" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΕΡΟΓΛΟΥ

Νέα συνάντηση είχαν το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για λύση του Κυπριακού. 


Η συνάντηση προγραμματίσθηκε να αρχίσει στις 15:30 και πραγματοποιήθηκε στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάντενχαϊμ.
Οπως είχε δηλώσει μετά τη συνάντηση της 18ης Οκτωβρίου ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ, στη σημερινή συνάντηση, οι δύο ηγέτες θα ανασκοπήσουν το έργο των δύο συμβούλων τους επί του κεφαλαίου του περιουσιακού.
Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιείται μετά την ανακοίνωση από τα Ηνωμένα Εθνη ότι στις 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί, στη Νέα Υόρκη, κοινή συνάντηση μεταξύ του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Ντερβίς Ερογλου.





Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου