" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ... ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...!!!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ!!!....

Στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας βρέθηκε χθες, για λίγες ώρες, ο Γ.Μπουτάρης στο πλαίσιο "μυστικής διπλωματίας" για την υπόθεση της αεροπορικής εταιρίας RYANAIR η οποία απείλησε με
ασφαλιστικά μέτρα εάν δεν εξοφληθεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής της Θεσσαλονίκης.
Η άσχημη τροπή που πήρε το θέμα, ανάγκασε τον Μπουτάρη να ταξιδέψει εσπευσμένα στο Δουβλίνο, προκειμένου να διαπραγματευθεί το ποσό που θα καταβάλει ο Οργανισμός στην αεροπορική εταιρία, λέγοντας ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι θα πρέπει να υπάρξει «κούρεμα» των οφειλών.

Το ταξίδι του κ.Μπουτάρη δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί συνεργάτες του, αφού έγινε με απόλυτη μυστικότητα, μπροστά στον άμεσο κίνδυνο της εμπλοκής του Οργανισμού σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν πουθενά, αφού οι Ιρλανδοί ζητούν να τους εξοφληθεί μέχρι ενός ευρώ η οφειλή, που ανέρχεται στις 300.000! 

Ο κ.Μπουτάρης την άλλη εβδομάδα θα ενημερώσει σχετικά τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής, ενώ ήδη κάνει σκέψεις για παραίτηση από την προεδρία μετά το «Βατερλό» της RAYNAIR για το οποίο ο ίδιος έχει προσωπικές ευθύνες.

taxalia.blogspot.com

αναδημοσίευση από : ΣΤΟΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου