" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ῥατσίστρια καθηγήτρια,στίς ΗΠΑ, ζητᾷ τήν ἐξάλειψιν τῆς Λευκῆς Φυλῆς

 Ἡ Κοῦπερ μέ λῦσσα περιγράφει πώς βλέπει ὅλα τά κακά στούς Λευκούς !  φωτό ἀπό τό βίντεο

Εάν οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου Rutgers είχαν ένα ίχνος ακεραιότητας - που προφανώς δεν έχουν - θα είχαν ήδη απολύσει μια μαύρη καθηγήτρια αφού ουσιαστικά ζήτησε να εξαλειφθεί η λευκή φυλή.


Σ᾿ένα ποταπό, αηδιαστικό παραλήρημα σε μια εκπομπή,μόνον με μαύρους, το "The Root"( ἡ ῥίζα) , η καθ. Brittney Cooper, η οποία διδάσκει μαθήματα για τις γυναίκες και το φύλο και τις σπουδές Africana (το γιατί κάποιος θα ήθελε να πληρώσει για άχρηστα μαθήματα όπως αυτό είναι ένα άλλο θέμα ), είπε ότι οι λευκοί είναι ιστορικά «απόλυτα αφοσιωμένοι στην κακία» και ότι η λύση για τη διόρθωση αυτού καθώς και για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης λευκής υπεροχής είναι να «τους βγάλεις από την μέση».

«Νομίζω ότι οι λευκοί άνθρωποι έχουν δεσμευτεί να είναι κακοί στο σύνολό τους», είπε στο πάνελ, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης - ξεφεύγοντας με μια παρατήρηση ότι, αν ένας λευκός καθηγητής το έλεγε για τους μαύρους, θα είχε απολυθεί πριν από το τέλος της εκπομπής.

Συνεχίζοντας, ισχυρίστηκε ότι οι λευκοί δεν θέλουν να μεταβιβάσουν καμία εξουσία ή έλεγχο της κοινωνίας σε έγχρωμα άτομα «επειδή είναι τόσο διεφθαρμένοι» — αγνοώντας προφανώς το γεγονός ότι πολλές μεγάλες πόλεις διοικούνται από μαύρους δημάρχους, μέλη δημοτικών συμβουλίων και εκλέγονται μέλη των πολιτειακών νομοθετικών σωμάτων και του Κογκρέσου.

«Ξέρετε, η σκέψη τους είναι τόσο θολή και πνευματικά χρεοκοπημένη σχετικά με την εξουσία που… φοβούνται αυτή την πραγματικά υπαρξιακή εγκατάλειψη της εξουσίας γιατί δεν μπορούν να φανταστούν άλλο τρόπο να υπάρχουν», είπε, συνεχίζοντας ότι δεν βλέπει άλλη «επαρκώς ικανοποιητική», τρέχουσα λύση για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης λευκής υπεροχής.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε μια αχρεία απειλή προς όλους τους λευκούς: « Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι πρέπει να βγάλουμε αυτές τις μαμάδες από την μέση», είπε, αν και έτρεξε να το αιτιολογήσει με τον απίστευτο ισχυρισμό ότι «δεν πιστεύει σε βίες ενέργειες».

Μιλώντας για την υπεροχή των λευκών, η «καθηγήτρια» πρόσθεσε επίσης ότι «πιστεύει θεμελιωδώς ότι τα πράγματα που έχουν αρχή έχουν και ένα τέλος».

«Όλα τα πράγματα που ξεκινούν απ᾿τους λευκούς δεν είναι άπειρα και αιώνια, σωστά; Δεν θα συνεχίσουν επ᾿άπειρον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε», είπε, σημειώνοντας ότι ήδη οι λευκοί «χάνουν» λόγω της πτώσης των ποσοστών γεννήσεων, της αλλαγής δημογραφικών στοιχείων και του αυξανόμενου κόστους ζωής (χάρη στο κόμμα που ψηφίζει – τους Δημοκρατικούς).

φωτό ἀπό τό βίντεο

« Τα ποσοστά γεννήσεων των λευκών μειώνονταιεπειδή κυριολεκτικά δεν έχουν την πολυτέλεια να βάλουν τα παιδιά τους, τις νεότερες γενιές, στη μεσαία τάξηΕίναι εξαιρετικά διεστραμμένο, και επίσης, θα έλεγα πως το αξίζουν», είπε.

Η Cooper συνέχισε λέγοντας ότι μόνο στο μέλλον θα υπάρξει ένα τέλος στους πολιτιστικούς πολέμους, μια τεράστια υπόθεση που σημαίνει ότι όλοι στο μέλλον θα έχουν μυαλό και όλοι θα σκέφτονται το ίδιο (κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ, τουλάχιστον όχι οικειοθελώς).

«Τα παιδιά μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν την κριτική θεωρία της φυλής, επειδή το ζήτημα που έχει η δεξιά είναι ότι η κριτική θεωρία φυλής είναι απλώς η σωστή διδασκαλία της αμερικανικής ιστορίας», είπε.

Ας είμαστε ξεκάθαροι: Η κριτική φυλετική θεωρία, από μόνη της, είναι τραγικά ρατσιστική γιατί διδάσκει ότι τα πάντα για τη χώρα μας είναι άσχημα και λάθος από τότε που οι λευκοί ίδρυσαν το έθνος. Αλλά και πάλι, ούτε αυτό είναι απολύτως αληθές. Οι μαύροι, οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι Ισπανόφωνοι, ειδικά, έπαιξαν ρόλο στην ίδρυσή μας σε κάποιο βαθμό. Και ας είμαστε ξεκάθαροι: Είναι η  πλευρά της στον πολιτικό διάδρομο (αριστερά) που προσπαθεί να εξαλείψει επιρροές άλλων πολιτισμών (όπως η αναγκαστική απομάκρυνση της ιθαγενούς αμερικανίδας από τη συσκευασία του Land-O-Lakes και η αλλαγή των ονομάτων των αθλητικών ομάδων όπως οι Ινδιάνοι του Κλίβελαντ και οι Ρεντσκίνς της Ουάσιγκτον)

Άνθρωποι σαν την Κούπερ είναι χειρότεροι από τους πιό αχρείους υποκριτές: Είναι πολιτιστικός καρκίνος .


Ἀπό : naturalnewscom

Μία ματιά πού ἔριξα,γιά τήν ἐν λόγῳ,στήν μηχανή ἀναζητήσεως τοῦ διαδικτύου,διεπίστωσα πώς ἐπανειλημμένως καταφέρεται κατά τῆς Λευκῆς Φυλῆς, μέ μεγάλο μένος ! Τό ἴδιο εἴδα νά κάνῃ καί κατά του Τράμπ. 
Ἄν σημαίνει κάτι αὐτό ; Χμμ... Μᾶλλον πολλά ...


Ἡ Πελασγική

19 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,η θεωρία της εξέλιξης των ειδών δεν πήγε και πολύ καλά Δαρβίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πῶς νά πάῃ καλά,ἀφοῦ μόνον μές τό μυαλό τοῦ Καρόλου βρισκόταν. Ἡ φαντασία του ἔφταιγε,ὄχι αὐτός.

      Δέν φταῖς ἐσύ ἡ φαντασία μου τά φταίει ...

      Χά,χά,χά ! Ὁ Δαρβῖνος !
      Κάπου τόν ἔχω ᾿δεῖ νά τόν ἀπεικονίζουν σάν τσίτα.Τοῦ πάει...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
    2. - https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_amp_body/public/articles/2021-03-12/darwin_as_monkey_on_la_petite_lune.jpg?itok=4Mkpm7-U

      - https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-12/darwin_0.jpg.webp?itok=trxKdnQE

      - https://eranistis.net/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/Editorial_cartoon_depicting_Charles_Darwin_as_an_ape_1871.jpg

      Διαγραφή
  2. Πως τα κατήντησαν τα αμερικανικά πανεπιστήμια οι Εβραίοι.
    Το Rutgers από τα παλαιότερα.
    Συμπλεγματική νέγρα εμφανώς πάσχουσα από κληρονομική παχυσαρκία.
    Το The Roots είναι συγγραφή ενός νέγρου, που μετεφέρθη σε τηλεοπτική σειρά. Έχω ακούσει ότι προβλήθηκε και στην Ελλάδα την δεκαετία του '70.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα δεκαετίας τοῦ ᾿80 παιζόταν.Τό ᾿77 παίχτηκε στό Ἀμέρικα. Ἀγέννητος ἤσουν ; Ἐγώ σέ ὑπολογίζω γιά κοντά στά 60. Ἀπό τόν τρόπο πού ἐκφράζεσαι,τίς γνώσεις πού ἔχεις,μοῦ θυμίζεις τούς δασκάλους στό δημοτικό.
      Τά Πανεπιστήμια τῆς Ἀμέρικα πάντα ἔτσι ἦταν. Γιά θυμήσου τί γράφαμε γιά τόν Παπανδρέα πού ἦταν φοιτητής ἐκεῖ. Ἤ τήν ὀμολογία τοῦ Κούλη πώς στό Χάρβαρντ διδασκόταν ἐπισταμένως τόν μαρξισμό.

      Τό ὅτι συνέβαλαν οἱ ἑβραῖοι σ᾿αὐτό ΣΑΦΩΣ ! Ἄλλως τε οἱ τῆς Σχολῆς Φρανκφούρτης,ὅπως ἔχουμε πάρα πολλές φορές γράψει, στήν συντριπτική τους πλειοψηφία ἦσαν ἑβραῖοι. «θά κάνουμε τήν Δϋση τόσο διεφθαρμένη πού θά βρωμάει ».

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ως προς την ηλικία είμαι εσοδείας 1985, πτυχία του Παντείου κ Νομικής με μεταπτυχιακά, εφ.λοχαγός του ενδόξου Ελληνικού Στρατού.

      Χρηματοδότης της εβραϊκής Σχολής της Φραγκφούρτης ο Χέρμαν Βάις μεγαλέμπορος σιτηρών εγκατεστημένος στην Αργεντινή.
      Ο όρος ρατσισμός εχρησιμοποιήθη κατά πρώτον αρχές της δεκαετίας του '50 από τον ομοφυλόφιλο Εβραίο ψυχίατρο Μάγκνους Χερτζφελντ, όστις ομού με τούς Έριχ Φρομμ κ Βίλχελμ Ράιχ αποτελούσαν το ψυχαναλυτικό τμήμα της Σχολής.

      Διαγραφή
  3. ΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ, ΜΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ . ΜΙΑ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΡΙΜΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ``ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ`` ΟΧΙ ΝΑ ``ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ`` ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ( ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ. ( ΡΑΒΙΝΟΣ ΜΠΑΡΟΥΧ ΕΦΡΑΤΙ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τά γράφεις Ἀννίκερι. Ἐπίσης καλά τά γράφουμε ἐδῶ καί 14 χρόνια,ἀλλά... Ἀλλά κακά τά ψέματα,εἰδικῶς ἐμεῖς οἱ τῆς Ἑλλάδος κάτοικοι,νομίζω πώς εἴμαστε ἀκόμη βαθιά νυχτωμένοι...

      Καί τό χειρότερο ὅλων,δέν ξέρω ἄν προλάβουμε νά ξυπνήσουμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ἀννίκερι !

      Διαγραφή
  4. Το ον αυτο πρεπει να ηταν η καλλιτερη μαθητρια του Noel Ignatiev.
    Συναμα ειναι και μια απδειξη οτι η Αμερικη, η οποια μαχεται για την διαλυση της Ρωσσιας, εχει εισελθει η ιδια σε φαση αυτοδιαλυσης.

    Η αυτοκαταστροφη πλησιαζει. Τα οπλα εχουν αρχισει να γαργαλανε τα δυο στρατοπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ ἀμερικανοί ἔχουν ἀντοχές. Κρατᾶνε ἀκόμη,σέ μεγάλο βαθμό καί μεγάλο ποσοστό,τόν παραδοσιακό τρόπο ζωῆς καί ἀξίες. Νά εἶσαι σίγουρος πώς πολύ-πολύ πιό πιθανό εἶναι νά ἀφανιστοῦμε ἐμεῖς,παρά οἱ ἀμερικανοί.

      Ἄκου που στό λέω...

      Προχθές κάτι γράφαμε σχετικό μέ τόν Ἅγιο Βασίλη,θυμᾶσαι ; Τό δημοσίευμα τῆς SUN τῆς New York, τοῦ Τσέρτς στήν μικρή Βιργινία.

      Γι᾿αὐτό σοῦ λέω,ἔχουν ἀντοχές...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
    2. Ἀ ἐπίσης νά σημειώσουμε ὅτι μεγάλο ποσοστό τῶν μαυρων τῶν ΗΠΑ,δέν συμμερίζονται ΚΑΘΟΛΟΥ αὐτά πού λέει ἡ ῥατσίστρια καθηγήτρια. Καί αὐτό ἔχει τήν ἀξἰα του...

      Διαγραφή
  5. https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/servos-yfypourgos-eksoterikon-plisiazoume-sto-simeio-miden-anapofeykti-i-sygkrousi/
    οι εξελίξεις τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λές νά πιαστεῖ κι᾿ἐκεῖ καυγᾶς ; Ἄσε δέν λέω πόλεμος...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  6. ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O λιπωδης αυτος ογκος ειναι ενα αξιοθρηνητο ον.
    Και φυσικα οπως προ-λαλησαν οι αγαπητοι σχολιαστες ΑΛΛΟΙ κρυβονται πισω αυτου του ογκου που παρεπιπτοντως φαινεται θηλυκου γενους, χωρις βεβαια να γνωριζουμε τις σεξουλικες του προτιμησεις.
    Ομως, θα ηθελα να υπενθυμισω στους φιλους σχολιαστες της παρουσης ιστοσελιδας οτι ο ογκος αυτος "εγινε καθηγητρια" πανεπιστημιου χαρις στην ανεκτικοτητα ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ των Λευκων φορολογουμενων του ρατσιστικου νομου που υπαρχει στην Αμερικη της λεγομενης ...ποσοστοσης και φυσικα την διαβολικοτητα καποιων ΑΛΛΩΝ που μισουν μετα μανιας τον Λευκο Ανθρωπο αν και οι ιδιοι θεωρουνται λευκοι. (Μια νομιμοκανια, ενα φρουτο που νομιζω οτι ειναι διαδεδομενο και στην Ευρωπη και λεγεται Affirmative Action)
    Τα πανεπιστημια λοιπον στις ΗΠΑ (οπως και οι μεγαλες εταιρειες) ειναι υποχερωμενα λογω αυτου το "νομου" της "ποσοστοσης" να δεχονται φοιτητες στα αμφιθεατρα διδασκαλιας τους, εγχρωμους "φοιτητες" ακομα και αυτους που δεν ησαν ικανοι να αποφοιτησουν του Λυκειου. Υποχρεουνται λοιπον να δεχθουν ενα ποσοστο επι τοις εκατο μαυρων, ισπανοφωνων κλπ ωστε να μην υπαρχουν ....διακρισεις.
    Φυσικα οι εισελθοντες στα ακαδημαϊκα ιδρυματα ως στουρνοι, αποφοιτουν και ως στουρνοι με την βοηθεια του "Campus Hillel" και αλλων ΜΚΟ που εχουν πιασει στασιδι σε ΟΛΑ ανεξαιρετως τα αμερικανικα πανεπιστημια και δρουν ποικιλοτροπως ΕΝΑΝΤΙΟΝ των λευκων φοιτητων.
    Πιστευω οτι η "καθηγητρια" αυτη μεγαλωσε σιτιζομενη απο το κρατος, παλι λευκοι φορολογουμενοι την μεγαλωσαν μεσω του συστηματος welfare, ποτιστηκε δε πιθανον απ την μανα της (γιατι αμφιβολο αν γνωρισε ποτε τον πατερα της) με ασβεστο μισος εναντιον των λευκων, κατι που ξερναει σημερα με τεραστια ευκολια και την βοηθεια φυσικα εκεινων που μισουν τον Λευκο Χριστιανο Ετεροφυλο Ανδρα.

    Θα συνιστουσα στους λογικους ανθρωπους, συναδελφους της, φοιτητες της κλπ που βρισκονται κοντα της να της τοποθετησουν κλειδαρια στο ψυγειο της και να της απαγορευσουν την παρουσια της σε εστιατορια "φαστ-φουνταδικα" και μπακαλικα αυστηρως.

    Σχημα οξυμωρον:
    Αφου μισει τοσο πολυ την Λευκη φυλη και θελει να την απαλυψει απο το προσωπο της Γης γιατι προσπαθει να βαψει τα μαλλια της ξανθα, μιμουμενη την Λευκη γυναικα, τα οποια μαλλια στην ουσια με τις μαυρες γινονται πορτοκαλι;

    Καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅλα αὐτά τά ...προνόμια πού ἔχουν ...νομιμοποιηθεῖ στό Ἀμέρικα, ἐννοεῖται πώς μᾶς ἔχουνν ἔρθει καί στήν Εὐρώπη κυρίως τίς χῶρες πού ἤδη ὑφίστανται οἱ μειονότητες ( μαύρων, ἀσιανῶν κ.λπ.)
      Ὁσονούπω λόγῳ τῆς πληθυσμιακῆς ἀναλογίας πιά, θά ἀναγκασθοῦμε νά τά λουστοῦμε καί στήν Ἑλλάδα. Βεβαίως ὁ Κούλης καί τό Ἀλέξι ἄν ἦταν δυνατόν νά τόν εἶχαν κάνει ΗΔΗ πράξιν,ἀλλά δέν πειράζει μπροστά τους τό ἔχουν.
      Ἔτσι λοιπόν θά ᾿δοῦμε καί τούς Ἀλβανούς σέ κυβερνητικές θέσεις,τούς γύφτους ἐπίσης καί πάει λέγοντας...

      Ὅσο γιά τήν ἀνωτέρῳ, ὅπως ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν μαύρων,τῶν ΗΠΑ, εἶχαν,ἔχουν καί θά ἔχουν τό πρόβλημα μέ τήν Λευκή Φυλή. Πρόβλημα πού πλέον ἔχει περάσει στό dna τους καί ἔχει γίνει ἀναπόφευκτο γνώρισμά τους, με ὅ,τι αὐτό συνεπάγεται...

      Ἡ Λευκή Φυλή,ἄς κάτσει καί νά σκεφτῇ ποιός εἶναι ὁ δημιουργός ὅλων αὐτῶν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ κι᾿εὐχαριστοῦμε γιά τίς πληροφορίες πού μᾶς ἔδωσες !

      Διαγραφή
    2. Ενα αρθρο που θα πρεπει να διαβαση η υπερβαρη νεγρα "καθηγητρια" ειναι αυτο:

      https://www.unz.com/article/buck-breaking-the-black-man-a-jewish-tradition/
      "Σπαζοντας την πλατη του Νεγρου. ΜΙα εβραϊκη συνηθεια"
      Μπας κι ανοιξει τα ματια της, αμφιβολο βεβαια, και δεν δηλητηριαζει με το μισος της νεους ανθρωπους

      Διαγραφή
    3. Λές νά τό διαβάσῃ ; Ἤ μᾶλλον : Λές νά μήν γνωρίζει τέτοιες συγγραφές ; Χμμ...

      Ξέρεις ὅταν τό μῖσος φωλιάζει μέσα στήν ψυχή ἑνός ἀνθρώπου, γιά ὅποιους λόγους, εἶναι τόσο δύσκολο νά φύγῃ ὅσο δύσκολο εἶναι νά δημουργήσῃ μία νέα ζωή. Δῆλα δή,δέν ὑπάρχει περίπτωσις,ἀφοῦ ἔχει γίνει ἕνα μέ τό εἶναι του...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  8. Έχουν αρχίσει να ξεσηκώνονται οι μαύροι εναντίων των κοτσιδάκιδων στην αμερική μετά από τις περιπτώσεις με τους Kanye West, Kyrie Irving και Dave Chappelle.

    Ας ελπίσουμε ότι θα το ξετυλίξουν μέχρι τέλους το κουβάρι...

    https://edition.cnn.com/2022/11/14/entertainment/dave-chappelle-adl-antisemitic/index.html

    https://mobile.twitter.com/hashtag/JewishMedia

    https://nitter.moomoo.me/search?q=%23JewishMedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή