" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Οἱ διεστραμμένοι LGBT ἀπειλοῦν νά βομβαρδίσουν τά καταστήματα πού σκοπεύουν ν᾿ ἀφαιρέσουν τά "ροῦχα ὑπερηφάνειας παιδοφιλίας" γιά παιδιά

 


Σε αντίποινα κατά της Target για την απόφαση της αλυσίδας λιανικής να αποσύρει μερικά από τα πιο προσβλητικά είδη ενδυμάτων LGBT «υπερηφάνεια» για παιδιά από τα καταστήματά της, LGBT εξτρεμιστές φέρεται να απειλούν να βομβαρδίσουν πολλές τοποθεσίες Target στη Γιούτα, την Πενσυλβάνια και το Οχάιο.

Ένα κατάστημα Target στην περιοχή του Κλίβελαντ μοιράστηκε ένα απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε, το οποίο το Cleveland 19 News εξέτασε και αποφάσισε ότι πιθανώς προερχόταν από τρανς και άλλους διεστραμμένους LGBT που ήθελαν τα ρούχα "περιποίησης παιδιών' [παιδοφιλίας] να παραμείνουν στη «Συλλογή Υπερηφάνειας» του Target.

«Το Target είναι γεμάτο δειλούς που γύρισαν την πλάτη τους στην LGBT κοινότητα και αποφάσισαν να εξυπηρετήσουν τους ομοφοβικούς δεξιούς φανατικούς ρατσιστές που διαμαρτυρήθηκαν και βανδάλισαν το κατάστημά τους», έγραφε σ᾿ένα σημείο του το email.

ἀπό ἐδῶ

Στο Salt Lake City, ο διευθυντής επικοινωνιών της αστυνομίας Brent Weisburg είπε στην USA Today ότι δεν υπάρχει «αξιόπιστη απειλή» για τουλάχιστον δύο καταστήματα Target στην περιοχή που έλαβαν παρόμοια απειλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν τις περιπολίες της γειτονιάς γύρω από τις τοποθεσίες Target στο Σολτ Λέικ Σίτι χωρίς ιδιαίτερη προσοχή», ανέφερε ο Weisburg σε δήλωση. «Προτρέπουμε όποιον βλέπει οτιδήποτε ύποπτο να καλέσει αμέσως το 911».

Πολλές τοποθεσίες Target στο Layton, το Taylorsville και το Provo, όλα, ομοίως στη Γιούτα, δέχθηκαν επίσης απειλές για βόμβες. Ο αρχιφύλακας John Ottesen από το Αστυνομικό Τμήμα του Layton είπε στο KUTV 2 της θυγατρικής του CBS ότι η απειλή για βόμβα εκεί, η οποία ανέφερε ευθέως τα εμπορεύματα υπερηφάνειας του Target, προήλθε από μια «ψεύτικη διεύθυνση email».

Η ακροαριστερή LGBT εξτρεμιστική ομάδα Human Rights Campaign γκρινιάζει ότι η αφαίρεση σατανικών ρούχων υπερηφάνειας από τον Target για παιδιά « επιδιώκει την εξαφάνισή μας »

Σε μια δήλωση, η Target αποκάλυψε ότι από τότε που παρουσίασε τις τελευταίες της σειρές ρούχων pride για ενήλικες, παιδιά και μωρά, «έχουμε αντιμετωπίσει απειλές που επηρεάζουν την αίσθηση ασφάλειας και καλής διάθεσης των μελών της ομάδας μας κατά την εργασία».

 Ο Erik Carnell (φωτογραφία, τό πραγματικό του ὄνομα, τό σατανικό του εἶναι Abprallen ), στον οποίο ανατέθηκε να δημιουργήσει μερικά από τα είδη Pride του 2023 μαζί με άλλους queer δημιουργούς, ισχυρίζεται ότι δεν του είπαν ότι πολλά από τα σχέδιά του θα απομακρυνθούν από τα ράφια ή θα μεταφερθούν στο πίσω μέρος των καταστημάτων λέει τό νούμερο ! φωτό ἀπό ἐδῶ

Ως γρήγορη ανανέωση, η "Pride Collection" της Target 2023 περιελάμβανε επιλεγμένα αντικείμενα από το Abprallen, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία έχει δημιουργήσει κοσμήματα όπως μπλουζάκια με τις φράσεις "Satan loves you" και "Satan respects pronouns" στο μπροστινό και πίσω μέρος. .

Ἡ Target χάνει ἑβδομαδιαίως 9 δις $ μετά τό κάλεσμα γιά μποϋκοτάζ ἐξ αίτίας τῶν παιδικῶν ρούχων φιλικά πρός τά LGBT ... ἀπό ἐδῶ

Το Abprallen είναι επίσης υπεύθυνο για τα περιβόητα γυναικεία μαγιό που πουλούσαν στο εμπόριο σε τρανσέξουαλ «γυναίκες», δηλαδή βιολογικά αρσενικά που είτε ντύνονται σαν drag  είτε βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης αλλά έχουν ακόμα τα ανδρικά γεννητικά τους όργανα.

«Δεδομένων αυτών των ασταθών συνθηκών, κάνουμε προσαρμογές στα σχέδιά μας, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης στοιχείων που ήταν στο επίκεντρο της πιο σημαντικής συγκρουσιακής συμπεριφοράς», πρόσθεσε ο Target σε μια δήλωση.

Η Kelley Robinson ( φωτό ἀριστερά ) πρόεδρος της ακροαριστερής LGBT εξτρεμιστικής ομάδας Human Rights Campaign, συνέχισε με μια σκοπευμένη ιστορία με λυγμούς σχετικά με το πώς όποιος αντιτίθεται στο να σπρώχνεται μια τέτοια βρωμιά στο Targetκαι σε παιδιά και μωρά, όχι λιγότερο– είναι «εξτρεμιστής» που εργάζεται «για να μας χωρίσουν και τελικά δεν θέλουν απλώς να εξαφανιστούν τα προϊόντα ουράνιου τόξου – θέλουν να εξαφανιστούμε».

«Την τελευταία δεκαετία, η κοινότητα LGBTQ+ γιόρτασε το Pride with Target – ήρθε η ώρα να σταθεί μαζί μας ο Target και να διπλασιάσει τη δέσμευσή του προς εμάς», παραπονέθηκε περαιτέρω η Robinson σε μια δήλωση.

Κάποιος που διαβάζει μια είδηση ​​για όλο αυτό το φιάσκο σημείωσε ότι η Target τα έφερε όλα αυτά πάνω της προκαλώντας τους πελάτες της με τέτοια βρωμιά εξαρχής.

«Αν απλώς είχατε ασχοληθεί με την επιχείρηση να πουλάτε πράγματα αντί να ασχοληθείτε με την κοινωνική μηχανική, όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί», έγραψε αυτό το άτομο σε ένα σχόλιο. «Αυτό παίρνεις για την πρόσληψη των κατηχημένων που προέκυψαν από το τρέχον εκπαιδευτικό σύστημα».

Ἀπό : naturalnews.com

Ἔχω γράψει τόσες πολλές φορές τήν ἄποψίν μου γιά τήν τυραννία LGBT . Πλέον παρακολουθοῦμε τήν ἐξέλιξιν τῶν πραγμάτων ἀναρωτούμενοι : Ὡς πότε ; 


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα κα Ευαγγελία σ'όλους.
    Δέν προφταίνουμε να τις μετράμε, τις καρπαζιές εννοώ:

    Οι Βούλγαροι επικρίνουν την παρέμβαση της Ελλάδας στις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία!
    https://www.anixneuseis.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83/

    Όταν εδέχθη η ελλαδική νουδουλοκρατία, επί του -μή χείρον βέλτιστον- μπουχέσα ανηψιού (ο οποίος, όμως, δέν είχε φτάσει στο σημείο προδοσίας των επομένων δημοκραχτών, ήτο στα πιό κάτω σκαλοπάτια της) να μπεί στην κωλοεε η μπαλγκάρσκα και η ντάτσια (δακία) δίχως καμμιάν αποκατάστασι, έστω για τους τύπους, των αμετρήτων καταστροφών που μας προκάλεσε η πρώτη, είχα οργιστεί τόσο πολύ, που τους έβριζα νυχθημερόν. Το τί ειρωνία μας πουλούσανε τότε οι τουράνοι, οι τάχα σλάβοι, που τους βάλαμε στην εε, δέ λέγεται... διότι θεωρούσανε πως εμείς, ώς εγνωσμένοι πλέον διεθνείς καρπαζοεισπράκτορες, τους βάλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαρριστῶ πολύ.

      Ἔγινε ἀνάρτησις :

      Τί ζητοῦν οἱ Βούλγαροι;
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/06/blog-post_3.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Τό θέμα τῆς Ἔκθεσης στίς Πανελλαδικές Ἐξετάσεις τό εἴδατε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ πολύ γιά τό ἔναυσμα.

      Γιά νά ᾿δοῦμε,τό μάθατε καλά τό μάθημα ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/06/blog-post_70.html

      Καλησπέρα ἀγαπητή Θεοδώρα !

      Διαγραφή