" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Οἱ ἀμεριακανο-ἑβραϊκές ὀργανώσεις,οἱ ὁμογενεῖς ,ὁ Κούλης καί τό ... «λῆξαν θέμα » μέ Ἐλπιδοφόρο ! Ὅλα ἐντός 24ωρου !!!

Ὑπῆρχε περίπτωσις νά πάῃ ἐπίσημος ἀντιπροσωπεία τῆς χώρας,στίς ΗΠΑ καί νά μήν  συναντηθῇ μέ τίς ἑβραϊκές ὁργανώσεις; Κ Α Μ Μ Ι Α ! Αὐτό ἔκανε καί ὁ Μητσοτάκης. Ὄχι μόνον συναντήθηκε ἀλλά ἐκτενῶς εἶδαν μαζύ καί ὅλα τά θέματα,θά ἔλεγα τά ἐθνικά θέματα,πού ἀπασχολοῦν τήν χώρα ἀλλά πού προφανῶς,γιά ἀκόμη μία φορά,ἀποδεικνύεται πώς ἀπασχολοῦν καί τούς ἑβραίους ἄμεσα ! 

φωτό
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Πέμπτη με τους επικεφαλής και εκπροσώπους μεγάλων αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων συζητήθηκαν οι  και διεθνείς εξελίξεις, ενώ επισημάνθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Ισραήλ, καθώς και η σημασία του τριμερούς σχήματος συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο και στη βάση της πεποίθησης ότι το Διεθνές Δίκαιο και η Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας αποτελούν το μοναδικό πλαίσιο για την ειρηνική επίλυση διαφορών -πλαίσιο το οποίο η Ελλάδα ήδη εφαρμόζει στην πράξη με συμφωνίες οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με γειτονικές χώρες, όπως η Ιταλία και η Αίγυπτος.

O Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, επίσης, με τον επικεφαλής της American Jewish Committee, David Harris. Συζητήθηκε η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προοπτική εμβάθυνσης του σχήματος 3+1 στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ, όπως και οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας σε τομείς όπως το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή.Ακόμη, αντηλλάγησαν απόψεις για το νομοσχέδιο για την ελληνοαμερικανική αμυντική και διακοινοβουλευτική συνεργασία που προωθείται στο Κογκρέσο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ηγεσία της AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ ο Πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση προς την ηγεσία της Οργάνωσης για επίσκεψη στη χώρα μας μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας.Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε σε όλους τους συνομιλητές του ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για την εξάλειψη του αντισημιτισμού και την εκπαίδευση των νεότερων γενεών σχετικά με τις θηριωδίες των ναζί, έχοντας αναλάβει από τον Απρίλιο την Προεδρία της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA).

Στήν συνάντηση πού εἶχε μέ τούς ὁμογενεῖς μας,αὐτό πού ἀπασχόλησε τόν Μητσοτάκη καί στό ὁποῖο ἐκτενῶς καί ἴσως ἀποκλειστικῶς ἀνεφέρθη ἦταν οἱ ἐπενδύσεις ἤ ἀλλιῶς πόσο χρῆμα μποροῦν νά φέρουν στήν χώρα οἱ Ἕλληνες τῶν ΗΠΑ.

Οὔτε τό Αἱγαῖον,οὔτε οἱ προκλήσεις τῆς τουρκιᾶς,οὔτε οἱ προοπτικές τῶν συμμαχιῶν μέ χῶρες τῆς Ἀνατολικῆς Μεσογείου,οὔτε οἱ ἀγωγοί οὔτε... Ἄ,ναί τόν ἀπασχόλησαν καί οἱ ψῆφοι,ἐννοεῖται : 

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην Ελλάδα» τόνισε για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομία...   Πιστεύω ότι αυτό αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αλλά κυρίως ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό. Σήμερα, ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επενδύουν στην Ελλάδα δεν σχετίζεται μόνο με την κυβέρνηση. Εμείς παρέχουμε το πλαίσιο, ο ρόλος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στη δημιουργική ενέργεια των Ελλήνων να εκφραστείς.. 

Καταλάβατε τί ἀπασχολεῖ τούς μέν καί τούς δέ; Τό πιάσατε τό νόημα ; Διότι ἀμφότερες οἱ πλευρές στίς ΗΠΑ,τό ἔπιασαν καί ἔλαβαν καί το μήνυμα. Καί ἡ ἑβραϊκή καί κυρίως ἡ ἑλληνική πού προφανῶς εἶναι πολύ κοντά μέ τήν ἑβραϊκή...

Καί ἐν τέλει :

Ἀφοῦ δέν ἐνοχλεῖται οὐδείς ἀπό τέτοιου εἴδους ἐπαφές ( καί ὄχι μόνον ἀπό τόν Κούλη...) τί ἀσχολούμεθα ἐμεῖς; 

Ἔλα ντέ ! 

Τά ἐνημερωτικά θέματα ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

Υ.Γ. Μέ τόν Μπουρλᾶ τῆς πφάϊζερ,μπορεῖ νά μᾶς ἐξηγήσῃ κάποιος γιά ποιόν λόγον ἔπρεπε νά συναντηθῇ; ... !!! 

Στις 12:30,ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla. (ἀπό τό πρόγραμμα συναντήσεων τῆς Παρασκευῆς,ἐδῶ, ὅπου ὅπως διαβάσαμε συναντήθηκε τελικῶς καί μέ τόν Ἐλπιδοφόρο

Καί πώς συνδυάστηκαν τόσο ...ὄμορφα οἱ συναντήσεις μέ Μπουρλᾶ καί Ἐλπιδοφόρο ! ! ! 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Αλβέρτος Μπουρλα και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος στο περιθώριο των συναντήσεων, στην ελληνική Μ.Α. στη Νέα Υόρκη

Διαβᾶστε καί δεῖτε καί τό βίντεο. 

  «Ἐμεῖς θά τά ποῦμε στήν Θεσσαλονίκη» λέει ὁ Κούλης,τοῦ Μπουρλᾶ. 

Τί θά ποῦνε ;  !!! 


  Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Να υπενθυμισω μερικα πραγματα.

    Δεν υπαρχει ομογενεια στην Αμερικη.
    Αυτο που υπαρχει ειναι ενα τσουρμο απο αγραμματους και ανθελληνες προεδροπαραγοντες οι οποιοι κοιτανε ΠΩΣ να οικονομησουν δημιουργωντας "ομοσπονδιες" αρπαζοντας τις προεδρικες καρεκλες και δημιουργωντας "φιλιες" και κουμπαριες αναμεταξυ τους.
    Διοτι που θα πας για μια νομικη σου υποθεση αν ξερεις οτι ο προεδρος της ομοσπονδιας ειναι δικηγορος; ή απο που θα αγορασεις ασφαλεια για τα αυτοκινητα σου αν ο προεδρος της ομοσπονδιας εχει ασφαλιστικο γραφειο; Καπως ετσι δουλευουν οι "ομογενειες" στην Αμερικη.
    Διοτι αν υπηρχε οργανωμενη ομογενεια και ισχυρες ελληνοαμερικανικες οργανωσεις θα τις ετρεμαν και οι εκαστοτε αμερικανοι προεδροι και οι εκαστοτε "ελληνες" πρωθυπουργοι.
    Οπως τρεμουν τις εβραϊκες....
    Αλλα την ελληνικη "ομογενεια" την εχουν γραμμενη κανονικα και οι μεν και οι δε.
    Μονο για αναμνηστικες φωτογραφιες ειναι καλοι.
    Ουτε δικαιωμα ψηφου στην πατριδα τους δεν εχουν οι φουκαραδες οι ελληνοαμερικανοι.


    Υ.Γ.
    Ο Ελπιδοφορος ειναι ενα ακομα τσιρακι του συστηματος και του Βαρθολομαιου, οι δε κληρικοι (οι περισσοτεροι) της Εκκλησιας στις ΗΠΑ, σε κοιτανε στο πορτοφολι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς αὐτή εἶναι ἡ τραγική πραγματικότης ! Τώρα ποιός καί τί φταίει; Ἄσε,τήν ψυχανάλυσιν τοῦ Ἕλληνος τήν ἔχουν κάνει σπουδαῖοι ἄνθρωποι κατά τό παρελθόν καί οὐδέν καλό βγῆκε ἐξ αὐτοῦ. Τί νά λέμε τώρα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιέμαι αν κάποιος οργανισμός ή κάποιοι απ' την Ελλάδα ή από άλλο κράτος, πήγαν ποτέ στο Ισραήλ να παραπονεθούν στον πρωθυπουργό του για το τάδε πολιτικό κόμμα ή τους τάδε βουλευτές ότι είναι επικίνδυνοι εγκληματίες, ανθέλληνες και ότι πρέπει να τιμωρηθούν κλπ κλπ και ο ισραηλινός πρωθυπουργός δεν τους έστειλε στον διάολο, αντί να εκτελέσει τις εντολές των ξένων και να στήσει δικαστήρια μαϊμού για τους εν λόγω "εγκληματίες".

      Αναρωτιέμαι για το πόσο χαμηλά έχει πέσει αυτή η κάποτε υπερήφανη Ελληνική φυλή.

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις κάθε φορά πού φτάνουμε σέ ὄρια κατάντιας,ἀναρωτιέμαι :πιάσαμε πάτο; Κι᾿ὅμως,ὅπως ἀποδεικνύεται ἐν συνεχείᾳ,ὑπάρχουν κι᾿ἄλλα περιθώρια κατρακύλας...

      Πόσο χαμηλά ἔχει πέσει; Ἄγνωστο διότι ἀκόμη κατρακυλᾷ...!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. O Ν. Αναστασιάδης απένειμε, δοθείσης ευκαιρίας, το μετάλλειον Μακαρίου Γ΄, ήτοι του αρχιπροδότου Μιχαήλ Μούσκου, στον διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Νταβίντ Χάρρις, επισημένωντας τον ρόλο του πλέον των τριάντα ετών στην σιωνιστική επίθεσι κατά των ελευθέρων λευκών εθνών.

    Ο Κούλης Μητσοτάκης απεκδυόμενος τα προσχήματα συνεντήθη με τον γραικύλο Ελπιδοφόρο.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀπό μετάλλεια,ἄφθονα τά μοιράζουμε οἱ Ἕλληνες ! ! !

      Εἰδικῶς γι᾿αὐτόν τόν Δαυΐδ,ἀναρωτιέμαι ἄν τελικῶς εἶναι ὁ σκιώδης,διαχρονικῶς, πρωθυπουργός τῆς Ἑλλάδος... ! ! !

      Ἀπό τό 2012 πηγαινοέρχεται στήν χώρα μας,δίνει ἐντολές,διαταγές πού ἐκτελοῦνται στό ἀκέραιον !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Μέτονα !

      Διαγραφή
  3. Ανοικοδόμηση Αγ. Νικολάου (Μανχάτταν): Το "μεγάλο φαγοπότι".

    "Καταστατικό Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ" και εύλογα ερωτηματικά.



    'Αλλη μιά ''Επιτροπή-Μαϊμού'' του αρχιεπ. Ελπιδοφόρου
    Φαίνεται ότι ο αρχιεπ. Αμερικής (ΗΠΑ) Ελπιδοφόρος, εξακολουθεί να νομίζει ότι οι Ομογενείς στις ΗΠΑ είναι ''πρόβατα-ηλίθιοι'', χρήσιμοι μόνο γιά το χρήμα τους. Μετά την περίφημη-άχρηστη ''Επιτροπή-μαϊμού'' των 99 ''ημέτερων'' γιά τα ''200 χρόνια από την Επανάσταση'', που δεν έκανε, ούτε κάνει τίποτα, τώρα μας λέγει ότι ''διόρισε'' (22 Απρ. '21), άλλη μιά ''Επιτροπή-μαϊμού'', με 76(!!!) μέλη, που θα ασχοληθεί -υποτίθεται- με το νέο... Καταστατικό της Αρχιεπισκοπής. Μέλη της Επιτροπής, μόνο άβουλοι ''αυλοκόλακες-ημέτεροι'' εκπρόσωποι μητροπόλεων. Συνπρόεδρος της Επιτροπής, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο, ένας από τους μόνιμους σε οτιδήποτε αρχιεπισκοπικό, ο κουμπάρος του φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσου), ο Μιχ. Ψαρός. Δηλ. ''Γιάννης (Λαμπρινιάδης, ''Ελπιδοφόρος'') κερνάει, Γιάννης πίνει''.
    Φαίνεται, επίσης, ότι ο αρχιεπίσκοπος, επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία του με ''σαχλαμάρες'', προσωπικές δημόσιες σχέσεις και ''δηλώσεις'', πιστεύοντας έτσι ότι θα εξαπατεί συστηματικά την Ομογένεια.
    Ο αρχιεπίσκοπος, ούτε τολμά να βάλει στην ''Επιτροπή'' Ομογενείς με γνώση-κατάρτιση, φοβούμενος το αυτονόητο: 'Οτι θα αποκαλυφθούν τα πονηρά σχέδιά του και ''θα γίνει ρόμπα''. Γι' αυτό προτιμά μόνο ''ημέτερα, υπάκουα ανθρωπάκια''.
    Και καλά θα κάνει ο κουτοπόνηρος Ελπιδοφόρος, να ξεκαθαρίσει δημόσια και χωρίς ''αστερίσκους'': Η περιουσία της Αρχιεπισκοπής (ΗΠΑ), δηλ. εκκλησίες, κοινοτικά κέντρα, σχολεία, οικόπεδα κλπ, ΠΟΥ θα ανήκουν με το νέο καταστατικό; Στο τουρκικό 'Ιδρυμα της διαχρονικής ''αρπαχτής'' στην Κων/πολη με το όνομα ''Πατριαρχείο'' ή στον Ελληνισμό Αμερικής, που τα έχτισε, τα δημιούργησε και τα συντηρεί;;; 'Ολα τα υπόλοιπα είναι οι συνηθισμένες αρχιεπισκοπικές ''σαχλαμάρες''... (23 Απρ. '21)


    Για περοσσοτερα εδω:
    https://www.kalami.us/2021/omogeneia/katastatiko-goarch.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές λεπτομέρειες,τόσο γιά τό «φαγοπότι» πού ἔχει γίνει μέ τήν ἀνοικοδόμησιν τοῦ ναοῦ στό σημεῖο 0,ὅσο καί μέ τά πρόσωπα καί τά σκάνδαλα μπορεῖ νά διαβάσῃ κάποιος στό «Ἑλληνοσκόπιο»,τοῦ ὁμογενούς μας Νικ. Σταματάκη,ἐδῶ :
      https://www.helleniscope.com/?s=Saint+Nicholas

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου κι᾿εὐχαριστοῦμε !

      Διαγραφή
  4. Έλα μωρέ τώρα! ΠΟΙΑ εβραϊκή συνωμοσία για την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και όλων των εθνών;;;
    «Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται» – ABHODAH ZARACH (26Β) :
    «ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.» – TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25



    http://greeknewsondemand.com/2021/09/23/%ce%ad%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%ad-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή