" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Απόσπασμα από την ... μεγαλειώδη συγκέντρωση του Τζαβέτ Ασλάμ...[Βίντεο]


Γύρω στα 200 άτομα στην πλειοψηφία τους λαθρομετανάστες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νίκαιας να φωνάξουν ΟΧΙ στον φασισμό και να εξορίσουμε δια παντός όσους ανήκουν στην Χ.Α.
 
Το ότι οι ίδιοι είναι τα χειρότερα φασισταριά που υπάρχουν στην υφήλιο εις βάρος γυναικών,ομοφυλόφιλων,αλλόθρησκων κλπ κλπ δεν έχει καμιά σημασία γιατί υπάρχει δικαιολογία..Αυτά δεν τα κάνουν από μόνοι τους.Τα κάνουν επειδή έτσι τους τα είπε ο προφήτης τους που προηγουμένως του τα είχε πει ο Αλάχ.
 
Για τον Ασλάμ τι να πεις?
 
Εδώ και 6 χρόνια γελάει το πανελλήνιο με τα νομικά τερτίπια αριστερών δικηγόρων που όταν τον πιάνει η αστυνομία μετά από 2-3 μέρες τον βγάζουν πάλι έξω.Θυμίζω ότι ήταν καταζητούμενος της ιντερπόλ για υποθέσεις διακίνησης λαθρομεταναστών και τον συνέλαβε η αστυνομία πριν ένα μήνα περίπου....με την προϋπόθεση να τον στείλει πακέτο στο Πακιστάν για να δικαστεί..Τώρα το τι έγινε μέσα σε ένα μήνα και κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος και διοργανώνει συγκεντρώσεις ...αυτό θα χρειαστεί μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για να το μάθουμε.



Στο τέλος του βίντεο ο Ασλάμ ρωτάει το κοινό του..."που είναι η αστυνομία"... Αυτό λένε και το 90% των Ελλήνων...Που στα κομμάτια είναι η αστυνομία και έχετε κάνει την Αθήνα λαθροϊσλαμική  πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Από :  eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου