήκαμε. 

Τη στιγμή που δεν δέχονται ότι οι καλοί φίλοι πρέπει να έχουν μεταξύ τους καλούς και στέρεους τοίχους, δεν έχουμε άλλη διέξοδο. Έτσι που το πάνε, για να επιβιώσουμε οφείλουμε να τους σπάσουμε τα μούτρα. Μια και καλή. Σε αυτή την περίπτωση, ο καλός Τούρκος είναι ο σκοτωμένος Τούρκος. Αλλιώς αφήστε τούς εξ ημών γραικύλους να τα δώσουν όλα, όσο είναι καιρός. Ποτέ δεν είχαμε έλλειψη από ραγιάδες και φαναριώτες (που κρατούν το φανάρι). Η επιλογή αυτήν τη φορά θα πρέπει να είναι του ελληνικού λαού. 

Αλήθεια, γιατί οι τόσες και τόσες εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν θέτουν το ερώτημα «να δώσουμε στον Τούρκο» για να έχουμε ειρήνη ή «μολών λαβέ» και ότι ήθελε προκύψει; Καιρός δεν είναι να μετρηθούμε και να δούμε το πρόσωπό μας στον καθρέφτη;

Και κάτι τελευταίο. Μην χαρίζετε στην καθημερινή ομιλία σας το όνομα Μακεδονία (και Μακεδόνες), έστω και υπό την σύνθετη μορφή της συμφωνίας των Πρεσπών, στους, κατά τον Ίωνα Δραγούμη, «σλαβανάκατους». Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και ευρηματική σε συντμήσεις σύνθετων λέξεων. Μην λέτε Βόρεια Μακεδονία αλλά Βορακεδονία  και τους κατοίκους της Βορακεδόνες, βορά κατά κάποιον τρόπο της χλεύης της Ιστορίας. 
Και πάντα μέσα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, να κοινωνείτε στα εκατομμύρια των ξένων καλοκαιρινών επισκεπτών μας τους όρους Noredonia και Noredonians ως νομότυπες συντμήσεις των North Macedonia και Northern Macedonians αντιστοίχως.

 Και μην ξεχνάτε ότι σε μας έρχονται – και θα έρχονται – κάθε χρόνο οι λαοί του κόσμου, σε αυτούς πηγαίνουν μόνον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου.


Χρίστος Γούδης

17 σχόλια:

  1. Μόνο με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ξεμπερδευεις ,άμα βαρεσης σφαλιάρα στην μαϊμού ,θα την κάνης να κρυφθη.Ελληνες ;no no no !θα πιούμε όλο το ποτηρι και μετά .Παραδωνενα αεροδρόμια ,παραδωμενες επικοινωνίες ,παραδωμενες απασες οι εξουσιαστικές κεφαλές ,είσαι με τα σωβρακα κατω.Οτι και να γράφουμε ,σάλια λέμε.Οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ,αλλιώς καραδοκούν συμφορές ,το γράφει παντού η ιστορία και ειδικά των Ελλήνων , ειδικά.Λοιπον...αρχινατε να πίνετε το ποτήρι ,μπας και ξεμπερδεψουμε αρχυτερα και για πρώτη αντίδραση....ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ,ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ Ἂριστόμαχε,θέλω μέσῳ αὐτοῦ τοῦ σχολίου νά δώσω καί μία ἀπάντησιν στόν ἀγαπητό μου Διηνέκη,πού εἰλικρινῶς τήν βοήθειά του,σέ πα΄ρα πολλά θέματα,τήν ἐκτιμῶ βαθύτατα.

      Ἔβαλα στήν κορυφή τοῦ ἄρθρου,τούς 3 φαναριῶτες.Τουρκοχάζαρος ὁ πρῶτος,ἑβραΐλες ξςφωνιμένες οἱ ἑπόμενοι 2.Ἐάν κάποιος παρατηρήσῃ ὅλους τούς φαναριῶτες,μά ὅλους (τοῦ τότε)θά διακρίνῃ αὐτά τά χαρακτηριστικά.
      Στό μέσον ἔβαλα τήν φωτό μέ τούς συγχρόνους φαναριῶτες. Δέν εἶναι σύμπτωσις πώς ΚΑΙ αὐτοί,μά καί ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι μέ τά σύγχρονα φαναριώτικα ὁφφίκια,ἔχουν καταγωγή ἀπό ἐκεῖνες τίς περιοχές (Εὔξεινος,Κασπία,Μικρά Ἀσία,Ἰωνία)...

      Ὁ συγκεκριμένος ἀρθρογράφος,ὁ Γούδης πού προτιμᾶ τό Χρίστος ἀπό τό Χρῆστος (τήν διαφορά τῆς σημασίας τοῦ -ι ἀπό τό -η,στήν λέξιν τήν γνωρίζετε),ἔχει καταγωγή ἀπό τήν Μάνη ἤ μᾶλλον κατέληξεν ΚΑΙ αὐτοῦ ἡ οἰκογένεια ἐκεῖ.Ἔχουμε γράψῃ στό θέμα μέ τά Κύθηρα,ποιοί πῆγαν στήν Μάνη...

      Δέν εἶναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαῖον,πού φιλοξένησα τό συγκεκριμένο ἄρθρον...Διηνέκη,μήν μέ θεωρεῖς ...πού τό ἔβαλα...Ἔχω λόγον πού τό ἔκανα...
      Βεβαίως καί γνωρίζω,ἀφοῦ τό ἔχω διαβάσῃ σ᾿ἐσένα,γιά τό συγκεκριμένο ποιήμα.Ὅμως...

      Ὅμως,κάτι περιμένω νά ἀνακαλύψω...

      Ἔχε ὑπομονή,ἀγαπητέ μου Διηνέκη !

      Παῖδες,τά πράγματα εἶναι πάρα πολύ δύσκολα ! Μά πάρα πολύ ! ! !

      Ἴσως,αὐτό πού ἔλεγε ὁ Φωτόπουλος στό «οἱ γερμανοί ξανάρχονται»,κάποιοι,πολλοί γνωστοί καί πολύ συγκεκριμένοι,οἱ μπουρζουάδες τῶν μπουρζουάδων,παίζουν τό τελευταῖο τους χαρτί,ὅντως ! Σέ ἕναν πόλεμο ὅπου θά παιχτοῦν τά ΠΑΝΤΑ !

      Καλησπέρα ἀγαπητοί,Ἀριστόμαχε καί Διηνέκη !

      Διαγραφή
    2. Παραδωνενα αεροδρόμια ,παραδωμενες επικοινωνίες ,παραδωμενες απασες οι εξουσιαστικές κεφαλές ,είσαι με τα σωβρακα κατω.Οτι και να γράφουμε ,σάλια λέμε.Οι ΑΡΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ,αλλιώς καραδοκούν συμφορές ,το γράφει παντού η ιστορία και ειδικά των Ελλήνων , ειδικά.

      Αὐτός ὁ πόλεμος.Ἀριστόμαχε εἶναι ὁ χειρώτερος ὅλων,στήν ἱστορία τῶν Ἑλλήνων.Ὁ χειρώτερος ! Καί εἶναι στήν κορύφωσίν του,σήμερα.Θά πέσουν πολλές μάσκες.πολλές μουτσοῦνες...

      Ποιοί νά ἡγηθοῦν Ἀριστόμαχε;Ποιοί εἶναι οἱ Ἄριστοι; Ἔχουμε χάσῃ τά αὐγά καί τά πασχάλια...

      Κῦττα,ἀπό αὐτά πού γράφουμε καί λέμε,κάποια «σάλια» μπορεῖ νά ἀποδειχθοῦν θανατηφόρα...Πάλι ο δράκος τοῦ κόμοντο μοῦ ἦρθε στό μυαλό,μέ αὐτά τά θανατηφόρα σάλια...

      Τόν Σταυρό μου κάνω.

      Διαγραφή
    3. Εδώ θα σου γράψω :όχι ο χειρότερος ,Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.Αυτος ο πόλεμος είναι διαγαλαξιακος και διαπλανητικά.Αφορα την απελευθέρωση του πλανήτου Γαία ,από τα δράκο κρονεια ιερατεία ,από τις τελετές της μαύρης μαγείας ,του σφαγιασμου των ανθρώπων και ζώων ,τις ανθρωποθυσίες και τους Κάνε Μπαλ ιερείς τους.Το τσάκισμα του Μάτριξ τους και την απελευθέρωση των κλώβων των κρονιων πεδίων που σαν τανάλια έπνιγαν τον πλανητη.Την καταρρευση και καταστροφή του δολοφόνου χρηματο πιστωτικού συστήματος τους.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ποσο κοντά ;εύκολο να το μαντεψετε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Κοντά κοντά η ασπίδα ,να καλύπτη το δεξιο του συμπολεμιστή ,κωλο κωλο στην μάχη της Γρανάς.Ετσι θα πάμε και μην φοβάσαι.Την καλησπέρα μου Πελασγική.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα καί σ᾿ἐσέ Ἀριστόμαχε !

      Εἶχες δέν εἶχες πάλι στό et in Arcadia ego,μέ πῆγες...

      Ἄριστε εἰς τήν Μάχην,κυττᾶμε πρός τά Ἄνω ὅπου ἤδη συμβαίνει...!

      Διαγραφή
  3. Επανερχομαι , στα γρηγορα ,δεν χλευαζω ,δεν πικαρω κανεναν ,ομως υπαρχει σε φαση ανοιχτης πολεμικης συγκρουσεως ,οι χαζαρο γοτθοι θα προκαλεσουν τα χιλια μυρια προβληματα και η παρουσα διαχειριστρια κατοχικη κυβερνηση δεν θα μπορεση να κανη κατι .Αλλωστε με την αγορα των τερματικων απο το ισραηλ ,παρακολουθουν τα παντα.....ολους μας .Εαν οι αριστοι των κατωτερων βαθμιδων των ενοπλων δυναμεων δεν αντιδρασουν με φιλοπατρια ,θες να στο πω με τσαμπουκα ; ,απεναντι στον οποιονδηποτε ....εννοω τον οποιονδηποτε ετσι ; ,η οποιαδηποτε αναμετρηση ειναι χαμενη απο χερι.Οι αποβιωσαντες παλαιοι αξιωματικοι του στρατου μας ,ειχαν φαη στην μαπα τις πλατες των ιταλων ,γαλλων και εγγλεζων προ τους τουρκους.Τωρα εχεις και εναν ακομη παικτη ....την ιδιοτυπη φαρα.... Σαφως και θα ματωσουμε ...ποτηρι γαρ...αλλα προτιμω τον θανατο στον αγωνα παρα να ειμαι ριψασπις και κιοτης. Ηδη ,η αλωσις της πατριδος εχει ενεργοποιηθη ,με την αποδοση υπηκοοτητας και ιθαγενειας εκατονταδων χιλιαδων λαθρο και συνεχιζεται με αμειωτους ρυθμους .Ειδες τι εγινε στον καραβομυλο Στυλιδος ; εστειλαν τον χρυσοχοιδη ,ναπειση τους κατοικους ,να δεχθουν τους λαθραιους στο στρατοπεδο και ειπε αυτος ,οτι αμα δημιουργηθουν προβληματα ,θα τους παρη σπιτι του ,οπως πηρε και το μνημονιο να το διαβαση ! αααχαχαχα!οι επισημες διαχειρισεις αγωνιουν για την εκβαση της εγκαταστασεως των λαθρο ,εχουν πονο και κοψιμο .Λιγοι ειναι αυτοι που αντιλαμβανονται την κρισιμοτητα και οτι η χωρα παραδιδεται αμαχητι στον ισλαμικο επεκτατισμο της νεας ταξης .Οταν αρχιζουν και τρωνε τις μαπες τους ,εκει κατι αρχιζουν και αντιλαμβανονται.Με αποφασισμενους πολιτες ,κανεις ευκολα πολιτοφυλακη και πως θα λειτουργη ,ηδη στην Μαλακασα εχουν ξεκινησει λογω των απειρων κρουσματων και με την συνδρομη της αστυνομιας ,οσο αντεχει και αυτη ακομα .Ας μου βρη καποιος ,ποσοι λαθρο υπηκοοι εψηψισαν !μουγκα απο τα πουλημενα τρισαθλια καναλια ! ΔΥΟ ΤΙΝΑ ,Η ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ ,η ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ .ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !αααχαχαχαχα ! Λοιπον ; καμπουρα η γιαταγανι ;τους παιχτες τους ξερετε ,συμφωνιες κατω απο το τραπεζι ,δεν γινονται δεκτες .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια, πόσοι λάθροι ψήφισαν; Μήπως λόγω αυτών πήρε το σύριζα τόσο μεγάλο ποσοστό στις τελευταίες εκλογές ή λόγω του μαγειρέματος της singular;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 23η Ανοικτη εκδηλωση Το συμπαν η ζωη και ο ανθρωποs!
    Προσφωνηση απο τον προεδρο του"Τεκτονικου Ιδρυματοs"κ.Νικολαου Βουργιδη!
    Ομιλητεs ο κ.Χρηστοs Γουδηs ο κ.Νικολαοs Ματσοπουλοs ο κ.Ευστρατιοs Θεοδοσιου ο κ.Δημητριοs Μακρατζακηs!
    Μετα την εκδηλωση θα επακολουθησει δεξιωση στο κυλικειο του"Τεκτονικου Μεγαρου"!

    Καταστατικο Ιδρυσεωs"Ιων Δραγουμηs"
    Προεδροs Χρηστοs Γουδηs...
    Χορηγιεs δωρεεs Κληρονομιεs Φυσικων η Νομικων Προσωπων με τηρηση παντοτε του ευεργετηματοs τηs απογραφηs.
    Eυρωπαικεs και Εθνικεs επιχορηγησειs και χρηματοδοτησειs δωρεεs και επιδοτησειs διεθνων Οργανισμων δημοσιων υπηρεσιων δημοσιων και ιδιωτικων επιχειρησεων εσωτερικου και εξωτερικου που παρεχονται για την υποστηριξη του σκοπου τηs.Συμμετοχη σε ευρωπαικα εθνικα η Διεθνη Προγραμματα!
    Μελη 60χ50ευρω=3.000

    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
    Η αναγγελια εγινε στιs 16-17/1/2010 Α1 σελιs 3!!!
    Μελη τηs ακαδημιαs Προεδροs ο πρωην ευρωβουλευτηs πρεσβηs κυριοs Γεωργιοs Γεωργιου μελη ο ευρωβουλευτηs Νικοs Σαλαβρακοs ο βουλευτηs του ΛΑΟΣ Αστεριοs Ροντουληs ο προεδροs του Ιων Δραγουμηs Χρηστοs Γουδηs ο Δημητρηs Κωνστανταραs και η κ.Αρτεμιs Τσικνια!

    Η Θυγατερα του αναπληρωτη προεδρου του ΛΑΟΣ πρεσβη Γ.Γεωργιου αποσπαστηκε απο το ΥΠΕΞ στο Ινστιτουτο Ιων Δραγουμηs!!!O προεδροs του Ινστιτουτου Ιων Δραγουμηs Χρηστοs Γουδηs:"Οσον αφορα την παρουσια του συγκεκριμενου προσωπου στο Ινστιτουτο μαs σαs πληροφορω οτι ουδεμια σχεση εχει με
    *(ενω στην υπηρεσια τηs δεν ειναι!!!)

    Το Ινστιτουτο Εθνικων Κοινωνικων Μελετων Ιων Δραγουμηs επιδοτηθηκε τον Μαρτιο του 2008 απο"ευρωπαικα επιδοτουμενα προγραμματα"μεσω του κυριου Σκανδαλακη 340.000 χιλ ευρω!!!
    Που πηγαν τα 30.000.000 εκ ευρω=(10.000 χιλιαδεs εκ δραχμεs οεοοοοοοοο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστοs Γουδηs"Προσωπα που αξιζουν"
    Ο Μακηs Βοριδηs(Περιφερεια Αττικηs)με μονιμωs συγκροτημενη εκφορα λογου και ευτολμια στην αποτυπωση τηs πραγματικοτηταs σε συνδιασμο με την"επιτυχη ασκηση διοικησηs απο τιs θεσειs του"ωs υπουργου"αποτελει αναμφισβητητα"το ανερχομενο αστρο"στον χωρο τηs συγχρονηs αστικηs δεξιαs"συνεπικουρουμενοs απο τον χαμηλων τονων"αλλα υψηλων προδιαγραφων"Θανο Πλευρη(Α'Αθηνων)και τον μαχητικο Αδωνι Γεωργιαδη(β'Αθηνων)Την Α'Αθηνων κοσμει επισηs με την παρουσια του στο ψηφοδελτιο τηs Νεαs Δημοκρατιαs και ο σεμνοs φιλολογοs και σοβαροs δημοσιογραφοs συναδελφοs στο Δημοτικο Συμβουλιο τηs Αθηναs Δημητρηs Κωνστανταραs!!!Στο ψηφοδελτιο επικρατειαs του ΛΑΟΣ αυτη τη φορα βρισκονται ο μαχητικοs δημοσιογραφοs(και παλιοs αξιωματικοs)Αντωνηs Μυλωνακηs και ο διακεκριμενοs νομικοs Φωτηs Χαριτοs"ονομα με σιγουρο πολιτικο μελλον στην ευρυτερη παραταξη τηs δεξιαs!!!Στην Α'Αθηνων επισηs με το ΛΑΟΣ κατεβαινει υποψηφιοs και ο Γιαννηs Γιαννακεναs οπωs και το μεγαλο ονομα που εμεινε στο ΛΑΟΣ απο την παλια καλη φρουρα ο τροπον τινα"τελευταιοs των Μοικανων"ο πρεσβηs επι τιμη Γιωργοs Γεωργιου!!!
    Αφησα τελευταιο τον αρχηγο τηs αξιωματικηs αντιπολιτευσηs στον Δημο τηs Αθηναs τον Γαβριηλ Σακελλαριδη(υποψηφιο στην Α'Αθηνων)Καθαρα ματια συγκροτημενοs λογοs τεκμηριωμενεs αποψειs αισθηση του μετρου ευγενηs και πολιτισμενη παρουσια!!!Ανεξαρτητα ομωs απο ολα αυτα εκεινο που καθιστα στην πορεια του χρονου τον πολιτικο "ευπατριδη ειναι η ειλικρινεια"η καθαροτητα"των αποψεων η"εντιμοτητα των προθεσεων"και η ανιδιοτελεια του!!!Και ο Γαβριηλ Σακελλαριδηs αν και νεοs ακομα τα εχει"αυτα τα προσοντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό θυμᾶμαι τό συγκεκριμένο δημοσίευμα...

      Ὅλα τά κρατοῦμε,scripta manent...!

      Διαγραφή
  7. Ο πρωην γραμματεαs ιδεολογικου του ΛΑΟΣ!(Χρηστοs Γουδηs)
    Πολιτικοι μεταπρατεs παραπολιτικοι υποτακτικοι και διατεταγμενοι κατα το"μαγοι γοητεs και αγυρτεs"μιαs κοινηs πολιτικηs χαβουζαs εμπεριεχουσαs τα αναγκαια"πλυντηρια ρουχων χρηματων και εγκεφαλων"Ωs τυπικο παραδειγμα πολιτικου αναμορφωτηριου διαθετονταs προγραμματα προπλυσηs κυριαs πλυσηs ξεβγαλματοs στυψιματοs και στεγνωματοs για τον χωρο τηs"ρυπαρηs δεξιαs"εν προκειμενω προβαλλεται με φερεγγυοτητα ο απορυπαντικοs καδοs του ΛΑΟΣ ενα"ειδοs πολιτικηs κολυμβηθραs του Σιλωαμ"με απτη κορυφαια και υποδειγματικη περιπτωση συνεχωs δαχτυλοδειχτουμενη απο τον"δημοφιλη και χαρισματικο"προεδρο του Λαικου Ορθοδοξου Συναγερμου την επιτυχη λευκανση του Μακη Βοριδη!!!Η δραστικοτητα του μηχανισμου καθαρσηs υποστηριζεται και απο τα παρεχομενα στατιστικα στοιχεια τα αναφερομενα στη μαζικη μεταναστευση αποδημητικων πολιτικων πτηνων που λογω τηs παραμονηs τουs για καποιο χρονικο διαστημα στο θεραπευτικο λοιμοκαθαρτηριο ιδεων και πολιτικου"σαβουαρ βιβρ"ανερρωσαν επιμορφωθηκαν και εξευγενισθηκαν αρκουντωs ωστε να γινουν τελικα δεκτα κατω απο τα φτερα μειζονοs μαμαs παπιαs του αστικου χωρου τηs υ-περαστικηs ΝΔ η οποια ειρησθω εν παροδω μονιμωs"ποιει την νησσα περι ολων αυτων!!!

    οταν τοιουτοs ανηρ περδεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστοs Γουδηs:Κορυφαιο στελεχοs τηs ΝΔ και τηs Πολιτικηs Ανοιξηs!!!
    Υπηρξε μελοs τηs επιτροπηs Ανωτατηs Παιδειαs τηs ΝΔ επι προεδριαs Μητσοτακη (1984-1985)μελοs του Κεντρου Μελετηs Προβληματων του Ελληνισμου τηs Πολιτικηs Ανοιξηs του Αντωνη Σαμαρα(1993)Συνεργατηs απο το(1999)και συντονιστηs τηs Ομαδαs Ιδεολογιαs και Πολιτικηs του Ινστιτουτου Δημοκρατιαs Κωνσταντινοs Καραμανληs του επισημου think tank τηs ΝΔ(2001-2004)Κατα καιρουs περασε απο το Φιλελευθερο Φορουμ του Ανδρεα Ανδριανοπουλου τη ΔΗ.ΑΝΑ του κ.Στεφανοπουλου ενω μετα την αποχωρηση του απο τη ΝΔ κατευθυνθηκε στο ΛΑΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε τραβατε στα καφενεια μπατριωτες του κωλου και της στοας να φατε κανα γαμωπουστηρλο ,χαζαρο προσκυνημενοι.!Αμα γραφω για σαλιαρηδες ,εχω αδικο ; μας ερχονται χεσμενοι ολοι αυτοι ,για να μας καθοδηγησουν ! ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ,ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΗΤΕ !.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀριστόμαχε,ὁ ἀνώνυμος ἀναγνώστης,μᾶς δίδει πληροφορίες περί τοῦ βίου καί πολιτείας τοῦ Χρή(ί)στου Γούδη.Δέν τά υἱοθετεῖ...

      Ἐγώ θά χρησιμοποιήσω τήν φρᾶσιν τοῦ ἀγαπητοῦ Διηνέκη : Παρά-ἀσχοληθήκαμε,μέ τόν ἐν λόγῳ !

      Υ.Γ.Ὀφείλω μόνον νά ἀναρτήσω τό ποίημα του,στό ἑβραϊκό περιοδικό Χρονικά.Καί θά τό κάνω.

      Διαγραφή
    2. Μα δεν καταφέρομαι κατά της πληροφορίας ! Καταφέρομαι όλων αυτών που προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται και φροντίζουν την ύπαρξη μας και την επιβίωση μας ,συμπραττωντας με την διαπλοκή των στοών και μαύρων ιερατείων ,άλλοι λόγω γενετικής προσομοιωσεως και άλλοι λόγω λατρείας στον μαμμωνα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή