" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.


apo_presveia_(1) 
Γράφει ο Αντίοχος.

Χαράς ευαγγέλια Ελληνίδες και Έλληνες! Σε λιγότερο από μια βδομάδα, έρχεται στην Ελλάδα η φράου Μέρκελ. Όχι, μην πάει το (διεστραμμένο…)  μυαλό σας στη γνωστή ξινή καγκελάριο που μας κουνούσε συνεχώς το δάχτυλο συνιστώντας να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι μας.  
Η φράου… άλλαξε, έγινε… φίλη μας κι έρχεται για να μας… στηρίξει (κι όχι για να μας τη ρίξει – την κεραμίδα κατακούτελα…)! 

Κι αν νομίζετε ότι η φράου έγινε… γλυκιά ενόψει εκλογών και την επομένη θα ξαναγίνει… μέγαιρα, είστε… κακοήθεις, λαϊκιστές και… νεοναζί (και μέλη εγκληματικής οργάνωσης, να μην το ξεχνάμε αυτό παρακαλώ)!

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς για τις… αγαθές προθέσεις της Μέρκελ, δείτε τι λέει ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος (που’ ναι και… συνταγματολόγος): 

«Η άφιξη της κυρίας Μέρκελ σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας. Έρχεται να στηρίξει την ελληνική οικονομία εν όψει και της διαφαινόμενης εξόδου στις αγορές, η οποία, όπως έχουμε εξηγήσει, δεν είναι αναγκαία και απαραίτητη για την Ελλάδα, διότι η χώρα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες. Αποτελεί μια ευκαιρία να γίνει η επανατοποθέτηση της χώρας στις διεθνείς αγορές. Να αποτιμηθεί η χώρα εμπορικά, από πλευράς τίτλων».

Τι; Ακόμα δεν πειστήκατε ότι η Γερμανοί είναι φίλοι μας κι ότι η φράου Μέρκελ έρχεται για το καλό μας; Ε τότε ψηφίστε Χρυσή Αυγή… παλιοτόμαρα, να δούμε τι θα καταλάβετε! Δεν ασχολούμεθα άλλο μαζί σας! Είστε… ανεπίδεκτοι μαθήσεως! Φτου σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου