" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Η απόγονος του Βίσμαρκ και του Χίτλερ !

 Εκτιμά τους Έλληνες όταν είναι λογικοί, είπε πριν από λίγες ώρες "πουλώντας" πνεύμα η Άνγκελα Μέρκελ η γερμαναρού ! Και ξέρεις πόση σκασίλα μας έπιασε εμάς!!! 
Δεν έχεις ιδέα κ. Μέρκελ πόσο πολύ έχουμε πάρει στα σοβαρά που μας θέλεις λογικούς!!! Αφού από εκείνη την ώρα όλη η σκέψη μας είναι από εδώ και στο εξής να μην είμαστε ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά μόνον ΛΟΓΙΚΟΙ, για να χαίρουμε της εκτιμήσεώς σας!!!
Βρε για κοιτάτε κάτι πλάκες οι γερμαναράδες, αυτοί που ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, μας έχουν βγεί και τιμητές των ΠΑΝΤΩΝ !!! 
 Και υποδεικνύουν και το πως θα πρέπει να είμαστε για να μας εκτιμούν!!! 
Αλλά έτσι είναι... Όταν έχεις προδότες να σε εκπροσωπούν ως χώρα, 40 χρόνια τώρα, τι άλλο περιμένει κανείς παρά την υποτίμηση και την χλεύη των ξένων!!! 
Όταν ελαφρά τη καρδία εκχωρούν την Εθνική μας κυριαρχία, όταν ξεπουλάνε την Ιστορία μας, όταν σου λένε "πετρέλαιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αυτά είναι αστεία πράγματα" και πάνε και μας φεσώνουν εκατοντάδες δις, έ, τότε και βέβαια θα βρεθεί η Μέρκελ και η κάθε Μέρκελ να μας ειρωνεύεται και να κάνει πνεύμα!!! (Σιγά ποιός έχασε το πνεύμα του για να το βρούν οι Βάρβαροι Ούνοι σαν την Μέρκελ!!!) 
Έτσι είναι όμως! Αυτή είναι η αλήθεια ! Όσο αφήνουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να ορίζουν τις τύχες μας, αυτά και χειρώτερα θα ακούμε!!! 
Μωρή παλιόγρια Μέρκελ, ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ γερμαναρού ΠΑΝΤΑ θα είσαι απόγονος του  Βίσμαρκ και του Χίτλερ! ΠΑΝΤΑ !!! 
Και εμείς, σ'αρέσει δεν σου αρέσει (που δεν, φυσικά) θα είμαστε ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ μαζί και σε εσένα για να τιτλοφορείσαι "πολιτισμένη" και να μας ειρωνεύεσαι !!! 
Αμ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ γιαγιούλα μου απόγονη του Ναζισμού!!! Και αυτό σας ΚΑΙΕΙ το σώμα και την ΨΥΧΗ !!!

Υ.Γ.  Α, και που είσαι, εκείνα τα δις που μας χρωστάτε από τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που μας κάνατε στον Β' πόλεμό σας, κοίτα να τα δώσεις μωρή φεσατζού και με τον τόκο απόγονη του Χίτλερ!!! 


Βλάχου Λία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου