" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Ευνομία παντού»: Σφάζονται στην μέση του δρόμου οι λαθρομετανάστες και ο Δένδιας κοιμάται

«Ευνομία παντού»: Σφάζονται στην μέση του δρόμου οι λαθρομετανάστες και ο Δένδιας κοιμάται
Οι κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών βιώνουν ένα δράμα, όντας κλεισμένοι στα σπίτια τους, μετά την δύση του Ηλίου. Παρά τις ψευδείς περί αντιθέτου εξαγγελίες – ευχολόγια του πλέον αποτυχημένου υπουργού της συγκυβέρνησης, Νίκου Δένδια, το κέντρο των Αθηνών εξακολουθεί και αποτελεί άβατο για τον μέσο Έλληνα οικογενειάρχη.
Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που λαθρομετανάστες σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη για μία κάμερα. Ακόμα και σήμερα οι συνθήκες στην γειτονιά παραμένουν ακριβώς οι ίδιες. Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι στον ίδιο ακριβώς δρόμο, λίγα στενά παρακάτω πραγματοποιήθηκε άλλη μία αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τρεις αλλοδαποί αφρικανικής ή ασιατικής καταγωγής σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μαχαίρωσαν έναν ομοεθνή τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι κάτοικοι, είναι τρομοκρατημένοι και φοβούνται να μιλήσουν, για τα όσα ζουν καθημερινά στην οδό Ηπείρου και στα γύρω στενά. Καταστηματάρχης της περιοχής είπε ότι πρόκειται για την τέταρτη αιματοβαμμένη συμπλοκή που συμβαίνει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.
Την ίδια ώρα ο ΠΡΟΠΟτζής, Δένδιας, εξακολουθεί να κοιμάται και να αγνοεί τα προβλήματα των Ελλήνων, αφού για αυτόν προέχει η αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. 

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου