" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ; ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

 Η είδηση  λέει:

Βασάνιζε με το χειρότερο τρόπο κατοικίδια ζώα και ύστερα δημοσίευε τα αποτελέσματα της απάνθρωπης πράξης του στο Facebook.
Πρόκειται για έναν 17χρονο, μαθητή Λυκείου, από το νομό Τρικάλων σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής για κακοποίηση ζώων.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας που έστειλαν ζωόφιλοι και μέλη ζωοφιλικών οργανώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους και ζητώντας την τιμωρία του βασανιστή.
Ταυτόχρονα αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν εντοπίσει στο Facebook τις αναρτήσεις του 17χρονου, ο οποίος εμφανιζόταν με συγκεκριμένο προφίλ και δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο από τους βασανισμούς τα οποία συνοδεύονταν και με υβριστικά σχόλια εναντίον των ζώων και των ζωόφιλων.
Η ελληνική αστυνομία μέσω της διεθνούς συνεργασίας ζήτησε τη συνδρομή της εταιρείας που διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη σελίδα και έτσι εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του δράστη και το σπίτι του στα Τρίκαλα. Χθες έγινε έφοδος από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος με τα κατοικίδια που υπέστησαν βασανισμό.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 17χρονου εστάλη στον εισαγγελέα Αθηνών.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ),ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! 
ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΑ, ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ "ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ"!
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΡΟ ΜΥΑΛΟ(; ; ; !!!), ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΥΤΕ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου