" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ἔτσι ἦταν πάντα τά κουμμούνια,ἐσεῖς ἀργήσατε νά τά καταλάβετε...


Δείτε σήμερα την… ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, την «Αυγή». Αυτή που έκρυβαν κάποτε οι Ρηγάδες για να μην τους πιάσει η ασφάλεια της "κακιάς" δεξιάς.. Έτσι ήταν πάντα απλά εσείς αργήσατε να το καταλάβετε...Αυτή ήταν πάντα η αριστερά. Εσείς για πολλά χρόνια είχατε φάει την προπαγάνδα...περί επαναστατών...


Που είναι οι φοιτητές να μας πουν κάτι;; Ποιοι φοιτητές; 10 χρόνια κρίση έχουμε, και; Αυτοί διαπραγματεύονται πτυχία και μεταπτυχιακά. Σε λίγο καιρό έχουμε την γιορτή του Πολυτεχνείου. Στεφάνια και εκδηλώσεις. Χαρές και πανηγύρια. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά...το γνωστό κόλπο για τους πονηρούς...το κόλπο που φτιάχνει καριέρες και σε στέλνει απευθείας μέχρι τον Λευκό Οίκο. Αν δεν πιάσει το κόλπο του Πολυτεχνείου θα έχουμε νεκρούς χιλιάδες στους δρόμους. Χρειάζονται μάρτυρες για την επιβίωση της αριστεράς....χρειάζεται αίμα....η αριστερά είναι αυτή που ανοίγει δρόμους ως μια λύση ελπίδας που οδηγεί στον.... καπιταλισμό της δεξιάς!!
Στον καπιταλισμό της δεξιάς με πρόσωπα της αριστεράς!!!

Από την ΚΝΕ για τσάι στον Λευκό Οίκο.

Η τραγωδία βρίσκεται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Από το 1974 στήθηκε το κόλπο. 
Εκεί τους διαλέγουν. Εκεί ο νέος έρχεται αντιμέτωπος με το πραγματικό σκοτεινό καθεστώς. Εκεί θα δώσει εξετάσεις. Εκεί και τα μεγάλα κόλπα.  Εκεί υπάρχει μόνο μια προοπτική και λέγεται αριστερή προοπτική. Αν αδιαφορήσεις, θα "αποτύχεις" στην ζωή σου...θα είσαι μια μετριότητα με υποψία φασίζουσας συμπεριφοράς. Αν ενδιαφερθείς έχεις ελπίδες για κάτι καλό...μπορει να μην φτάσεις μέχρι τον Λευκό Οίκο, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι σύντροφοι θα σε βοηθήσουν σε κάθε επαγγελματικό σου βήμα.
 

Σε λίγα χρόνια μόδα θα είναι και τα ιδιωτικά Κολέγια. Γιατί μόδα; Είναι απλό. Οι αριστεροί της γενιάς του Πολυτεχνείου έβγαλαν και βγάζουν μέχρι και σήμερα τα παιδιά τους στα καλύτερα ιδιωτικά Κολέγια του εξωτερικού. Εκεί που κάποτε ήταν μονοπώλιο λίγων οικογενειών σήμερα θεωρείται κάτι το φυσιολογικό να σπουδάζεις π.χ. στο Cambridge. Tώρα που ξεπουλιέται η πατρίδα σε ξένες πολυεθνικές οι "προοδευτικές φωνές" ελπίζουν πως τα πτυχία των προτεσταντικών κολεγίων θα είναι ασυναγώνιστα. Σταδιακά λοιπόν μας εγκαταλείπει το ένα το χελιδόνι...επειδή το θέλησε η αριστερά!

Σε ιδιωτικό σχολείο έχει  τα παιδιά του ο κνίτης πρωθυπουργός. Βλέπει το μέλλον.....


perimajestic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου