" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "ΚΟΒΟΥΝ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ !!!

  Πόσο στημένο είναι το θέατρο της κρίσης στην Ελλάδα; Πόσο χοντρά μας κοροϊδεύουν και μας ξεζουμίζουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ; Πόσο πολύ αποτελούμε το κυρίως πείραμα για την επερχόμενη Παγκόσμια Οικονομική κατάρρευση; 
Οι απαντήσεις στο κείμενο που ακολουθεί και δεν θα μπορούσε να είναι πιό ...ΞΕΚΑΘΑΡΟ !!! 



"Η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ αυξήθηκε 12,3% στα τέλη Μαΐου σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη.

Τα δάνεια σε ευρώ προς τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα ζώνης ευρώ σχετιζόμενα με πράξεις νομισματικής πολιτικής διαμορφώθηκαν στα 97,5 δισ. ευρώ τον Μάιο συγκριτικά με 86,8 δισ. ευρώ στα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία.
Οι ελληνικές τράπεζες έχασαν την πρόσβασή τους στη διατραπεζική αγορά πέρυσι λόγω της κρίσης χρέους στη χώρα και στηρίζονται κατά βάση στην ΕΚΤ για την χρηματοδότησή τους. Πέρυσι, η χρηματοδότησή τους από την ΕΚΤ σχεδόν διπλασιάστηκε και διαμορφώθηκε στα 97,67 δισ. ευρώ στα τέλη Δεκεμβρίου του 2010 από 49,7 δισ. στις αρχές του ίδιου έτους.
Πάντως, η Εθνική Τράπεζα και η EFG Eurobank έχουν ήδη ανοίξει γραμμές χρηματοδότησης με ξένες τράπεζες." ( το κείμενο είναι από :  imerisia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου