" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Χάσαμε τήν ἐλευθερία μας ὅταν χάσαμε τόν Θεό

« Γνώσεσθε τήν Ἀλήθειαν καί ἡ Ἀλήθεια  ἐλευθερώσει ὑμᾶς » Ἰωάννης (η΄ 32)

 Γράφει ὁ Mike Stone 

(henrymakow,com)

Όπως πολλοί από εσάς , είμαι αηδιασμένος από την απάτη των εκλογών και τις συνέπειές της. Ενώ συνεχίζω να προσεύχομαι για θεϊκή παρέμβαση, πρέπει να αναρωτηθώ, εμείς, ως λαός και χώρα, πραγματικά αξίζουμε να είμαστε ελεύθεροι;

Είμαστε ένα έθνος στο οποίο περίπου οι μισοί πολίτες του υποστηρίζουν τη δολοφονία αγέννητων μωρών. Για σκέψου το. Υποστηρίζουμε την απόσπαση αγέννητων μωρών,από τη μήτρα της μητέρας τους, για να δολοφονηθούν. Στην πραγματικότητα ψηφίζουμε για δημόσιους λειτουργούς που νομοθετούν για αυτό το έγκλημα. Πολλοί από τους πολίτες μας είχαν περιπτώσεις αμβλώσεων ή είναι οι πατέρες των αγέννητων μωρών. Γιατί ο Θεός θα επέτρεπε σε αυτούς τους ανθρώπους να παραμείνουν ελεύθεροι ;

Colin Powell (γιά τό φυαλίδιο πού κρατᾶ, διαβᾶστε ἐδῶ) 
Είμαστε ένα έθνος στο οποίο η πλειοψηφία των πολιτών της είναι τόσο ηλίθιοι που πιστεύουν σε ψεύτικους πυροβολισμούς, ψεύτικους ιούς και ψεύτικα όπλα μαζικής καταστροφής. Πιστεύουμε σε όλες αυτές τις απάτες και πολλά άλλα, αλλά δεν πιστεύουμε στον Θεό ή στη Βίβλο. Γιατί ο Θεός θα επέτρεπε σε αυτούς τους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι;

Θυμάστε τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ; Υπήρχαν παντού σημαίες και κίτρινες κορδέλες ( σημ.Πελασγ. Σύμβολα ὑποστηρίξεως τῶν στρατιωτικῶν ἐπιχειρήσεων τῶν ΗΠΑ στό Ἰράκ,ἀπό τούς ἀμερικανούς πολίτες.«We support our Military Troops» ). Μπήκα σε αρκετές αντιπαραθέσεις με ανθρώπους,εκείνη την εποχή. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν για τις ενέργειες της χώρας μας. Αποδείχθηκε ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα. Άνθρωποι που τόσο εύκολα εξαπατώνται,αξίζει να είναι ελεύθεροι;

Είμαστε ένα έθνος στο οποίο πάνω από το 70% των πολιτών μας παρακολουθούν και διαβάζουν πορνό. Παραβλέπουμε και σχεδόν αποδεχόμαστε,κάθε είδους σεξουαλική ανωμαλία που μπορείτε να φανταστείτε και οι ανωμαλίες που δεν έχουν ακόμη παραβλεφθεί ή έχουν γίνει αποδεκτές,θα γίνουν στο εγγύς μέλλον. Επιτρέπουμε στα παιδιά μας να εκπαιδεύονται σεξουαλικώς και να δέχονται μια τέτοια εκπαίδευση από σεξουαλικώς διεστραμμένα άτομα. Γιατί ο Θεός θα επέτρεπε σε αυτούς τους ανθρώπους να είναι ελεύθεροι;

Στις 26 Ιουνίου 2006, ενώ μιλούσε σε  ένα συνέδριο Call to Renewal που χρηματοδοτήθηκε από μια ένωση,αποκαλουμένων Χριστιανών, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε: « Οτιδήποτε κάποτε ήμασταν, δεν είμαστε όμως πλέον ένα χριστιανικό έθνος ...» 

Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές και μπορείτε να δείτε ότι παραδέχτηκε πως κάποτε ήμασταν ένα χριστιανικό έθνος. Εκείνα ήταν τα χρυσά χρόνια της Αμερικής, όταν οι άνθρωποι είχαν πράγματι κάποιες αξίες που τους έδιναν μια αίσθηση ελευθερίας.

Φυσικά, δεν ήταν όλα ρόδινα εκείνες τις μέρες. Το τίμημα της ελευθερίας είναι μια διαρκής επαγρύπνηση και οι πρόγονοί μας δεν αστειευόντουσαν

Υπήρχαν στύλοι μαστιγώματος σε κάθε πόλη. Για τους αχρείους, πίσσα και πούπουλα. Για τους προδότες και δολοφόνους εκτελέσεις. Όμως το θετικό ήταν μια γενική ειρήνη και μια κοινωνία σε τάξη. Οι άνθρωποι συμπεριφέρονταν σωστά, εκείνες τις μέρες,πολύ περισσότερο από ό, τι σήμερα. 

Οι οικογένειες ευημερούσαν. Τα παιδιά διδάσκονταν τη Βίβλο στο σχολείο και μεγάλωναν με ηθική και αίσθηση αξιοπρέπειας. Δυστυχώς, όταν οι χριστιανικές μας ρίζες χάθηκαν, τότε χάθηκε και η ελευθερία μας.

Από το 1826, ένας Γάλλος ιστορικός με το όνομα Alexis de Tocqueville είχε ήρθε στην Αμερική για να μελετήσει την επιτυχία μας. Ορίστε τί έγραφε σχετικά : «Αναζήτησα το μεγαλείο και τη μεγαλοφυΐα της Αμερικής στα εμπορικά λιμάνια της και στα άφθονα ποτάμια της, και δεν ήταν εκεί · στη γόνιμη γη και στα απέραντα λιβάδια της, και δεν ήταν εκεί. στις εκκλησίες της Αμερικής και άκουσα τους άμβωνές της να φωτίζονται με δικαιοσύνη, κατάλαβα το μυστικό της μεγαλοφυΐας και της δύναμής της. Η Αμερική είναι μεγάλη επειδή είναι καλή, και αν η Αμερική πάψει να είναι καλή, η Αμερική θα πάψει να είναι μεγάλη. "

Λοιπόν, πάψαμε να είμαστε καλοί και σίγουρα πάψαμε να είμαστε υπέροχοι. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα είναι σαν να λέει ο Θεός : "Εντάξει, δεν θέλετε να με ακούσετε; Ορίστε τι επιφυλάσσεται για εσάς όταν δεν είμαι κοντά σας." 

Και το αποτέλεσμα είναι ο κομμουνισμός. Ο σκληρο-πυρηνικός κομμουνισμός, του οποίου τα καλά θα σοκάρουν την πλειονότητα των ανθρώπων που εξακολουθούν να είναι κάπως ξύπνιοι.

Ίσως το πιο θλιβερό μέρος όλων αυτών είναι ότι φταίμε εμείς οι ίδιοι. Όχι εσείς ή εγώ ατομικά, αλλά όλοι μας συλλογικά. Έχουμε γυρίσει την πλάτη μας στο Θεό, οπότε μας γύρισε και Αυτός τήν δική Του.

Εάν αισθάνεστε αποθαρρυμένοι για την παρακμή της χώρας μας και ψάχνετε για καλά νέα, έχω κάποια για εσάς. Μπορεί να μην είναι το είδος των καλών ειδήσεων που θα θέλετε να ακούσετε, αλλά για εκείνους που έχουν τα αυτιά να ακούσουν, θα είναι. Βρισκόμαστε σε αυτήν τη γη για λίγο καιρό ακόμη προτού κληθούμε στον αιώνιο προορισμό μας. 

Όσο είστε ακόμα ζωντανοί, υπάρχει χρόνος για να κάνετε το σωστό προς τον Θεό. Υπάρχει χρόνος για να βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός σας θα είναι ο Παράδεισος. Θα είστε στη μειονότητα, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά τουλάχιστον θα το έχετε καταφέρει. Η χώρα, και μάλιστα ολόκληρος ο κόσμος, μπορεί να βρεί την κόλαση μπροστά της, αλλά έχετε ακόμη το περιθώριο να σώσετε την ψυχή σας.

Η απόλυτα καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω τώρα είναι να αρχίσετε αμέσως να σχεδιάζετε τη μετέπειτα ζωή σας. Αυτή η χώρα βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης. Η νέο-εισερχόμενη εξουσία θα την οδηγήσει απο το χείλος του γκρεμού στην κατακρήμνιση,στην πλήρη καταστροφή. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει ιδέα πόσο κακό θα δεχθεί και θα είναι σε μια κατάσταση πανικού. Δεν χρειάζεται να είστε ανάμεσά τους. Ο Παράδεισος σας περιμένει, αν είστε πρόθυμοι να πράξετε το καθήκον σας. Θέστε το ως πρώτη σας προτεραιότητα. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω.

*Ὁ Μάϊκ Στόουν εἶναι συγγραφεύς τοῦ Based,ένα νεανικό μυθιστόρημα γιά ἐνήλικες, σχετικό μέ τήν Φυλή,τίς γνωριμίες καί τήν ἐνηλικίωση στήν Ἀμερική.Ἐπίσης τό New America τό πρώτο μυθιστόρημα γιά τήν ἀκροδεξιά στήν Ἀμερική

henrymakow,com

Μπορεῖ τό θέμα ν᾿ἀφορᾷ τίς ΗΠΑ,ὅμως ἡ οὐσία του ἀφορᾷ ὅλες τίς χῶρες τοῦ λεγομένου δυτικοῦ πολιτισμοῦ.Εἶναι μία μοῖρα-πορεία κοινή πού μπορεῖ ναί μέν νά διαγράφεται στίς ΗΠΑ νωρίτερα ἀπό τόν ὑπόλοιπο κόσμο,ἀλλά ἐδῶ ἀκριβῶς εἶναι καί ἡ σημαντικότητα αὐτοῦ πού προ-διαγράφεται γιά τίς ὑπόλοιπες χῶρες τοῦ δυτικοῦ πολιτισμοῦ.Γι᾿αὐτό ἀκριβῶς μᾶς ἐνδιαφέρει ἀπολύτως τό τί πρὄκειται νά συμβῇ ἀπό τοῦδε καί στό ἐξῆς στήν Ἀμερική. Νά πάρουμε μία «γεύσιν» αὐτοῦ πού ἔρχεται καί θά σαρώσῃ τά πάντα,ὅπως ἕως σήμερα γνωρίζαμε καί ὁρίζαμε ὡς δυτικό πολιτισμό.Μέ τά καλά του καί τά κακά του ἀλλά πάντως,ὅπως βγαίνει καί ἀπό τό παραπάνω θέμα ἐν εἴδη συμπεράσματος «... όταν οι άνθρωποι είχαν πράγματι κάποιες αξίες που τους έδιναν μια αίσθηση ελευθερίας.» Διότι οἱ ἄνθρωποι πίστευαν στόν Θεό καί ὁ Θεός ἦταν μαζύ τους.Τώρα,μαζύ μέ τό χάσιμο τῆς Πίστεως καί τήν ἀπώλεια τοῦ δρόμου τοῦ Θεοῦ,στήν οὐσία τοῦ ἰδίου τοῦ Θεοῦ,ὁ ἄνθρωπος ἔχει χάση τήν ἐλευθερία του,ὅπως λέει καί τό θέμα,θά συμπληρώσω ὅμως πώς αὐτή ἡ ἐλευθερία εἶναι ἡ ἀπώλεια τῆς ἴδιας τῆς ταυτότητος τοῦ Ἀνθρώπου.Τοῦ Ἀνθρώπου ὡς τοῦ ἰδανικοτέρου δημιουργήματος τοῦ Θεοῦ.

Ἡ ἀπάντησίς μας στά σχέδιά τους,λοιπόν,εἶναι νά συνεχίσουμε νά βαδίζουμε στόν Δρόμο τοῦ Θεοῦ.Νά συνεχίσουμε ν᾿ἀποδεικνύουμε πώς εἴμαστε τά τέλεια δημιουργήματά Του ! 


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει εδώ κάτι να προσθέσεις ή να σχολιάσεις. Ο άνθρωπος αυτός τα είπε όλα, στα χνάρια του μεγάλου Καποδίστρια. Να είσαι πάντα καλά Πελασγική, συνέχισε το όμορφο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή