" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος καί ΚΟΠΡΙΤΕΣ ἤ κῦτα ποιός μιλάει ...


Αποστάσεις κράτησε,λέει, η κυβέρνηση από τις δηλώσεις Πάγκαλου ! τι λές μωρέ,σιγά το πράγμα!!! Ξέρεις πόσο κακό κάνατε στον Πάγκαλο !!!

Σα δεν ντρεπόμαστε,λέω εγώ...

Αντί να του βουλώσουν το στόμα ή ακόμη καλύτερα να τον ξαποστείλουν,αυτοί μου βγήκαν με μια δηλωσούλα,της κακιάς ώρας,μπαρούφα με τα όλα της,να πούν τι; Πως η κυβέρνηση δεν θεωρεί κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους... Δηλαδή μπορεί και να τους θεωρεί κάτι χειρότερο ε; Αφού δεν μας είπε τι ακριβώς τους θεωρεί,όλα τα υποθέτουμε,έτσι; 

Τώρα όσο αφορά τον ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ Πάγκαλο,τον αποτυχημένο πολιτικό ( δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ τον τρόπο προδοσίας του Οτσαλάν αλλά και το ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ "πήρε ο αέρας την ελληνική σημαία από τα Ίμια" ) τι να πρωτοπεί κανείς γι'αυτόν!!!

Αλλά η καλύτερη και πιό χαρακτηριστική επισήμανση που μπορεί να κάνει κάποιος αναφερόμενος στον Πάγκαλο είναι η καταγωγή του. Γιατί, τί μπορεί να περιμένεις από έναν απόγονο του δικτάτορα Παγκάλου!!!  Και για να μην ειπεισέλθουμε στο θέμα "δικτάτορας Πάγκαλος",να αναφερθώ μονάχα στο γεγονός της παρασημοφόρησης του εαυτού του με τον μεγαλόσταυρο του Σωτήρος!!! Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά !!!


Αυτός ο απόγονος,ο παγκαλικος απόγονος,που στην ζωή του δεν έχει δουλέψει ούτε μια στιγμή ( όπως πολλά ρεμάλια της πολιτικής ζωής του τόπου μας),έρχεται να κάνει λόγο για "φαγοπότια",για κοπρίτες και τεμπέληδες ή διεφθαρμένους πολίτες που φέρουν ακέραια την ευθύνη της κατρακύλας της χώρας μας !!!

Και αναρωτιέμαι : Μα αν οι πολίτες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και επιρροή στην διαμόρφωση της πολιτικής σκηνής άραγε γιατί δεν βρίσκονται και στα αξιώματα της εξουσίας; Απεναντίας έχουμε τις ίδιες ΠΑΝΤΑ οικογένειες να μας κάθονται στον σβέρκο και να πλουτίζουν σε βάρος των κορόϊδων;!!! 

Το πολύ το φαγοπότι έχει κάνει τον Πάγκαλο εκτός από ένα παχύδερμο ανθρωποειδές,τόσο χοντρόπετσο που φοβάμαι πως η επιρροή έχει περάσει και στον εγκέφαλο... Θα μου πείτε τώρα πως αφού υπάρχει η κληρονομιά της ανοησίας που είναι το περίεργο έ; Μα το περίεργο είναι που τον ανεχόμαστε ακόμη και δεν του δίνουμε τα παπουτσάκια του ανά χείρας να πάει στην ευχή του παππού του... 
Όπως και στην προσπάθεια της γυναίκας του (άλλη ανεκδιήγητη !!!), να πολιτευτεί έφαγε την χαστουκάρα της ζωής της,έτσι και ο υπέρβαρος Πάγκαλος διαβλέποντας το επόμενο χαστούκαρο των πολιτών,αφήνει,λέει,ένα ενδεχόμενο να μην συνεχίσει την πολιτική!!! 
Μα η πλάκα η μεγάλη θα ήταν, να μπεί υποψήφιος και να ψάχνει την ...ψήφο του !!! Χα, χα χα ααα !!! 

Ἑλλάς Αἰώνιον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου