" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στήν Κῶ ! Φωτορεπορτάζ, βίντεο


Μπλόκο με βράχους και φωτιές ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Κω
 
Με ξύλο, χημικά και συλλήψεις προσπάθησαν τα ΜΑΤ να διαλύσουν τους εξεγερμένους κατοίκους της ΚωΓενικός ξεσηκωμός επικρατεί από χθες στην Κω όπου οι νησιώτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και αντιδρούν δυναμικά ενάντια στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή τους.


Οι κάτοικοι έχουν κλείσει τον δρόμο προς το στρατόπεδο που προορίζεται για κέντρο λαθρομεταναστών με βράχους και φωτιές, ενώ αρκετοί μαζεύονταν και στο Λινοπότι.


Οι στρατιώτες δούλευαν όλη τη νύχτα στο σημείο κατασκευής του "hot spot", ενώ στο σημείο που έχουν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι σήμερα, έφτασε νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο που μεταφέρει συνήθως τον Ταξίαρχο.

Ολοένα αυξάνεται ο αριθμός των νησιωτών που προστρέχουν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση της περιοχής τους.


Από την άλλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως  οι άνθρωποι που αντιδρούν για τα hot spots είναι... μεμονωμένοι και αντιδρούν σε οποιαδήποτε δράση.


Ακόμη ανακοίνωσε ότι το στρατόπεδο στην Κω θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Οι νησιώτες έχουν ξεσηκωθεί και δεν θα επιτρέψουν να γίνουν οι Έλληνες μειοψηφία στην Πατρίδα μας.

Το απόγευμα οι δυνάμεις των ΜΑΤ, έχοντας εντολές για διάλυση της συγκέντρωσης, επιτέθηκαν στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους με αποτέλεσμα τραυματισμούς και νέες συλλήψεις. Δείτε τα σχετικά βίντεο:


Τα ΜΑΤ πέρα από το ξύλο στους κατοίκους, έσπασαν και τα οχήματά τους!  


Χρυσῆ Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου