" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άγαλμα του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ" : 
ΣΤΕΙΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. 

 Ναι, αυτό θέλει να κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης! Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-Ντόρα Μπακογιάννη) θα στήσει άγαλμα του σφαγέα του Ελληνισμού στην Πλατεία Αριστοτέλους, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών. Και αυτό, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour». Επίσης, ο ελέω κάλπης τοπάρχης, θέλει να ανακαινίσει τεμένη και παλιά οθωμανικά κτήρια και να οργανώσει "ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς".

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, υπογραμμίζει: «Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μάς ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την οθωμανική κληρονομιά».

από :ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 

σχόλιο από sxoLIAnews : Βρέ παιδί μου, τι κακό είναι αυτό με τους σύγχρονους Έλληνες;Μα, ΠΑΝΤΑ να ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ για την ψήφο τους;!!! Ποιός διάολος είναι αυτός που τους οδηγεί το κουλό τους και ρίχνουν στην κάλπη σχεδόν ΠΑΝΤΑ εκεἰνον που θα βλάψει, προδόσει, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τον τόπο τους;!!!
Μήπως τελικά δεν πρέπει να αναρωτιέμαι αλλά να ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να συμβιβαστώ με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μια και μόνη και έχει να κάνει με το ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΑ του έλληνα πολίτη; Την άγνοια της κληρονομιάς του, της Ιστορίας του, αυτής καθ' εαυτής της ύπαρξής του  δηλαδή της  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Η Τ Α Σ  του;!!!
Μάλλον, αυτό πρέπει, επιτέλους, να κάνω για να πάψω να υποβάλω τον εαυτό μου σ'αυτή την ψυχοφθὀρα κατάσταση κάθε φορά που διαβάζω παρόμοιες ...ειδήσεις ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου