" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΝΔΟΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..! ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ...!!!




ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΤΟΥ 1949...!!!
«Εντελώς ανιστόρητος και προκλητικός είναι ο παραλληλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ, που έκανε ο Αλ. Τσίπρας προκειμένου να διατυπώσει το συκοφαντικό εφεύρημα σε βάρος του ΚΚΕ ότι δεν συμβάλλει στη χειραφέτηση του λαού», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, στο οποίο σημειώνεται επίσης ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «καλλιεργώντας ψέματα και αυταπάτες, μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και το σύστημα και ένα μέρος της πλουτοκρατίας, τον αξιοποιούν για να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση».

«Το ΚΚΕ τιμά, εμπνέεται και διδάσκεται από το μεγάλο έπος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που δημιουργήθηκε με το αίμα χιλιάδων μελών και στελεχών του και δεν το πουλάει για κυβερνητικές θέσεις.

Το κόμμα, ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή στην οργάνωση της πάλης του ίδιου του λαού για το παρόν και το μέλλον του», καταλήγει στο σχόλιο του ΚΚΕ. 


Από : ΣΤΟΧΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου