" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ «ΛΕΥΚΑ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


plousioi-ftoxoi
Στις Ιταλικές Άλπεις ο Κ. Καραμανλής από το Σάββατο, στην Κουάλα Λαμπούρ ο ”συνταξιούχος” που μόνο ο Θεός γνωρίζει πόσα χρήματα κόστισε η Ολυμπιάδα και…. στην ουρά άνεργοι και χαμηλόμισθοι στο Πέραμα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι που οι Χρυσαυγίτες βουλευτές μας, προσπαθούν να βοηθήσουν να στρωθεί σε όσα περισσότερα ελληνικά σπίτια μπορούν.
Αύριο όμως; Τα τρόφιμα τελειώνουν γρήγορα όπως και το επίδομα ανεργίας, αν δεν υπάρχει έστω ένας εργαζόμενος σε μια οικογένεια τι γίνεται κ. Καραμανλή που απολαμβάνεις το χιόνι στα σαλέ αφού προηγουμένως χωρίς φόβο και πάθος ψήφισες τα μέτρα του προδότη Σαμαρά;
Γιατί πληρώνει ο ελληνικός λαός αυτούς τους ανεπάγγελτους; Τι προσφέρουν και τι καλό είδαμε; Όλοι αυτοί οι τρισάλθιοι πολιτικοί της προδοσίας -αν δεν ήταν από πολιτικά τζάκια- ούτε για θυρωροί δεν είναι ικανοί!
Προκαλείτε όλοι σας και ευχόμαστε σύντομα να τολμήσετε να κάνετε εκλογές! Τότε θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Νομίζω γνωρίζουμε τι ήταν το κάτεργο… Κάτι σαν αυτά που μας καταδίκασαν να ζούμε οι ανάλγητοι-δοσίλογοι τεμπέληδες και αδαείς πολιτικοί μας.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Αγγελική Γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου