" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Δίωξη στον πασόκο Ροβέρτο Σπυρόπουλο για κακουργηματική απιστία

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Δίωξη στον πασόκο Ροβέρτο Σπυρόπουλο για κακουργηματική απιστία

Δίωξη για κακουργηματική απιστία και ζημιά εις βάρος του Δημοσίου έχει ασκηθεί στον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η υπόθεση αφορά την παρέμβαση του, δύο φορές, για την άρση κατάσχεσης λογαριασμών εταιρείας. Αποτέλεσμα των ενεργειών του ήταν να μην πληρωθούν εμπρόθεσμα οι οφειλές της προς το ΙΚΑ, που έφταναν τα 18,25 εκατομμύρια ευρώ και αφορούσαν κυρίως μη καταβολή εισφορών.

Όλα αυτά αναφέρονται και στα καθεστωτικά ρεπορτάζ, συνεπώς δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού, αφού έχει επιληφθεί της υποθέσεως ο αρμόδιος εισαγγελέας διαφθοράς. Αυτό που δεν λένε τα καθεστωτικά μέσα είναι το βιογραφικό του κατηγορούμενου. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, λοιπόν, είναι συνδικαλιστής από το 1974 και έχει διατελέσει γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ από το 2006, ενώ έχει εκλεγεί δύο φορές βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Επίσης έχει διατελέσει Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενώ στο ΙΚΑ είχε διοριστεί επί ημερών κυβερνήσεως ΓΑΠ.

Το γεγονός που χρήζει σχολιασμού είναι ένα: Πόσα μεγαλοστελέχη, υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να συλληφθούν για ατιμωτικά αδικήματα, όπως η απιστία, η απάτη, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλα παρεμφερή με την μίζα, την ρεμούλα και την κλεψιά, για να επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας και να εξετάσει την συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Σε όλους τους Έλληνες είναι προφανές ότι αυτό ακριβώς είναι το ΠΑΣΟΚ, μία εγκληματική οργάνωση που έχει δώσει στην λέξη "κλέφτης" μία νέα "πολιτική έννοια.



Υ.Γ. Το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος ήταν και είναι άνθρωπος του ΓΑΠ δημιουργεί μία τεράστια "σύμπτωση". Ενώ η υπόθεση του είναι χρόνων αποκαλύφθηκε την ακριβώς επόμενη ημέρα από την κόντρα Βενιζέλου - Παπανδρέου. Άμα δεν είχε γίνει αυτή η κόντρα το έγκλημα Σπυρόπουλου θα συνέχισε να καλύπτεται, όπως καλύπτονται όλα τα οικονομικά εγκλήματα των φίλων της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου