" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Να φορολογηθούν οι Χριστιανοί!

Μια από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ( που έγιναν κατά την διάρκεια του συνεδρίου Εκκλησία και αριστερά) είναι και η κατάργηση της μισθοδοσίας με έξοδα του Κράτους για τους έλληνες κληρικούς. Αλλά υπάρχει και η εναλλακτική πρόταση, σε περίπτωση που αυτό είναι δύσκολο να εφαρμοσθεί: η αντιπρόταση λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ λέει: Να φορολογούνται οι Έλληνες πολίτες που θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ώστε τα έσοδα από αυτή την φορολόγηση να διατίθεντε στην εκκλησία με σκοπό την διάθεσή τους προς μισθοδοσία των κληρικών!!! 
 Αφού λοιπόν είδαν τις διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι της εκκλησίας της Ελλάδος που είχαν την " φαεινή" ιδέα να πραγματοποιήσουν αυτό το γελοίο αλλά κυρίως ΥΠΟΠΤΟ συνέδριο, θέλω να τους δω τώρα πως θα αντιδράσουν και ποιά θα είναι η στάση τους απέναντί τους . Θα συνεχίσουν τα χαδάκια και τις γλύκες; !!! 
Γιατί, κ.κ. της Ιεράς Εκκλησίας της Ελλάδος, σας αρέσει αυτή η πρόταση; Την αποδέχεστε; Άν ναι, τότε ξεγράψτε και το ποίμνιό σας ! Αποχαιρετίστε το, αφού μέσα στην λαίλαπα των φόρων που δέχεται ο Έλληνας πολίτης, ποιός θα είναι αυτός που εν γνώσει και συνεναίσει του θα πάει να φορολογηθεί ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για το θρήσκευμά του; 
Αλλά θα ήθελα να ήξερα ποιανού ήταν ΑΥΤΗ Η ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ !!!  Του Αλέξη μήπως; Γι' αυτό δεν έχει αφήσει εβραϊκό για εβραϊκό λόμπι, που να μην εμφανισθεί να δώσει ...εξετάσεις;
Όμως επειδή δεν μασάμε κουτόχορτο, αντιλαμβανόμεθα πως δεν έχει να κάνει με κανέναν αφελή ή χαζό συριζόμυαλο αλλά αποτελεί μια ακόμη ΑΠΟΔΕΙΞΗ του τι πρεσβεύει το συνονθύλευμα αυτό: δηλαδή την απόλυτη κομματική έκφραση στην ελληνική πολιτική, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ η οποία επιδιώκει την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της θρησκείας στο όνομα της νέας, μιας και μοναδικής, παγκόσμιας θρησκείας ( αθεΐας) !!! 
Να τους χαιρόσαστε και που είστε; Να ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΑΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΧΕ, Ε ; !!!
από : Ελλάς Αιώνιον...
    
 ΣΥΡΙΖΑ: Να φορολογηθούν οι Χριστιανοί!
 
Τρομερή δήλωση του Συριζαίου Κουράκη εναντίον της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα! Με αυτό το τρόπο εν μέσω κρίσης θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν εκατομμύρια Ελλήνων να μην δηλώνουν Χριστιανοί! 
Το εβραϊκό κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάρει την απάντησή του απο την εκκλησία και απο τον λαό! 
Και λέμε εβραϊκό κόμμα γιατί ποτέ δεν είπαν κουβέντα για τους Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες που διοικούν το πλανήτη και μας ληστεύουν καθημερινά.. Αντίθετα αποκρύπτουν οτι ο Ρότσιλντ και η παρέα του είναι Εβραίοι!!





Δεν γνωρίζει ο κ.Κουράκης ότι η μισθοδοσία των κληρικών  έγινε ύστερα από παραχωρήσεις τεράστιων εκτάσεων  γης και ακινήτων της εκκλησίας   στο ελληνικό δημόσιο.
Η  μισθοδοσία του κλήρου είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από το 1833 αλλά ουσιαστικά εφαρμόστηκε το 1952, πριν 59 χρόνια δηλ. και αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση ανταπόδοσης του Κράτους έναντι της αυτοθυσίας του κλήρου αλλά και των μεγάλων παραχωρήσεων γης στις οποίες έχει προβεί η Εκκλησία επανειλημμένα αλλά κυριότερα κατά την δεκαετία 1922-32.


Δείτε πως ο Ρότσιλντ και η παρέα του μέσα απο την εφημερίδα του προτείνουν ΣΥΡΙΖΑ.






 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η LIBERATION 


αναδημοσίευση από : ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου