" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ἀριστερῶν ἀντιλήψεων,ὁ «serial killer» τῆς Κύπρου. Γιατί δέν μᾶς κάνει,καθόλου,ἐντύπωσιν; !





Μια συγκλονιστική παράμετρος της «προσωπικότητας» του “serial killer” της Κύπρου, τα φρικτά εγκλήματα του οποίου κάνουν τον γύρο του κόσμου, αποκαλύπτεται από την κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της μέχρι σήμερα διπλής δολοφονίας γυναικών, είναι κομμουνιστής ανήκων στο κυπριακό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, το εθνοπροδοτικό ΑΚΕΛ.

Μάλιστα, μόλις τρεις ημέρες πριν από την αποκάλυψη της φρικτής δράσης του, την Τετάρτη 17 Απριλίου, έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση των αμερικανοκομμουνιστών προς τιμήν του πρώην αρχικουκουέ Χριστόφια, την οποία και κάλυψε φωτογραφικά και κινηματογραφικά.

Σύμφωνα πάντα με τον «Πολίτη», ο serial killer δεν βρέθηκε εκεί τυχαία, αλλά συστημένος από συγγενείς του Χριστόφια, ως άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης και «σύντροφος».

Σημειωτέον, ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση βρίσκονταν ο Χριστόφιας, ο αρχικουκουές του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πολλοί άλλοι σημαίνοντες κουκουέδες της Κύπρου.

Παράλληλα, αναζητείται υλικό από την παρουσία του και σε άλλες εκδηλώσεις των αμερικανοκομμουνιστών της Κύπρου…

Και βέβαια, δεν μας προκαλεί καμμία έκπληξη το γεγονός αυτό. Τι άλλο εκτός από κομμουνιστής, θα μπορούσε να ήταν ένα τέτοιο ανθρωπόμορφο τέρας;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου