" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Άλλο σούργελο πάλι !!!

Άντε να ασχοληθούμε με ένα ακόμη σούργελο του (τ)συριζα...
 
Κάποιος "απίθανος" τύπος, ονόματι Μπουρνάζος που αρθρογραφεί στην Αυγή ( παρεμπιπτόντως να προσθέσω κάτι για την εν λόγω φυλλάδα: Είδε και αυτή στην ζωή της "κυκλοφορία" όταν δεκαετίες επί δεκαετιών αν πούλαγε ένα φύλλο σε κάποιο περίπτερο έκαναν  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ γιορτή!!! Τώρα βρήκαν τα συριζοπράγματα - βλέπε έως το μεδούλι ποτισμένους με το μπόλι της καρέκλας πασόκους που έφτιαξαν την νέα τους φωλιά στο πατσαβούρι που λέγεται σύριζα- και πουλάνε κάποια ...φύλλα ώστε να έχουν σε καθημερινό επίπεδο πλέον ...γιορτή!!! Αυτά για την εν λόγω φυλλάδα)
Αρθρογραφεί ο "απίθανος" λοιπόν εκεί και φυσικά γράφει ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ και ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΙΤΑΝΑ του κατέβει στην γκλάβα... Ποιός θα του κάνει έλεγχο, άλλωστε; Εκεί που απευθύνονται αυτά αρέσκονται να ακούνε και να διαβάζουν απλώς διότι πρόκειται περί ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Αυτό είναι πιά κάτι περισσότερο από ΞΕΚΑΘΑΡΟ ! 

 Το ζητούμενο εν προκειμένω είναι ότι ο "απίθανος" ( με την μορφή χασάπη ή κάτι σε κατσαπλιά ) αποτελεί και στέλεχος ποιού άλλου κόμματος ; Ε, καλά ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ !!! Βέβαια του Συριζα, ποιού άλλου προδοτικού συνονθυλεύματος που θέλει να αυτο-ονομάζεται κόμμα, θα ήταν; Εδώ λοιπόν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα αφού μετά το "Καρντάκ" του γλόμπου- στελέχους που απλά τον καθαίρεσαι από κάποια επιτροπή ο τσίπρας, χωρίς να τολμήσει ΔΙΑΓΡΑΦΗ ( !!!) έρχεται για ένα ακόμη Εθνικό ζήτημα, ένα ακόμη στέλεχος του συριζα ( έχουν προηγηθεί και άλλοι όπως εκείνο το πράγμα που θέλει να λέγεται και γυναίκα και ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και βουλευτής-δεν θυμάμαι το όνομά της, και ούτε κάνω τον κόπο να ψάξω) να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ τις θέσεις του κόμματος των ΧΙΛΙΑΔΩΝ συνιστωσών ότι τα Σκόπια ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "νέτα -σκέτα" όπως χαρακτηριστικά λέει και γράφει και ο ίδιος Μακεδονία! 
Τώρα αν τον ρωτήσει κανείς που βρήκαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ οι γυφτοσλάβοι που κατέβηκαν από τα Αλτάια όρη - μογγολική ράτσα- περί τον 6ο αιώνα μ. Χ. να ονομάζουν εαυτούς Μακεδόνες και απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έ αυτό προφανώς για τον "απίθανο" Μπουρνάζο είναι απλώς ...λεπτομέρεια άνευ σημασίας, αρκεί η Ελλάδα να βλαφτεί και όλα τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ !!! 
Αλλά καθόλου καινούργιο φυσικά δεν είναι το θέμα με τους γυφτοσλάβους: 



 Και μην μου πει κάποιος αυτοί είναι του ΚΚΕ. Διότι και ο (τ)συριζα ΚΚΕ εσωτερικού λεγόταν και μεταλάχθηκε σ'αυτό το κατασκεύασμα που είναι σήμερα...Δηλαδή ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ με άλλη μάσκα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου