" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ὁρατός καί ἀόρατος πόλεμος...


Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που συνδέουν την εξάπλωση του δικτύου 5G με την πανδημία του κορωνοϊού.



Ένα μεγάλο κύμα οργής έχουν προκαλέσει οι θεωρίες για άμεση σχέση των δικτύων 5G με το «ξέσπασμα» των κρουσμάτων κορωνοϊού ανά τον πλανήτη.



Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Μεγάλη Βρετανία στην οποία ήδη έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις πυρπολισμών ή πάσης φύσεως βανδαλισμών κεραιών 5G.

Μάλιστα η κίνηση αυτή από εξαγριωμένους πολίτες έχει φέρει τις κατά τόπους αρχές στα πρόθυρα του να ζητήσουν παρέμβαση της κεντρικής κυβέρνησης του Λονδίνου.

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα Ε Δ Ω 

Πόλεμος αυτού του μεγέθους δεν γίνεται, χωρίς να έχει τον "Γκαίμπελς" του. Χωρίς να έχει τους μηχανισμούς ελέγχου της πληροφορίας. Χωρίς να έχει τους μηχανισμούς παραπληροφόρησης. Χωρίς να έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πρότυπα και στερεότυπα. Χωρίς να έχει τη δυνατότητα να τρομοκρατεί τους αντιδραστικούς. Αυτό ήταν απαραίτητο, γιατί έπρεπε από τη μία να εξασφαλίσουν συμμαχίες και από την άλλη να κάμπτουν τις αντιδράσεις των διαφωνούντων. Από την μία να μπορούν να "πείθουν" και από την άλλη να μπορούν να "απειλούν". 




 Πρέπει να ελέγχεις την πληροφορία σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρέπει να επιβάλεις τη "σιωπή" στους αντιπάλους σου. Πρέπει να προωθείς μόνον την άποψη των δικών σου ανθρώπων. Πρέπει να επιβάλεις μόνον τα πρότυπα τα οποία σε συμφέρουν. Πρέπει να επιβάλεις σε όλο τον κόσμο τους κοινούς εχθρούς που έχεις επιλέξει ότι σε συμφέρουν.

  Πρέπει να μπορείς να τρομοκρατείς τον κόσμο. 


Να του δείχνεις τι μπορεί να πάθει, σε περίπτωση που θα μπει στο στόχαστρό σου. Να του δείχνεις τι hi tech μέσα διαθέτεις, για να τον εντοπίζεις και να τον "σέρνεις" στην τιμωρία.
eamb- ydroxoos

Ἀπό :myflamseptember


Σημ. τό βίντεο μᾶς τό ἔδωσε μέ σχόλιόν του ΕΔΩ,ὁ KRATOR.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου