" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αντί της αστυνομίας οι κάτοικοι και οι πωλητές κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή


Πωλητές και καταναλωτές τηλεφώνησαν στην αστυνομία για τις κλοπές που σημειώνονταν στη λαϊκή αγορά της Γαστούνης - Ύστερα από λίγο έφτασε η Χρυσή Αυγή...Αντί της αστυνομίας οι κάτοικοι και οι πωλητές κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή. Αυτό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (14-06-2012) στη λαϊκή αγορά της Γαστούνης. Αφορμή τα αυξημένα κρούσματα κλοπών στο χώρο της λαϊκής τόσο σε ντόπιους όσο και σε επισκέπτες. 

Αιτία το ότι όπως λέγεται ζητήθηκε η συνδρομή της τοπικής αστυνομίας, αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, μια ομάδα από 7-8 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής από τον Πύργο, έφτασαν στη λαϊκή και στην θέα τους - όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες - άλλαξαν πολλά.

Αλλοδαποί, τσιγγάνοι και παράνομοι μικροπωλητές τα μάζεψαν και έφυγαν, ενώ για όσες ώρες παρέμεινε η ομάδα στην περιοχή, δεν συνέβη το παραμικρό.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου