" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ὀκτώ χρόνια ἀπό τό ἔγκλημα τῶν ἀριστερῶν στήν Marfin


Στις 5 Μαΐου 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.


Δεν ανήκαν στο Πάνθεον των «ηρώων» της Καισαριανής, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντίθετα ήταν θύματα τους. Δεν ήταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν ήταν ο Παύλος Φύσσας. 

Οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κάλυψαν. Αυτοί φώναζαν «Κάψτε τους» και «αλάλαζαν» , την ώρα που οι δολοφόνοι έσπαγαν με ειδικό εργαλείο το άθραυστο τζάμι της ΜΑΡΦΙΝ και πέταγαν μέσα μολότοφ και επιταχυντικό υγρό. 

Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό. 


Ήταν τότε οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Αβάπτιστου Τζέφρυ Παπαεβραίου και τα τάγματα εφόδου του Σόρος, με την αριστερή κουκούλα, εκπλήρωσαν το αντιλαϊκό της καθήκον και προβοκάρισαν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τερματίζοντας τις αντιδράσεις του Λαού, απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε. 

Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή. 

Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων. 

Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το Συνταγματικό Τόξο καθως και η τυφλή και αδέκαστη επιθυμεί και να ξεχαστεί.

  Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ότι στις 5 Μαΐου 2010, αριστεροί δολοφόνοι, με τη βοήθεια αριστερών συνεργών τους έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν ένα το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικης Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.



5 σχόλια:

  1. Να που βρέθηκε και ένας αριστερός που να διαθέτει στοιχειώδη λογική.

    Στάθης Δρογώσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θά παραθέσω τήν ἀπάντησιν πού ἔβαλα στό Φ/Β ,στό σχετικό θέμα :

    Ἀγαπητέ,θά τόν συγχωρήσω μόνον,ἐπεί δή, ζητᾶ συγγνώμη καί ἀναγνωρίζει τό ἔγκλημα καί τούς ἐγκληματίες. Ὅμως γιά τίς «ἰδεολογίες» του ΟΧΙ. Διότι πρέπει ἤδη νά γνωρίζῃ πώς ὁ κομμουνισμός εἶναι ἡ πολιτική πανοῦκλα τῶν ἀνθρωπίνων κοινωνιῶν.

    Ἡ πολιτική πανοῦκλα τῆς κοινωνίας
    http://sxolianews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μας φίλοι, σας ενημερώνουμε πώς το θέμα της 8ης επετείου της εκτελέσεως των άτυχων αυτών θυμάτων στην τράπεζα της οδού Σταδίου, ήταν το ΠΡΩΤΟ που αναφερόταν στην νέα 18η εκπομπή μας της διαδικτυακής 'ΟδύσσειαςΤV', που πρό ολίγων ωρών ...μας τήν Κ Α Τ Ε Β Α Σ Α Ν !
    Προτού συμπληρωθεί κάν ένα 24ωρο απο την ανάρτησή της, χθές Τρίτη 8η Μαΐου 2018 κατά τις 3 περίπου το μεσημέρι...
    Ευχαριστούμε θερμώς για την έως σήμερα εξαιρετική συνεργασία.
    Δεν πρόκειται ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ούτε να συμβιβασθούμε, ούτε να δεχθούμε ότι ..."κηρύσσουμε μίσος", όπως μας έγραψαν με κόκκινα γράμματα στο τριών μηνών διαρκείας "απαγορευτικό", ποιός ξέρει ποιοί, ποιός ξέρει απο πού, ποιός ξέρει πώς, ποιός ξέρει γιατί...
    Πάντως να το βάλλουμε μετά την παρέλευση του τριμήνου, τίποτε ...κινούμενα σχέδια με τον Ντόναλντ Ντάκ, τον Μίκυ-Μάους, τον Γκούφη και την Νταίζη, ΔΕΝ πρόκειται!
    Ευχαριστούμε και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό θέμα εἶναι,μποροῦμε νά ἔχουμε,μέ κάποιον τρόπον τό βίντεο; Νά μᾶς τό στείλετε μέ ἡλεκτρονικό ταχυδρομεῖον,ἴσως ; Ἐγώ θά τό ἀποθηκεύσω καί θά τό βάλω στό ἰστολόγιό μου καί γαῖα πυρί μειχθήτω !

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

      Διαγραφή