" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ : ΚΑΚΩΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ… ΑΘΗΝΑ!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ! 

Μια απίστευτη (εκ πρώτης όψεως…) ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο, με την οποία καταγγέλλει… παράνομη επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Τουρκία, από κει που ’ρθαν, αντί οι αρχές «να τους προωθήσουν στα αστικά κέντρα»!!! Δηλαδή, να τους στείλουν στην Αθήνα!!! Μάλιστα, τα θρασίμια του ΣΥΡΙΖΑ (που θέλουν και να μας κυβερνήσουν…), επικαλούνται τα… ανθρώπινα δικαιώματα και απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. 
Ιδού ολόκληρη η κατάπτυστη ανακοίνωση του ροζ συνονθυλεύματος και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου καταγγέλλει παράνομη επαναπροώθηση μεταναστών


 “Καταγγέλλουμε τις πρωτοφανείς και κατάφωρα παράνομες ενέργειες στις οποίες προέβη το Λιμεναρχείο Λήμνου στις 29/8, όταν ομάδα μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα αποβιβάστηκε με βάρκα στην Πλάκα.
Καταγγέλλουμε επίσης την απίστευτη ιστορία που «έστησε» το Λιμεναρχείο (με την ανοχή,  συνεργασία και συγκάλυψη και των αστυνομικών αρχών της Λήμνου) προκειμένου να δικαιολογήσει την παράνομη και ενάντια στο προσφυγικό δίκαιο και τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας, επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία.
Συγκεκριμένα:
Τα χαράματα της Πέμπτης, περίπου στις 6,00’ το πρωί, αποβιβάζονται στην Πλάκα 15-20 μετανάστες μεταξύ των οποίων και γυναίκες με παιδιά. Κάτοικοι του χωριού ενημερώνουν την αστυνομία και το Λιμενικό, οι οποίοι  και τους συλλαμβάνουν. Και αντί να ακολουθηθεί η νόμιμη, σύμφωνα με το δίκαιο διαδικασία της κράτησης, αναγνώρισης και προώθησης προς τα αστικά κέντρα, οι λιμενικές αρχές, προφανώς εκτελώντας εντολές ανωτέρων της υπηρεσίας τους, τους επιβιβάζουν στην βάρκα και τους προωθούν στα τουρκικά χωρικά ύδατα και την τουρκική ακτοφυλακή. Προκειμένου δε να δικαιολογήσουν την παρανομία, επικαλέστηκαν ψευδώς ότι οι μετανάστες δεν αποβιβάστηκαν στο νησί αλλά εντοπίστηκαν στις 5,00’ το απόγευμα (δηλ. 11 ώρες μετά την αποβίβασή τους), στην οριογραμμή μεταξύ Λήμνου-Ίμβρου και πριν ακόμη εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Θεωρούμε ότι το περιστατικό δεν είναι τυχαίο. Εγκαινιάζει μια νέα (τουλάχιστον για τη Λήμνο) τακτική των λιμενικών αρχών, επαναπροώθησης των μεταναστών-προσφύγων με συνοπτικές-παράνομες διαδικασίες, με ταυτόχρονα κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του προσφυγικού δίκαιου και των διεθνών δεσμεύσεων. Και αυτό, ακόμη και αν πρέπει να «στηθούν» από επίσημες κρατικές αρχές, ψεύτικες ιστορίες και σκηνικά που να καλύπτουν την επαναπροώθηση. 
Θεωρούμε ακόμη ότι είναι απαραίτητη η άμεση διερεύνηση του περιστατικού και η απόδοση ευθυνών στους εμπλεκόμενους στην επιχείρηση”.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ τΣΥΡΙΖΑ; ΒΡΕ, ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ( ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ...ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ... ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΖΟΜΠΙΑ !!!

1 σχόλιο:

  1. Δεν φέρει ποινική ευθύνη ο αστυνομικός διοικητής Πατρών, που επιτρέπει την συγκέντρωση των μαρξιστοειδών, ενώ υφίσταται ρητή απαγόρευση κάθε συγκεντρώσεως?
    (Θα έχει όπως φαίνεται πολλή δουλειά το τσαμπουκάτο κόμμα μόλις γίνει κυβέρνηση...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή