" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Οἱ προοδευτικοί καί ὁ ὄμορφος, ἡθικός,ἀγγελικά πλασμένος κόσμος τους ! Ἤ πές το : ὁ δημοκρατικός κόσμος...

... θέλω να υπενθυμίσω; κάτι πολύ δημοκρατικό που δεν αναφέρθηκε εκτενώς ή και καθόλου στα ελληνόφωνα πορνοκάναλα τα οποία δεν χάνουν στιγμή από το να υπερασπιστούν μετά μανίας τις δημοκρατικές ιδέες τους.... Και αναρωτώμαι ΠΩΣ σ' αυτούς τους βράχους ηθικής και λοιπών δημοκρατικών προοδευτικών αξιών τους, ξέφυγε ένα τόσο σημαντικό γεγονός που έγινε στα κεντρικά γραφεία των δημοκραταραίων της Δύσης. 

Αναφέρομαι φυσικά στο τηλεφώνημα στην άμεση δράση της περιοχής που έγινε πριν μερικές ημέρες απ τον "αξιότιμον κύριο" Πωλ Πελόσι σύζυγον της επίσης "αξιοτίμου" (όταν δεν είναι μεθυσμένη) προέδρου της Βουλής των Αμερικανών η οποία δεν ήταν στο σπίτι της. 

Σημειωτέον ότι η Νάνσυ Πελόσι είναι τρίτη στην σειρά για την προεδρία στις ΗΠΑ σε περίπτωση που ο γερο-ανώμαλος Μπάϊντεν και η "σικσα" Καμ αλα φάνε τα μούτρα τους, λέμε τώρα, σε κάποιο αεροπορικό δυστύχημα. 

Πήρε λοιπόν το "100" ο ξεκούτης 82χρονος Πελόσι γιατί υποτίθεται ότι κάποιος παραβίασε την εξώθυρα του σπιτιού του και πήγε να σκοτώσει τους Πελόσι με σφυρί. Όταν λοιπόν αφίχθη η αστυνομία, (οι οποίοι αστυνομικοί αρχικά είχαν αποπροσανατολιστεί και δεν ήξεραν ΠΟΥ πηγαίνουν) ο Πελόσι άνοιξε την πόρτα και βλέποντας τους αστυνομικούς ένιωσε κάπως σα να φοβήθηκε και πήγε γρήγορα προς τον υποτιθέμενο δολοφόνο του, τον κύριο Ντε-Πάπε ο οποίος στεκόταν εκεί όρθιος φορώντας μόνο με το σώβρακο. 

-Δέν θέλω νά γράψω στήν ἀναφορά μου «ἕνα σεξουαλικό παιχνίδι».  - Ἀνέφερέ το ἁπλῶς ὡς σφυρί. 

 Δεν γνωρίζω αν οι αστυνομικοί βάλανε τα γέλια στην θέα των "κυρίων" Ντε-Πάπε και Πελόσι. Να υπογραμμίσω εδώ λίγο απ' το βιογραφικό του "κυρίου" Ντε-Πάπε. 

Άστεγος, ζει σε εγκαταλελειμμένο λεωφορείο, λαθρομετανάστης, κλεφτρόνι, πρεζόνι, επαίτης, και συν τοις άλλοις ανήκει στην ....κοινότητα των ομοφυλοφίλων. ( Τώρα ΠΟΥ πήγε ο "κύριος" Πελόσι για να ψωνιστεί δεν μας ενδιαφέρει.)  Αυτό όμως που αναρωτιέμαι είναι το εξής: 

Αν 6-7 μπάτσοι φυλάνε ήμερα νύχτα το εξοχικό του ΚΝΙτη Θεοδωρικάκου κάπου στην Μάνη, ΠΟΣΟΙ μπάτσοι θα φυλάνε 24/7 την έπαυλη της Προέδρου της Αμερικανικής Βουλής; Και ΠΩΣ μπήκε έτσι "αέρα" το πρεζόνι στην έπαυλη αν δεν του άνοιξε ο ίδιος ο γερο-ανώμαλος ; Ή αν δεν μπήκαν μαζί αγκαζέ;

 Και πολύ ύποπτη φαίνεται και η απουσία της μπεκροκανάτας Νάνσυ. Μήπως όλο το γεγονός ήταν φτιασιδωμένο απ' τους ειδικούς του Λευκού Οίκου τώρα που έχουν εκλογές οι Αμερικανοί και οι δημοκραταραίοι του Μπάϊντεν έχουν ψηφοφόρους ΜΟΝΟ την ομοφυλόφιλη αδελφο-κοινότητα, τους άπλυτους εξαχρειώτες του Ὀρεγκον και του Σηάτλ και τους σκοτεινούς του Μπλακ Λάϊβς Μάτερ; Λέω, ΜΗΠΩΣ;

 Καλημερα σας

( Ἀπό : ΕΑΦ , ἐδῶ

MME -  Λοιπόν ; - Ὁ «εἰδικός ἀναλυτής» στά μμε : Ὁ Πρόεδρος Τράμπ στήν βιβλιοθήκη μ᾿ἕνα σφυρί   


Θυμηθεῖτε ὅταν ὁ ἀδερφός τῆς Nancy Pelosi ἦταν ἕνας ἀπό τούς 14 νεαρούς ἄντρες πού ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ δύο κορίτσια 11 & 13 ἐτῶν.ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ? Οἱ δεκατρεῖς ἄνδρες καταδικάστηκαν γιά τήν ἀποτρόπαια πρᾶξι, ὁ ἀδερφός τῆς Νάνσυ ἀθωώθηκε. 

Ἡ Nancy κατηγόρησε τά θύματα, λέγοντας ὅτι ἦταν πολιτικά παρακινούμενα. 

«Ποτέ καμία ερώτηση»: Η Nancy Pelosi λέει ότι δεν πίστεψε ποτέ τον κατήγορο του αδελφού της στη δίκη για τον διαβόητο ομαδικό βιασμό των ανηλίκων κοριτσιών. Κατέστησε σαφές ότι δεν πιστεύει όλες τις γυναίκες που κατηγορούν τους άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση,ὀπως αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο για την ισχυρή Δημοκρατικό της Καλιφόρνια..

Οἱ φωτό,ὅλες,ἀπό ΕΔΩ.


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Παραμενω ανωνυμοΣ6 Νοεμβρίου 2022 στις 5:22 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχχαχαχα
    Ειναι να γελας με δαυτους τους ψυχικα και σωματικα ανωμαλους δημοκρατατραιους ολουθε, που αφου πρωτα κατακλεψαν τον κοσμακη τωρα νοιαζονται για την .....βαζελινη στο καλαθι των .......LGBTQIA-plus
    Γιατι μην νομιζετε οτι νοιαζονται για το αν εχουν να φανε ενα νεο ζευγαρι με δυο παιδια ή ενα ζευγαρι συνταξιουχων που παιρνει "τρεις κι εξηντα" συνταξη!

    Αλλα υπαρχουν και πιο σημαντικα πραγματα απ το ρημαδι το καλαθι......

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    Πρωην ισραηλινοι πρακτορες εχουν γεμισει υψηλες θεσεις και τωρα "εργαζονται" στην Google, στην Microsoft, στο Facebook, κλπ κλπ. παρακολουθωντας, κατασκοπευοντας και ρουφιανευοντας ΟΛΟ το κοσμο.
    Γι αυτο και οι εδωδιμες ελληνοφωνες δημοσιογραφικες καργιες της ......δημοκρατιας παντα, εχουν λυσσαξει με τις απολυσεις που κανει και σκοπευει να συνεχισει να κανει ο Ελον Μασκ στο "τουϊτερ" που αγορασε προσφατα.

    Και κλαααααααμα οι ρουφιανοι.......δημοκραταραιοι...
    https://www.unz.com/article/revealed-the-former-israeli-spies-working-in-top-jobs-at-google-facebook-and-microsoft/

    Καλην σας εσπεραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί νά προσθέσω στό : Πρωην ισραηλινοι πρακτορες εχουν γεμισει υψηλες θεσεις και τωρα "εργαζονται" στην Google, στην Microsoft, στο Facebook, κλπ κλπ. παρακολουθωντας, κατασκοπευοντας και ρουφιανευοντας ΟΛΟ το κοσμο...
      Τήν κατηγορία ἐκείνων πού ἔχοντας ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,κάνου ΑΚΡΙΒΩΣ τό ἴδιο μέ ἄλλες μεθόδους. Λ.Χ. πλησιάζεις κάποιους,στόχος κυρίως οἱ πατριῶτες-ἐθνικιστές,τούς μαθαίνεις μέσα κι᾿ἔξω καί μετά ποῦ σέ πονεῖ καί ποῦ σέ σφάζει !
      Αὐτή ἡ κατηγορία εἶναι ἡ χειρότερη διότι τό μῖσος καί ἡ κακία γιά ὅ,τι ἔχει νά κάνῃ μέ τήν Χώρα,τήν Φυλή μας,τό Ἔθνος μας καί μ᾿ὅ,τι συνεπάγεται ὡς Ἰδέες,Ἀξίες καί Ἰδανικά πού πηγάζουν μέσ᾿ἀπό αὐτές τίς ἔννοιες,εἶναι τέτοιου μεγέθους πού προσφέρονται ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ νά κάνουν τήν βρώμικη δουλειά.

      Ἀκοῦνε Ἐθνικισμός,Ἀκροδεξιά καί βγάζουν τήν εὐλογιά τῶν πιθήκων !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή