" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΟΝΝΕΔ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ 10 ΜΚΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ»!



Andreas-Papamimikos2
εμετική φωτό! αηδιαστικά ανθρωποειδή όντα...


“Ξαναχτύπησε” ο “μπούλης της ΟΝΝΕΔ” και νυν Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος με νέα λάσπη και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.
Αυτή τη φορά φέρεται να δήλωσε, ενώ αναπαυτικά απολάμβανε το κοκτέιλ του στη Μύκονο, στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”τα εξής:
“Η Χρυσή Αυγή είναι ένα άκρως συστημικό κόμμα γιατί συμμετέχει στις εκλογές από το 1994 μέχρι και το 2012″ “Η Χρυσή Αυγή στήνει μόνη της προβοκάτσιες όπως…..η διανομή των τροφίμων στο Σύνταγμα για να τις εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά και να προσελκύσει κόσμο στο πλευρό της” “Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την αγανάκτηση του κόσμου και τον ξεγελά με το προσωπείο της” “Μερικά ΜΜΕ πολύ ύποπτα προβάλλουν υπερβολικά κάποια γεγονότα που ευνοούν τη Χρυσή Αυγή” 
 
Ας απαντήσουμε λοιπόν ως εξής και εμείς:
1ον: Αν το κριτήριο “συστημικότητας” ενός πολιτικού φορέα κρίνεται από τη συμμετοχή του στις εκλογές τότε… μπούλη και ο Χίτλερ συστημικός ήταν όπως και ο Μουσολίνι. (τυχαία ήταν η αναφορά, μην τσιρίζετε ορισμένοι ευαίσθητοι)
2ον: Γιατί αφού στήνουμε προβοκάτσιες δεν κάναμε κάτι αντίστοιχο και πρόσφατα στην Πλατεία Αττικής στη διανομή τροφίμων ανήμερα της “δημοκρατικής σας εορτής” ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα (πάνω από 2000 εθελοντές Χρυσαυγίτες) και με το κοινό της περιοχής να είναι σφόδρα υπέρ μας; Γιατί μπουλούκε εμάς ενδιαφέρει ο Λαός και το Έθνος μας και όχι η πολιτική καριέρα μας, που θα ευνοούσε σε μια τέτοια περίπτωση λίγη ένταση για κομματικά οφέλη.
3ον: Το προσωπείο της Χρυσής Αυγής δεν αλλάζει ποτέ…Δωρικό και ελληνοπρεπές μένει πάντοτε αν και θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Λαός ζητά να φορεθεί από τη μάσκα του Εκδικητή μέχρι τη μαύρη σακούλα του Τιμωρού/Δήμιου που θα αφανίσει τα σκύβαλα, σαν και του λόγου σου, από την ελληνική πολιτική σκηνή.
4ον: Να τα πεις αυτά για τα ΜΜΕ στα πάνελ που συμμετέχεις ή στις εφημερίδες που δίνεις συνεντεύξεις…
Ή ακόμη καλύτερα να φροντίσεις να είσαι την ώρα που…. υπάρχει και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής…!!
 
Και ας δούμε τι έγραφαν οι νυν “φίλοι” του:
Τελειώνουμε με το γνωστό ρητό
“Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι….”

Πηγή: paspartoy

Σημείωση από ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : Και μόνο από το επίθετό του αντιλαμβάνεται κανείς περί ποίου πρόκειται! Άκου : Παπαμιμίκος ... 
Αλλά δεν βαριέσαι είναι πλέον κοινός τόπος πως όλοι οι άχρηστοι, οι ανίκανοι, οι τεμπέληδες του κερατά και όλο το κακό σκυλολόϊ τελικώς κυβερνούν αυτόν τον τόπο !!! 
Παρ' όλα αυτά, θέλω να πιστεύω πως κάτι έχει αλλάξει στην σημερινή Ελλάδα, σ'αυτόν τον Λαό και πως τελικώς θα αλλάξουν και τα συνήθη  πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου