" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ειστε άχρηστοι ΟΛΟΙ ! ΦΥΓΕΤΕ !!!

Πού πηγαίνουμε τελικώς ως χώρα; Ποιά η πορεία μας σήμερα σε μια Ευρώπη που ουσιαστικά δεν γνωρίζει τι θέλει; Που αποσκοπούν οι ανεφάρμοστες οικονομικές πρακτικές, ένα νόμισμα που υιοθετήθηκε με αόριστο ή τέλος πάντων "περίεργο" σκοπό να υπηρετήσει σκοπιμότητες συγκεκριμένων παγκόσμιων εξουσιαστικών κύκλων;
Πού βαδίζουμε ως χώρα,με έναν Πρωθυπουργό και επισήμως πλέον ανίκανο ακόμη και για την "τακτοποίηση" τα του κομματικού του εσωτερικού πραγμάτων; Έναν Πρωθυπουργό που ουσιαστικά δεν ξέρει τι θέλει μεταβάλλοντας γνώμη, άποψη,στάση πολιτικής έκφρασης αλλά σταθερά γατζωμένος από μια καρέκλα που διακαώς επιθυμούσε να κατακτήσει ακόμη και με την συνδρομή εκείνων των γνωστών-αγνώστων κύκλων,που απεργάζονται τα καταχθόνια σχέδια κατά της Πατρίδος μας!
Με μια κυβέρνηση που φαίνεται να έχει πλήρη μεσάνυχτα για το ποιό είναι το καλύτερο και ωφέλημο για την χώρα και τους πολίτες ή ίσως-ίσως ακριβώς το αντίθετο δηλαδή που γνωρίζουν καλώς τι είναι εκείνο που θα εγκλωβίσει την χώρα μας στην μέγγενη του Παγκόσμιου Δ/ντηρίου και ενσυνείδητα πράττουν προδοτικά!
Γιατί περί προδοσίας πρόκειται όταν μέσα σε λίγες ώρες οι παλλινδρομήσεις,οι ανασκευές απόψεων και αποφάσεων δείχνουν να έχουν έναν και μόνον σκοπό. Την παραπλάνηση της κοινής γνώμης,την απόσπαση της προσοχής από ουσιώδη και ουσιαστικά θέματα σε επουσιώδη με μια κατάληξη και μόνον,την επιτυχή και άνευ ουδεμίας αντίδρασης έγκρισης του Μεσοπρόθεσμου ή επί το σωστότερον του Μνημονίου2  που με άλλα λόγια σημαίνει την ταφόπλακα επί της Ελληνικής Κοινωνίας,επί της Χώρας που άνευ όρων και οριστικά παραδίδεται στα αδηφάγα σχέδια των παγκοσμιων εξουσιαστών !!!
Κανείς,απολύτως ΚΑΝΕΙΣ από τον πολιτικό κόσμο δεν δείχνει να είναι ικανός να αρθεί στο ύψος που οι περιστάσεις απαιτούν! Κανείς από όλους αυτούς οι οποίοι επί τεσσαρακονταετίας μας δυναστεύουν τον νού και την ψυχή και μας οδηγούν στον χείριστο τρόπο κοινωνικής βίωσης,δεν μπορεί σήμερα να υποστηρίξει ότι έχει και την παραμικρή δυνατότητα να οδηγήσει την χώρα μας σε διέξοδο!
Κανείς,όσο και αν επιζητούν μέσω της ψευδαίσθησης μιάς αρρωστημένης μετάλλαξης, να υποστηρίξει,πόσω δε μάλλον να γίνει πιστευτός από τους πολίτες,ότι μπορεί έστω και κατ' ελάχιστον να διαχειριστεί μια κατάσταση στην οποία η ίδια, η δική τους συμμετοχή την έχει φέρει στο έσχατο σημείο!
Άς χτυπιούνται,άς κομπάζουν πως διαφοροποιήθηκαν,πως κατανοούν,πως έχουν τα σχέδια της λύτρωσης ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
Περισσότερο δε,οι της κυβερνήσεως που φαντάζονται ότι οι μετακινήσεις και οι αλλαγές των καρεκλών είναι το ποθούμενο από πλευράς πολιτών!
Το καλύτερο και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ που έχουν να κάνουν είναι να ΦΥΓΟΥΝ εδώ και τώρα να μας αφήσουν ήσυχους!
Εμείς τον δρόμο μας θα τον βρούμε,άλλωστε ΠΑΝΤΑ τον βρίσκαμε τον δρόμο μας!
Πριν όμως τσακιστούν και πανε στον αγύριστο,το δίκαιο είναι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και μάλιστα στο δεκαπλάσιο αυτά που καταχράστηκαν άμεσα ή ακόμη και έμμεσα με την σιωπή τους που αποδεικνύει ηθική αυτουργία! Να πληρώσουν,να πληρώσουν,να πληρώσουν!!!
Αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου και αν δεν το έχουν καταλάβει δεν είναι αργά,ας το καταλάβουν έστω και την ύστατη στιγμή.ΤΩΡΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου