" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Παγκοσμιοποιητές ἑναντίον Πατριωτῶν

 


Η διάσημη παιδική χορωδία Rushingbrook ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον DC από τη Νότια Καρολίνα την Παρασκευή, 26 Μαΐου. Όταν επισκέφτηκαν το Καπιτώλιο, είχαν προγραμματίσει μια  περιοδεία στο Καπιτώλιο και είχαν λάβει μια έγκριση να τραγουδήσουν δύο πατριωτικά τραγούδια στην Αίθουσα των Αγαλμάτων του Καπιτωλίου. Όμως, αντί για το εθνικό τους αίσθημα και το όμορφο τραγούδι να καλωσοριστούν στο Καπιτώλιο, τους είπαν να σταματήσουν να τραγουδούν.

Προφανώς, το τραγούδι της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ύμνου θεωρήθηκε «διαδήλωση», και γι' αυτό το σταμάτησαν παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές του SC Joe Wilson και William Timmons τους βοήθησαν να λάβουν προηγούμενη έγκριση για να τραγουδήσουν στο Statuary Hall. Δείτε παρακάτω το φρικιαστικό περιστατικό:

Ο Micah Rea,( φωτό ἀριστερά)  ο διοργανωτής του ταξιδιού, επέμεινε ότι τα παιδιά είχαν άδεια να τραγουδήσουν εκεί, λέγοντας: «Το δημιουργήσαμε, το email εγκρίθηκε στο γραφείο του προέδρου και από τα τρία γραφεία του Κογκρέσου ».

Συνεχίζοντας, ο Rea πρόσθεσε ότι ο ομιλητής McCarthy τους έδωσε την άδεια να τραγουδήσουν και οι αστυνομικοί του Καπιτωλίου που γνώριζαν ότι είχαν άδεια να τραγουδήσουν : « Είχαμε την αστυνομία του Capitol Hill να έρθει κοντά μας και τον λοχία στο γραφείο του Arm και στη συνέχεια επίσης τον Speaker. γραφείο. Και το γραφείο του Speaker μας λέει μέσω τηλεφώνου, ότι το γραφείο είναι εντάξει με το τραγούδι. Προχωρήστε με αυτό.

Τονίζοντας το σημείο ότι η αστυνομία του Καπιτωλίου ήξερε και ήταν εντάξει με το τραγούδι, ο Ρέα είπε: « Και μετά έχω έναν τύπο της ασφαλείας του Καπιτωλίου να μου λέει ότι είναι εντάξει, ορίστε η κάρτα μου. Προχωρήστε και αρχίστε να τραγουδάτε. Εάν έρθει κάποιος, απλώς ενημερώστε τον. Ορίστε η κάρτα μου ."

Ἡ στιγμή πού πλησιάζει ἡ ἀστυνομικός τοῦ Καπιτωλίου καί ζητᾷ νά σταματήσουντό βίντεο ἀπό ἐδῶ

Ο Ντέιβιντ Ράσμπαχ, διευθυντής της παιδικής χορωδίας, είπε ότι τους δόθηκε εντολή να σταματήσουν τόσο επειδή θεωρήθηκε διαδήλωση αλλά και γιατί κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν προσβλητικό. Ακριβώς έτσι το έθεσε: « Και αυτήαστυνομικός του Καπιτωλίου] είπε «δεν μπορούμε να σας αφήσουμε να συνεχίσετε ». Είπα, "γιατί όχι;" Και είπε, « αυτό θεωρείται διαδήλωση και δεν επιτρέπουμε διαδηλώσεις μέσα στο Καπιτώλιο. "  Είπα, «Αυτό δεν είναι διαδήλωση. Αυτό είναι απλώς μια ομάδα παιδιών που τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο.» Και είπε, «Λοιπόν, αυτό θεωρείται διαδήλωση. Δεν μπορούμε να σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε ». Και είπα "μου λες ότι μια ομάδα παιδιών δεν μπορεί να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο στο δικό της Καπιτώλιο;" Και είπε, "Ακριβώς". Και μετά είπε κάτι ακόμη : «μπορεί να προσβάλλει ή να θεωρείτε προσβλητικό από κάποιους ».


Ο βουλευτής Γουίλιαμ Τίμονς, σε ένα tweet σχετικά με το περιστατικό, είπε : « Πρόσφατα μάθαμε ότι μαθητές από τη Νότια Καρολίνα διακόπηκαν ενώ έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο στο Καπιτώλιο. Αυτά τα παιδιά έγιναν δεκτά από το γραφείο του Προέδρου για να εκφράσουν με χαρά την αγάπη τους για αυτό το Έθνος κατά την επίσκεψή τους στο Καπιτώλιο, και είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι που μάθαμε ότι ο εορτασμός τους διακόπηκε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Λαϊκό Σώμα άνοιξε ξανά ειδικά για τα παιδιά μας και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε περισσότερους Αμερικανούς πίσω στις αίθουσες του Κογκρέσου. Επιπλέον, η αντιπροσωπεία της Νότιας Καρολίνας προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα για την επίσκεψή τους στο Καπιτώλιο όπου ήθελαν να τους επιτραπεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο. ”

Η αστυνομία του Καπιτωλίου, από την πλευρά της, είπε σε μια δήλωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Daily Signal ότι τα παιδιά δεν είχαν άδεια να τραγουδήσουν και τα μέλη του Κογκρέσου έλεγαν ψέματα, λέγοντας, «επειδή οι τραγουδιστές εν προκειμένῳ ήταν παιδιά, οι αξιωματικοί μας ήταν λογικοί. και επέτρεψαν στα παιδιά να ολοκληρώσουν την όμορφη ερμηνεία τους στο Star-Spangled Banner .» 

Συνεχίζοντας, η δήλωση σημείωσε : « Το μέλος του προσωπικού του Κογκρέσου που συνόδευε την ομάδα γνώριζε τους κανόνες, ωστόσο είπε ψέματα στους αξιωματικούς πολλές φορές ότι είχαν άδεια από διάφορα γραφεία. Το προσωπικό έφερε τόσο τη χορωδία όσο και τους αξιωματικούς μας, που απλώς έκαναν τη δουλειά τους, σε μια δύσκολη και ενοχλητική θέση

Μία ανάρτηση στο GoFundMe δημιουργήθηκε για την ομάδα. Λέει, εν μέρει, « Κάθε άτομο που συμμετείχε είχε επενδύσει προσωπικό χρόνο και έκανε οικονομικές θυσίες για να είναι παρών εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα και να λάβει μέρος σε αυτή τη σημαντική γιορτή. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Πρόεδρο της Βουλής Kevin McCarthy, τους βουλευτές Joe Wilson,William Timmons και τον Russell Fry. Έδειξαν την τεράστια υποστήριξή τους εκδίδοντας κοινή δήλωση, εκφράζοντας τη βαθιά τους απογοήτευση που η θερμή υποδοχή που διοργανώθηκε από το γραφείο του Προέδρου δεν γιόρτασε τη βαθιά αγάπη που τρέφει η ομάδα μας για αυτό το μεγάλο Έθνος» .

( ἀπό : ἐδῶ

Ξέρετε τί θυμήθηκα βλέποντας νά ἐξαντλεῖται κάθε αὐστηρὀτητα ἀπέναντι σέ μία παιδική χορωδία, ἡ ὁποία εἴτε εἶχε ( πού εἶχε) εἴτε ὄχι ἄδεια τό μόνον πού ἤθελε ἦταν νά τραγουδήσῃ μέσα σέ κάποια αἴθουσα τοῦ Καπιτωλίου, θυμήθηκα λοιπόν,μία ἄλλη ὀμάδα ἡ ὁποία βρέθηκε μέσα στό Καπιτώλιο τῆς Πολιτείας τοῦ Τέξας καί ἡ ὁποία πραγματοποίησε εἰσβολή,κυριολεκτικῶς, γιά ἕναν καί μόνον λόγο : να διαμαρτυρηθῆ γιά δικαιώματα LGBΤQ+++ , καί δέν τήν πείραξε κανείς ! Ἀλλά ξέχασα αὐτά τά ὄντα ἐξυπηρετοῦν τήν παγκοσμιοποιητική ἀτζέντα ΝΤΠ. ( Δεῖτε ἐδῶ τό βίντεο μέ τήν εἰσβολή τῶν LGBΤQ+++ στό Καπιτώλιο τοῦ Τέξας. Πολύ τούς πάει καί μία 2η παρουσίαση...)

Ἅς τό κατανοήσει ὁ κάθε δύσπιστος. Ὁ πόλεμος εἶναι πολύ συγκεκριμένος καί ὁ ἐχθρός ἐπίσης. Ἔτσι ἔχομε τούς παγκοσμιοποιητές ἑναντίον τῶν Πατριωτῶν. Τελεία καί παύλα ! 


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Μια μπομπα στην βρωμοφωλια τους και κατοπιν καθε κατεργαρης στον παγκο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά ἔκανα λόγο περί ἀνθρωπιᾶς,ἀλλά σκεπτόμενη ὥριμα καί κυρίως λογικά λέω μέσα μου : Κῦττα νά ᾿δῆς πού σ᾿αὐτή τήν ζωή πόσα πράγματα μπορεῖ ν᾿ἀναιρέσῃ κανείς...

      Υ.Γ. Ἡ εἰκόνα τῶν ἀπορημένων παιδιῶν,καθώς σταματοῦν τήν ἀπόδοση τοῦ Ἐθνικοῦ Ὕμνου τῆς Πατρίδος τους,συνέβαλλε κι᾿αὐτή ...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Δρ Ζελένκο
    Εβραίος γιατρός που θεράπευσε τον Τράμπ.
    "Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη φορά δεν είναι αντισημιτισμός. Δεν νομίζω – και πολλοί από τους δράστες αυτών των εγκλημάτων είναι Εβραίοι. Δεν είναι ένα αντισημιτικό πρόγραμμα. Πρόκειται για κάτι άλλο. Είναι δαιμονικό, είναι σαν το προϊόν της απόσταξης του κακού. Από την άλλη πλευρά, διαπιστώνουμε επίσης ότι υπάρχει μια κατηγορία «υπερανθρώπων», η λεγόμενη ελίτ που αποκαλείται αυτοαποκαλούμενη. Ας πούμε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι εξελίσσονται σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης – αυτό πιστεύουν.
    Δεν νομίζω ότι έχει εξελιχθεί κάτι σε αυτά.
    Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων δεν είναι εξέλιξη της ανθρωπότητας. Είναι μια επιστροφή στον παγανισμό, την ειδωλολατρία και την παιδική θυσία. Δεν υπάρχει τίποτα νέο εδώ. Απλώς ανανέωσαν την ιδέα για να δώσουν συσκευασία νέας εποχής στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Επιστρέφουν σε έναν πρωτόγονο παγανισμό. Μόλις ξαναβγήκε στην επιφάνεια με αυτούς τους εκφυλισμένους, μου τελειώνουν τα επίθετα για να τα χαρακτηρίσω σε αυτό το σημείο, αλλά έχουν ξεμπροστιαστεί και είναι έτοιμοι να επιτεθούν εναντίον μας."
    Το πλήρωσε με την ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή