" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Επερχόμενες επιθέσεις εντός 48 ωρών από την ομάδα «Aegean Cyber Crime Unit»!

Με μήνυμα της η νεοεμφανιζόμενη ομάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» ενημέρωσε την συντακτική ομάδα του SecNews για επερχόμενες «αντιδραστικές κινήσεις» εντός των ερχόμενων 48 ωρών. Αναμεταδίδουμε αυτούσιο το μήνυμα των Aegean CCU για ενημέρωση των αναγνωστών μας:  

«Η μονάδα «AEGEAN Cyber Crime Unit» σας ενημερώνει πως εντός του επομένου 48ώρου θα πραγματοποιήσει μια σειρά αντιδραστικών κινήσεων (πατριωτικού χαρακτήρα) σε επιλεγμένα υπολογιστικά συστήματα του εξωτερικού.  
Συγκεκριμένα, έχουν προσεχτικά επιλεχθεί χώρες οι οποίες μή λαμβάνοντας υπόψιν την παρούσα κατάσταση της χώρας μας επιλέγουν να κινούνται πολιτικά και πολιτιστικά κατά του Ελληνικού κράτους με τρόπο άκρως προκλητικό.
Κάναμε προσπάθεια να ενημερώσουμε και να «ενώσουμε» στην συγκεκριμένη προσπάθεια μας, την Ελληνική «Hacking» κοινότητα δίχως επιτυχία δυστυχώς. Υποθέτουμε πως είναι απασχολημένοι στον εσωτερικό «ενδοκρατικό» τους αγώνα ανούσιων και ανώριμων defacement που μόνο υπέρ τους δεν είναι..

Συγκεκριμένα η συντακτική σας ομάδα όπως και τα Ελληνικά ΜΜΜ θα ενημερωθείτε για μια συγκεκριμένη κίνηση μας από όσες θα πραγματοποιηθούν.
AEGEAN CCU

(Καμία απο τις προβλεπόμενες και προγραμματισμένες κινήσεις μας δεν θα είναι κακόβουλου χαρακτήρα όσον αφορά τα δεδομένα όπως και τα πληροφοριακά συστήματα. Δεν θα υπάρξει καμία διαρροή ή διαγραφή δεδομένων του κάθε συστήματος. Αποτελούμε μονάδα / ομάδα επαγγελματιών)»


Το SecNews μεταδίδει αυτούσια την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Η ομάδα «AEGEAN CCU» είναι νεοεμφανιζόμενη και δεν έχουν παρατηρηθεί χτυπήματά της στο παρελθόν.

Το SecNews ευχαριστεί θερμά τους ανώνυμους αποστολείς του μηνύματος για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

http://www.secnews.gr/archives/38580 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου