" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ὁ Τάκερ Κάρλσον προειδοποιεῖ πώς ἡ Ἀνθρωπότης ἀντιμετωπίζει τούς «πιό σκοτεινούς ἀνθρώπους»

ἀπό εδῶ

Ο πρώην νο1 δημοσιογράφος του "Fox News", Τάκερ Κάρλσον, έκανε μια εκπληκτική πρόβλεψη για τις προεδρικές εκλογές του 2024, λέγοντας στο κοινό ότι δεν πιστεύει ότι ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ θα αναμετρηθούν ξανά.

Αναφερόμενος στον Μπάιντεν ως «ξεμωραμένο», ο Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σκληρός, αλλά ήταν «απλά αλήθεια». Συνέχισε λέγοντας ότι ενώ ο Τραμπ αντιμετωπίζει 90 ή περισσότερες κατηγορίες που προκύπτουν από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες, ο Μπάιντεν χάνει έδαφος έναντι του Τραμπ στις δημοσκοπήσεις.

« Θέσε εκτός μάχης τον αντίπαλο, και αυτός ν᾿εξακολουθεί να χάνει. Δηλαδή, δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν πρόκειται να είναι μια κούρσα μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ. Θα στοιχημάτιζα στην αγαπημένη μου κατασκήνωση ψαρέματος στο Μέιν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.» 

Περαιτέρω:

« Τι θα γίνει λοιπόν; Δεν ξέρω. Μία από, κάπου 400 διαφορετικές άλλες πιθανότητες… επιλέξτε μία.»

Αλλά μια από τις πιθανότητες είναι ιδιαίτερα  ανησυχητική για τον Carlson .

Δήλωσε:

« Αν είναι ο Γκάβιν Νιούσομ, θα πρέπει να ανησυχούμε πάρα πολύ. Αυτός ο τύπος είναι τρομακτικός, και το εννοώ. Το εννοώ. Τρομακτικός. Αλλά αυτό είναι μια εντελώς ξεχωριστή συζήτηση.»

Πιό κάτω :

« Αυτά τα θέματα θα είναι αναγκαστικά. Σύντομα. Όπως, σε ένα χρόνο. Και ο δρόμος από εδώ μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 θα είναι γεμάτος με εξελίξεις που κανείς σε αυτήν την αίθουσα δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Μπορώ να σας το υποσχεθώ.

Οπότε, πρόκειται να γίνει πολύ σοβαρό, σίγουρα. Διακυβεύεται η ηγεσία του κόσμου, η οποία είναι επίσης, παρεμπιπτόντως, όπως γνωρίζουμε τώρα, το πιο προσοδοφόρο δυνατό franchise στην ανθρώπινη ιστορία.» 

Σε αυτό, ο Carlson ζήτησε από το κοινό να αφήσει τη φαντασία του να «τρελάξει» για μια στιγμή.

Ρώτησε:

« Τι δεν θα έκαναν; Τι δεν έχουν κάνει; Τι θα μπορούσαν να κάνουν μετά; Πώς θα προετοιμαστείτε για αυτό; Πάρτε το στα σοβαρά. Όσο κι αν θέλετε να υποχωρήσετε και να προσποιηθείτε ότι «όλα είναι καλά, ηρέμησε», δεν είναι καλά, εντάξει; » 

Τόνισε ότι η «μικρή ομάδα ανθρώπων» που διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν «αντιπροσωπεύει τίποτα κοντά στην πλειοψηφία» των Αμερικανών.

Και εξήγησε:

« Απλώς για να επαναλάβουμε, ο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο μισούσαν ως εχθρό εξ αίματος, πάνω από το 40 τοις εκατό του πληθυσμού, και ο οποίος έχει δεχτεί επίθεση με τρόπους που καμία πολιτική προσωπικότητα δεν έχει δεχθεί ποτέ επίθεση στη Δύση, κτυπά τον νυν πρόεδρο. Αυτό από μόνο του είναι σημάδι αποστροφής και βαθιάς δυσαρέσκειας με αυτό που κάνουμε.» 

Παρόλο που η πλειονότητα των Αμερικανών δεν «συμφωνεί» με τις πολιτικές που οδηγούν στην καταστροφή της χώρας όπως ιδρύθηκε, ο Carlson προειδοποίησε δυσοίωνα ότι αντιμετωπίζουμε τους «πιο σκοτεινούς» ανθρώπους που λέει ότι έχει δει.

Κι᾿ εξήγησε:

« Οι άνθρωποι που ευθύνονται για αυτό είναι η πιο ανέντιμη, η πιο αδίστακτη και η πιο αντιανθρώπινη ομάδα την οποία έχω αντιμετωπίσει ποτέ, και πέρασα 35 χρόνια ζώντας στην Ουάσιγκτον.

Δεν αναγνωρίζω καν αυτούς τους ανθρώπους. Και αυτό που κάνουν—είναι τόσο σκοτεινό. Κάνουν πράγματα που δεν μπορούν καν, ούτε σε ακαδημαϊκό επίπεδο, να βοηθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον πληθυσμό που ζει εδώ.» 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τραγικά ανεπαρκείς συνοριακές πολιτικές του Μπάιντεν, οι οποίες οδήγησαν στο :

Επτά εκατομμύρια άνθρωποι από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου [περνούν παράνομα τα σύνορα των ΗΠΑ, μόνο για να λάβουν] δημόσια επιδόματα.

Συμφώνησε:

« Θέλω να πω, ότι εκεί ακριβώς είναι που θα καταστρέψει τη χώρα, και το έκαναν επίτηδες.» 

Τόνισε:

« Λοιπόν, αυτοί είναι πραγματικά, πολύ σκοτεινοί άνθρωποι. Ό,τι πιο σκοτεινό.» 

Τελικές σκέψεις: Εμείς οι άνθρωποι γνωρίζουμε ήδη τι λέει ο Carlson. Αλλά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί επαρκώς.

Υπάρχουν Kool-Aid drinkers  ( αποφασισμένοι μέχρι θανάτου) εκεί έξω που αγνοούν ότι το κομμουνιστικό/παγκοσμιοποιητικό συνδικάτο εγκλήματος προσπαθεί να καταστρέψει την αγαπημένη μας χώρα και είτε να μας σκοτώσει είτε να μας αναγκάσει να ζούμε υποτελείς στην παγκόσμιας σκλαβιάς σκ@τότρυπα των ελίτ.

Ίσως κατά την επόμενη "κοινής ωφελείας" ανακοίνωσή του ο Carlson εξηγήσει ΓΙΑΤΙ οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν να καταστρέψουν την Αμερική. Μπορεί να πει το γεγονός ότι η Αμερική και το Σύνταγμα των ΗΠΑ είναι ο ΒΡΑΧΟΣ του ελεύθερου κόσμου. ( Πελασγ. ΗΤΑΝ ...

Ἀπό : defconnews.com

Τό κανάλι τοῦ Τάκερ Κάρλσον στό youtube, ἐδῶ

Στό Χ, ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. ποσο συμφωνω οχι μονο με τις ρητορικες ερωτησεις κι τις τοποθετησεις του Αμερικανου δημοσιογραφου, αλλα κι με την τοποθετηση αυτου του ιστοτοπου.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή