" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Μάθετε παπαγαλάκια και εντεταλμένοι δικαστές και εισαγγελείς της Χούντας Σαμαροβενιζέλου και θα σας τα πω απλά και λαϊκά για να το καταλάβετε καλύτερα, πως σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο και την νομολογία των δικαστηρίων, ένα προϊόν "υποκλοπής", είτε ηχητικό, είτε οπτικοακουστικό, δεν είναι παράνομο εφόσον αυτό το επικαλείται κάποιος ο οποίος κατηγορείται ποινικά και είναι υπόδικος και θέλει να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει την αθωότητα του.

Παράνομο κρίνεται τέτοιο υλικό μόνο όταν αυτό χρησιμοποιείται εναντίον του κατηγορουμένου. Ο κατηγορούμενος προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του, έχει το δικαίωμα από το νόμο και τη νομολογία, να προσκομίζει οποιοδήποτε υλικό με το οποίο μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του.

Μη ξεχνάτε πως και πρόσφατα, ακόμα και στην περίπτωση του Τομπούλογλου, στο "παράνομο" βίντεο στο οποίο παρουσιαζόταν ο Τομπούλογλου να αρπάζει πακέτο χρημάτων μετά από εκβιασμό, χρησιμοποιήθηκε τελικά ως αποδεικτικό υλικό ενοχής του και δεν ήταν καν κάποιο βίντεο που αποδείκνυε την αθωότητα του όπως στην περίπτωση με το βίντεο της ΧΑ που ξεβρακώνει την ΝΔ και αποδεικνύει την σκευωρία κατά της ΧΑ..

Η Χούντα Σαμαροβενιζέλου πέφτει πολύ πριν από τις εκλογές του Μαΐου και αυτό δεν αλλάζει. Είναι τελειωμένη υπόθεση πλέον.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου