" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



Όταν σχετικά πρόσφατα (και όχι μόνο μία φορά, αλλά τρεις συνεχόμενες…) συναντήθηκε ο Τσίπρας με τον αρχηγό του γερμανικού κόμματος Die Linke (Η Αριστερά), Γκρέγκορ Γκίζι, τον αποκαλέσαμε –διόλου τυχαία- «ορφανό της Στάζι». Όπως φαίνεται από την παρακάτω είδηση, δικαιωνόμαστε απολύτως:
«Γερμανοί εισαγγελείς διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνα κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Γερμανίας (Die Linke) Gregor Gysi για τις ενδεχόμενες σχέσεις που φέρεται να είχε με την διαβόητη αστυνομία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας Στάζι.  

 Ο Gregor Gysi κατηγορείται πως τα τελευταία χρόνια της ΛΔΓ όταν και εργαζόταν ως δικηγόρος στην Ανατολική Γερμανία κατέδιδε πελάτες του οι οποίοι ήταν πολέμιοι του κομουνιστικού καθεστώτος».
«Πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι», που λέει κι ο σοφός λαός! Και βέβαια, «αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε», ο πρώην κνίτης Τσίπρας και ο ρουφιάνος της Στάζι Γκίζι!
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, εκτός από σιχαμερός καταδότης της απαίσιας Στάζι, ο φίλος και συνεργάτης του Τσίπρα, ανήκει και στην «εκλεκτή» φυλή, κι από τους δύο του γονείς. Ιδού τι αναφέρει σχετικά το βιογραφικό του:«Both of his parents were of part Jewish ancestry, his paternal grandmother was Jewish, as was one of his maternal great-grandfather».

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
 φωτό1
φωτὀ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου