" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΑ: Προελαύνει ο Άσαντ - Συντρίβονται οι ξένοι πράκτορες και Ισλαμιστές μισθοφόροι



Φρικτά εγκλήματα κατά Ελληνορθοδόξων αμάχων από τσετσένους μισθοφόρους
Σίγουρος για την τελική νίκη του συριακού στρατού εναντίον των ανταρτών εμφανίστηκε ο Μπασάρ Αλ Άσαντ. Σε μια επίσκεψη μια ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα ο πρόεδρος της Συρίας βρέθηκε στην πόλη Νταράγια και συναντήθηκε με στρατιώτες. Πρόκειται για μια κίνηση που στόχο έχει την ενίσχυση του ηθικού των δυνάμεων του στρατού της Συρίας. Δύο χρόνια από την έναρξη του αιματηρού εμφύλιου πολέμου στη Συρία, οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν αρχίσει να ανακτούν πολλά από τα εδάφη που είχαν καταληφθεί από τους μισθοφόρους ισλαμιστές αντάρτες - υποχείρια των Αμερικανσιωνιστών , γεγονός που ώθησε τον Πρόεδρο να δηλώσει χθες πως «αν δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίζαμε τη μάχη στη Συρία, δεν θα είχαμε την ικανότητα να αντιστεκόμαστε και να πολεμούμε τον εχθρό».

Χιρμπέτ Γαζάλεχ: Ο συριακός στρατός ελευθέρωσε μια στρατηγικής σημασίας πόλη που ήταν στα χέρια των ανταρτών. Η πτώση της πόλης Χιρμπέτ Γαζάλεχ που βρίσκεται πάνω στην οδική αρτηρία για την Ιορδανία. Οι αντάρτες και δεν κατάφεραν να μεταφέρουν οπλισμό και πυρομαχικά στις δυνάμεις τους που είχαν καταλάβει την πόλη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ισλαμιστές κυρίως για την ελλιπή ιορδανική υποστήριξη στις προσπάθειές τους να νικήσουν τις δυνάμεις του Άσαντ στην περιοχή.
Χομς: Τα κυβερνητικά συριακά στρατεύματα συνεπικουρούμενα από μεγάλες δυνάμεις της Χεζμπολάχ, έχουν απελευθερώσει και την τρίτη μεγάλη πόλη της Συρίας την ιστορική Χομς, ανοίγοντας το δρόμο προς το Χαλέπι. Η πτώση της Χομς - η οποία είχε βαφτιστεί από τους ισλαμιστές αντάρτες ως "πρωτεύουσα την εξεγέρσεως"- άνοιξε το δρόμο για τις δυνάμεις στρατού-Χεζμπολάχ να κινηθούν βόρεια προς την "οικονομική" πρωτεύουσα το Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.
Χαλέπι: Ο συριακός Στρατός έβαλλε κατά των ανταρτών πραγματοποιώντας ταυτόχρονες χερσαίες και εναέριες επιχειρήσεις. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των νεκρών  ισλαμιστών, αλλά υπολογίζεται ότι σε μια ημέρα μόνο επιχειρήσεων, οι αντάρτες έχασαν πάνω από 200 στελέχη τους, πολύ μεγάλος αριθμός, και δυσαναπλήρωτος. Οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν "κλείσει" τον κλοιό γύρω από την πόλη έχοντας αποκόψει τις διόδους διαφυγής των ανταρτών. Ο συριακός στρατός έχει αποκτήσει πλέον υπομονή και εμπειρία σε τέτοιου είδους συγκρούσεις και με τη βοήθεια των συμμάχων του (Χεζμπολάχ κτλ) εξολοθρεύουν ένα-ένα τα οχυρά των ισλαμιστών ανταρτών.
Συνηθισμένη τακτική των μισθοφόρων ανταρτών είναι τα φρικιαστικά εγκλήματα κατά του Συριακού λαού που συντελούν κατά την άτακτη διαφυγή τους. Οι Ισλαμιστές υποτακτικοί σε συνεργασία με τα Αμερικανωσιωνιστικά ελεγχόμενα ΜΜΕ της Δύσης προσπαθούν να χρεώσουν στον συριακό στρατό αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα. Όμως οι εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφορούν φανερώνουν πραγματική αλήθεια. Ένα φρικιαστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου Ισλαμιστές αντάρτες καίνε ζωντανούς Σύριους πολίτες. Οι αντάρτες περιλούζουν τρεις άντρες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια τους βάζουν φωτιά! Μάλιστα οι αντάρτες της οργάνωσης Αλ Νούσρα επιτέθηκαν σε επαρχία της βόρειας Συρίας, στην πόλη Ταλ Αμπιγιάντ που βρίσκεται κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, σφάζοντας 450 αμάχους, ανάμεσά τους 120 παιδιά και περισσότερες από 300 γυναίκες.
Η οποιαδήποτε υποστήριξη σε αυτούς τους "ανθρώπους" συνιστά εγκλήμα κατά της ανθρωπότητας οι Ισλαμιστές είναι τόσο πωρωμένοι, που έχουν χάσει την παραμικρή αίσθηση του φυσικού δικαίου, από εθισμό στο βαρύ έγκλημα στα απάνθρωπα βασανιστήρια, δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν αυτές τις ελεεινές πρακτικές. Τα κάνουν αυτά τώρα που είναι στριμωγμένοι, τι θα άραγε συνέβαινε εάν κέρδιζαν και μετέτρεπαν την χώρα σε χαλιφάτο; 

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου