" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ἑτοιμάζουν τήν Ἑλλάδα γιά τήν ...μετάβασιν...

NextGen GT. Ἐκεῖνα τά γράμματα GT τί σημαίνουν;Νά ὑποθέσω «ἡ μεταμόρφωσις τῆς Ἑλλάδος»;  φωτό
Τί ἔρχεται μετά τήν ἀπάτη/covid καί τούς ἐμβολιασμούς ; Ἡ μετάβασις στήν «ἑπόμενη ἀνθρωπότητα» ἤ «Next Generation» . Σᾶς φαίνεται τραβηγμένο; Κι᾿ὅμως,ἔτσι εἶναι καί μάλιστα οἱ διεστραμμένοι,σατανικοί ἐγκέφαλοι,δέν τό κρύβουν. Τά σχέδιά τους,ὑπό τήν κάλυψιν,ὅπως πάντα ( παλιά μου τέχνη...),«γιά τό καλό τοῦ τόπου καί τῶν πολιτῶν»,μᾶς τά προβάλλουν καί μάλιστα ὑπό τυμπανοκρουσιῶν. Μία παρόμοια «μεγαλειώδης ἐκδήλωσις» γιά τό ξεκίνημα τοῦ «μεγάλου ἔργου διανομῆς φυσικοῦ ἀερίου» ἔγινε σήμερα στήν Ξάνθη,ὅπου μέ καμάρι ἀνακοίνωσε τίς ...προοπτικές ἀναπτύξεως τῆς Ἀνατολικῆς Μακεδονίας καί Θράκης,ὁ Κούλης : 

 « Από σήμερα η Ξάνθη, ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αποκτά έναν ακόμα λόγο να είναι υπερήφανη. Γιατί από εδώ ξεκινά το φιλόδοξο έργο που θα εντάξει τελικά την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στο δίκτυο του φυσικού αερίου...

...Η νέα αυτή σημαντική επένδυση εκκινεί σχεδόν ταυτόχρονα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης “Ελλάδα 2.0”. Προτεραιότητα του Σχεδίου αυτού αποτελεί η πράσινη μετάβαση. Το σχέδιο το οποίο ήδη έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαθέτει σημαντικότατους πόρους για να κάνουμε αυτή τη μετάβαση πράξη και είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα το οποίο θα κληθούμε να υλοποιήσουμε τα επόμενα χρόνια το οποίο έχει στον πυρήνα του -και θέλω να το τονίσω αυτό- την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας. Κανένα νοικοκυριό, κανένα νοικοκυριό στην πατρίδα μας δεν πρέπει να αισθάνεται ανασφαλές ως προς την πρόσβασή του στο βασικό αγαθό της ενέργειας...

...Προφανώς η ολοκλήρωση του TAP αλλά και του IGB καθιστούν την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη πέρασμα, ενεργειακό κόμβο πια, με ιδιαίτερα αυξημένη γεωπολιτική σημασία. Καθίσταται η περιοχή σας ένας κόμβος παγκόσμιας εμβέλειας...»

Σε πρώτη φάση τα έργα θα εστιάσουν στις πρωτεύουσες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, αλλά και στην πόλη της Ορεστιάδας.

Το φθινόπωρο τα έργα θα επεκταθούν στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας, ενώ από τα τέλη του έτους και τις αρχές του 2022 θα αρχίσουν οι εργασίες στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου.

...το φυσικό αέριο θα υποστηρίξει τη σταδιακή μετάβαση της Ελλάδας σε μία οικονομία μηδενικών ρύπων, και αφετέρου καθώς τα δίκτυα μεταφοράς που θα κατασκευαστούν θα μπορούν να διανείμουν αέρια καύσιμα από ανανεώσιμες ή «πράσινες» πηγές ενέργειας, όπως το βιομεθάνιο και το υδρογόνο. (ἀπό ἐδῶ)

Τί εἶναι τό Ἐθνικό Σχέδιο Ἀνακαμψης «Ἑλλάδα 2.0 » 

 «Το «2.0» συμβολίζει το νέο παραγωγικό μοντέλο, μια νέα εκδοχή για τον τρόπο που μπορεί να λειτουργεί αυτή η χώρα, φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ελλάδα, οικονομία, κοινωνία και θεσμούς σε μία νέα εποχή.

...αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει και σημαντικές δυνάμεις από τον ιδιωτικό τομέα ενισχύοντας ιδιωτικές επενδύσεις και χρησιμοποιώντας συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και εταιρείες παροχής ενεργειακών υπηρεσιών για την πραγματοποίηση δημόσιων επενδύσεων, ώστε να μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε σημαντικότατα πρόσθετα ιδιωτικά κεφάλαια.

«Ελλάδα 2.0»: H νέα μεταμόρφωση της Ελλάδας,γράφει μέ καμάρι τό Liberal.gr. Ναί αὐτή τοῦ Μαυρίδη πού ἔλεγε τόν Κούλη «Νέο Μωϋσῆ» ! Πού προωθοῦσαν τό ἰσλάμ ὡς θεμέλιο μιᾶς ἐλεύθερης κοινωνίας .Θυμᾶστε; ΕΔΩ

Αποτελείται το σχέδιο από 4 πυλώνες. Έναν πράσινο, έναν ψηφιακό, έναν κοινωνικό και αυτόν που αφορά τον οικονομικό και θεσμικό μετασχηματισμό.

Για την ψηφιακή μετάβαση...προεγκατάσταση υποδομής οπτικών ινών στα κτίρια για να διευκολυνθεί η μετάβαση στη χρήση δικτύων οπτικών ινών από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Ανάπτυξη διαδρόμων δικτύου 5G στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους για να διευκολυνθεί αύριο η ηλεκτροκίνηση...Ψηφιοποίηση καίριων αρχείων σε διάφορους τομείς, υγεία, δικαιοσύνη, οι πολεοδομίες...Κτηματολόγιο, μετανάστευση, ΕΦΚΑ. Και ενσωμάτωση αυτών των αρχείων στα αντίστοιχα πληροφοριακά συστήματα... για να έχουμε ένα ενιαίο δημόσιο ψηφιακά...

...τον κοινωνικό πυλώνα, οι επενδύσεις του σχεδίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλα προγράμματα με στόχο την αύξηση της απασχόλησης με ιδιαίτερη έμφαση και ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων, ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης. Εδώ θα έχουμε ψηφιακές υποδομές σε όλες τις τάξεις για να γίνεται διαδραστικό μάθημα. Αντίστοιχο αναβαθμισμένο εξοπλισμό στα εργαστήρια...

...πολύ μεγάλες επενδύσεις στο σύστημα της υγείας...ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόληψης, το Σπύρος Δοξιάδης, που περιλαμβάνει εθνικά προγράμματα για τη σωματική άσκηση και την διατροφή, τους εμβολιασμούς, τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, τον προληπτικό έλεγχο των νεογνών και άλλα...

...δίκτυο κοινωνικής προστασίας μέσω προγραμμάτων ενίσχυσης, οικονομικής και κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων, ενίσχυση της παιδικής προστασίας, προώθησης των ίσων ευκαιριών και στήριξη της διαφορετικότητας. Και ακόμη προγράμματα ένταξης προσφύγων στην αγορά εργασίας.

Το Ελλάδα 2.0 είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ταχύτερη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας προς ένα πράσινο και ψηφιακό μοντέλο ανάπτυξης... Εφόσον,το φέρουμε σε πέρας με επιτυχία μπορεί να αλλάξει την πορεία της Ελλάδας και να κάνει με πολλούς τρόπους καλύτερη τη ζωή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.» (ἀπό ἐδῶ)

Κι᾿ἄν δέν τό ἔχετε καταλάβη,ἀκόμη,εἶναι αὐτό ἀκριβῶς πού ἑτοιμάζουν,σέ παγκόσμιο ἐπίπεδον : Ἡ ἑπόμενη ἀνθρωπότης ! 

Τί θά περιλαμβάνῃ ; Πράσινη ἀνάπτυξιν/προστασία περιβάλλοντος,ψηφιοποίησιν τῶν πάντων καί τοῦ ἀνθρώπου ( μετάνθρωπος),στείρωσιν μέ τούς ἐμβολιασμούς καί τήν προώθησιν τῶν παντός εἴδους ΛΟΑΤΚΙ ἀλλά καί μέσῳ τῆς ἀναμείξεως τῶν φυλῶν ( προστασία/ἐνσωμάτωσις «προσφύγων») γιά νά ἐξασθενίσουν-ἀφανίσουν τήν Λευκή φυλή,..

Ἔτσι θά ἔρθῃ ἡ «νέα ἐποχή»,ἡ «ἑπόμενη ἀνθρωπότης» ἤ ἀλλιῶς ὁ Μετανθρωπισμός ! 

Ὄχι γιά νά μή νομίζουν,οἱ πολλοί (πού μᾶλλον θά συνεχίσουν νά τό νομίζουν) πώς θέλουν τό καλό μας ...


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου