" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/10/1912 - 26/10/2012 ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος Α' μπαίνει ελευθερωτής στην  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μας

 26 Οκτωβρίου 1912. Ο Ελληνικός Στρατός, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλεως Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, εισέρχεται σε αυτήν και την απελευθερώνει μετά από σχεδόν 500 χρόνια τουρκικής κατοχής.Ο Ελληνικός λαός μονιασμένος , αποφασιστικός, με πρωτοπορεία τα στρατευμένα του νιάτα, κληρωτούς και εθελοντές, με όραμα και ιδανικά, μεγαλώνει την Ελλάδα. Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία , φωτεισμένα μυαλά και άξιοι Ελληνες, συμπορεύονται προς υψηλούς στόχους, για το καλό της Πατρίδας.  26 Οκτωβρίου 2012. Ο Ελληνικός Στρατός ανήμερα της εορτής του πολιούχου της πόλεως Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, προετοιμάζεται για μια υποτονική παρέλαση, στις 28 Οκτωβρίου. Ο Ελληνικός Λαός σαστισμένος, εξοντωμένος, χωρίς όραμα και ιδανικά, με πρωτοπόρους στην εξόντωσή του σαπισμένα μυαλά και ανάξιους Ελληνες, τους ηγήτορές του, συμπαρασύρεται στον γκρεμό.

Σε αυτούς τους ανάξιους ελληνες, πολιτικούς και μη, που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα, τα δημόσια αγαθά, τους ίδιους τους Ελληνες, κάνοντάς τους ζητιάνους στην ίδια τους την Πατρίδα, να ξεπουλήσουν στους διεθνέις τοκογλύφους το μέλλον των επερχόμενων γενεών, με το πρόσχημα της σωτηρίας της Ελλάδος, σε αυτούς που παίζουν στα ζάρια τα ιμάτια της Ελλάδος όπως οι Ρωμαίοι στρατιώτες τα ιμάτια του σταυρωθέντος Χριστού , λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ .




Θα υπομείνουμε , θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια, δεν θα απελπιστούμε, θα κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και το φρόνημά μας, με βαθιά την πίστη ότι πάντα μετά τη στάυρωση έρχεται η Ανάσταση. Η ανάσταση της Ελλάδας που θα σημάνει με μια ολόφωτη και ολόλαμπρη Χρυσή Αυγή που θα διαλύσει όλα τα σκοτάδια και τα δεσμά της σκλαβιάς. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου