" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΟΧΟΣ !! ….. Εις θάνατον, δι’ αποκεφαλισμού !!


Γράφει ο  ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι αυτοί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, λένε τα ίδια ψέματα (όπως και οι προηγούμενοι της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ), σωστά εκπαιδευμένοι από τους μπαρουτοκαπνισμένους στο κουρμπέτι παλαιο-ΠΑΣΟΚους, που μάζεψαν στον κόρφο τους !!

Αυτό που με ξάφνιασε είναι, πόσο γρήγορα αποκαλύφθηκαν !! Η δε αμετροέπεια τους, φθάνει σε τέτοιο εγκληματικό βαθμό, που αγγίζει πλέον τα όρια της Εθνικής μειοδοσίας (για την οποία, σε άλλη Χώρα θα είχε ήδη επέμβει ο Εισαγγελέας) :

- την ίδια ώρα που με την πολιτική τους «ερωτοτροπούν» με τη δραχμή και σπρώχνουν σταθερά τη Χώρα εκτός ευρώ, ταυτόχρονα καθησυχάζουν το λαό, ότι αυτοί θα δώσουν τη λύση …. εντός του ευρώ, ΑΛΛΑ έχοντας βγάλει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ευρώ, εκτός Ελλάδας.

- την ίδια ώρα που καταφέρονται και καταγγέλλουν τους διεθνείς τοκογλύφους, το ξένο κεφάλαιο και το διεθνή καπιταλισμό, ταυτόχρονα αυτοί ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ….. μ’ αυτούς που κατηγορούν.

- την ίδια ώρα που καταγγέλλουν τη φοροδιαφυγή και την εισφορο-αποφυγή και στηρίζουν ΟΛΟ το πρόγραμμα τους στην πάταξη αυτών, ταυτόχρονα οι ΙΔΙΟΙ δηλώνουν μηδενικά περιουσιακά στοιχεία (πχ 100 ευρώ καταθέσεις, με βουλευτική αποζημίωση 72.000 ευρώ!!) ή έχοντας φυγαδεύσει τα περιουσιακά τους στοιχεία (υπενθυμίζω ότι σχετικά πρόσφατα, ξέφυγε του Γκλέζου και μίλησε περί αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού – δέσμευση καταθέσεων) !!!

ΔΗΛΑΔΗ, τι διαφορετικό κάνουν οι επίδοξοι «σωτήρες» μας, από τους εφοπλιστές, βιομήχανους, μεγαλο-καναλάρχες και λοιπούς κεφαλαιοκράτες, που τόσο πολύ κατηγορούν και εχθρεύονται !?

Ασφαλώς οι προηγούμενοι (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), δεν απαλλάσσονται – ούτε καν αποκτούν ελαφρυντικά – επειδή και οι επόμενοι είναι «μια από τα ίδια» !! Τα ίδια και σε μεγαλύτερο βαθμό, ισχύουν και γι’ αυτούς και μάλιστα …. προ πολλού !! Αυτοί έφαγαν μέχρι σκασμού και τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν το φαγοπότι, στους καινούργιους πεινασμένους, για να φάνε και αυτοί ….. από τις σάρκες μας !!

Τελικά ο πιο ΕΝΟΧΟΣ απ’ όλους (και γι’ αυτό καταδικάζεται), είναι τα «κοτόπουλα», που αδιόρθωτα, ανόητα και αμετανόητα, επιλέγουν ΑΠΟ ΜΟΝΑ τους, σε ποιανού το πιάτο θα σερβιριστούν. Η ετυμηγορία λοιπόν είναι δεδομένη και πλήρως τεκμηριωμένη :

ΕΝΟΧΟΣ !! Εις θάνατον, δι’ αποκεφαλισμού !!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου