" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Προσέξτε τον, ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!

Πάγκαλος : «Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών, δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook».
Λόγια του γνωστού πλέον γραφικού της κυβέρνησης Παπανδρέου,ο οποίος βλέπει την κίνηση των αγανακτισμένων πολιτών ως κάτι πολύ απλό που δεν έχει την βαρύτητα που οι περιστάσεις απαιτούν και μάλλον ως φούσκα που θα ξεφουσκώσει σύντομα μοιάζει !!! 
«ανώδυνη εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική».
Ω,ναι, είναι καταφανές ότι : "Μαζί τα φάγαμε" !!!
Έτσι βλέπει ο κ. Πάγκαλος τους Αγανακτισμένους πολίτες,τόσο απαξιωτικά,τόσο υπεροπτικά λες και πρόκειται για το ΤΙΠΟΤΑ και όχι για ανθρώπους,συνανθρώπους του στην ουσία,που βιώνουν κάτι για το οποίο δεν φέρουν ευθύνη! Ποιός; Αυτός που με το παρελθόν του στην πολιτική σκηνή είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να έχει λόγο!!! (Ίμια, Οτσαλάν  κ.λπ.) 
«Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο», τονίζει ο κ. Πάγκαλος, «θα πάμε σε ακυβερνησία που σημαίνει πως την επομένη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο». 
Εδώ μάλλον είναι για γέλια,αλλά και κλάματα μαζί,κοινώς τραγέλαφος ο κ. Πάγκαλος (μ ' αρέσει που ακόμη μπορώ και τον αποκαλώ κύριο!!!),που αποδεικνύει ότι κυβέρνηση είμαστε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! Δεν μας βολεύει ο νόμος να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε,θα το φτιάξουμε έτσι που να μας ΒΟΛΕΥΕΙ!!! Τι απαξίωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! Αλλά τι περιμένει κανείς από τον απόγονο ενός δικτάτορα!!!
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να μπουν στην κυβέρνηση και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη ο κ. Πάγκαλος, αναφέρει πως σε καμία περίπτωση η άσκηση της εξουσίας δεν μπορεί να αφεθεί σε πρόσωπα ή θεσμούς που δεν έχουν άμεση λαϊκή νομιμοποίηση, αν και παραδέχεται πως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου τέτοια στελέχη είναι χρήσιμα.
Εμ, σιγά να μην άφηνε περιθώρια να αποδειχθεί πως υπάρχει έστω και ένα ενδεχόμενο λύσης εκτός των πολιτικών!!! Μόνο που το περίεργο και άξιον απορίας το οποίο αδυνατεί να δεί ο Πάγκαλος,είναι πως ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ !!! Τελικά έχει πλάκα, εδώ που τα λέμε. Μας διασκεδάζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ με τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ που κατά καιρούς λέει και που κυρίως ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ  κατά τέτοιο χονδροειδή τρόπο!!! 
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιτίθεται σε όσους προτάσσουν σενάρια για επιστροφή στη δραχμή, τονίζοντας πως "κάτι τέτοιο θα μας πήγαινε στο χειμώνα του 41. Μόνο οι μαυραγορίτες θα πλουτίσουν και αυτοί είναι που διακινούν αυτά τα σενάρια», δηλώνει χαρακτηριστικά επισημαίνοντας μάλιστα πως υπάρχουν Έλληνες που έχουν ποντάρει τα λεφτά τους στην καταστροφή της χώρας.
 Ναι; Και μήπως να μας έλεγες ποιούς κατατάσσεις στους "μαυραγορίτες  "   και στους τζογαδόρους της καταστροφής; Λέω τώρα εγω!!! Αλλά κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; !!!
Πώς μας αρέσει τελικά να ασχολούμαστε με την ΑΝΟΗΣΙΑ ενός ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ !!! 
Έφθασε η ώρα σου ΧΟΝΤΡΕ !!!

1 σχόλιο:

  1. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει. Δεν Ακούω πια...
    Με ενδιαφέρει όμως να μου απαντήσει σε μία ερώτηση:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΙΠΠΟΖΥΓΙΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;;;;
    Ευχαριστώ! Τους χαιρετισμούς μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή