" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Τά πολιτικά τσογλάνια «..καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει...»

« ..καί τήν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τά ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει...» 

..και άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων ώστε να ταιριάζει με τις πράξεις τους..

(Θουκυδίδου Ιστορίαι 3.82.4)



1) ΕΛΗΞΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ --> Δεν έληξαν. Έληξε μόνον η "χρηματοδοτική στήριξις" της χώρας (άλλο ψέμμα, καθώς δεν αποσκοπούσε στην στήριξη της Ελλάδος, αλλά στην εξόφληση των ξένων τραπεζών που είχαν δανείσει βρώμικα την Ελλάδα κατά τους υποτιθέμενους καλούς καιρούς). Συνεχίζεται απεναντίας η συμβατικά ψηφισμένη από τους 220 βουλευτές μας εφαρμογή των κανόνων καταστροφής του Κοινωνικού Κράτους. Συνεχίζεται η υποβάθμισις της Βασικής Οικονομίας των ιδιωτών και των οικογενειών σε απλούς αγοραστές των προϊόντων που παράγει το παντοδύναμο σύστημα της (διεθνούς) Επιχειρηματικής Αγοράς με ελλιποβαρείς κανόνες ισότητος κατά την συναλλαγήν και με μή κοστολογούμενες δαπάνες περιβάλλοντος. Ο αρπαγείς πλούτος της χώρας δεν επιστρέφεται. Οι αρπαγείσες συντάξεις δεν επιστρέφονται.

2) ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ --> Δεν μπαίνουμε σε τίποτα τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο. Συνεχίζουμε τον καταστροφικό κατήφορο, που εκτός της τελειωτικής αφαιμάξεως των ανήμπορων ιδιωτών (αποτυχόντων "πολιτών") θα τους υποβιβάσει ολότελα σε πειθήνιους δέκτες των ορισμών της "αγοράς", με ανύπαρκτα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Στην ολοκλήρωση δηλαδή του σχεδίου των Μνημονίων.

τήν φωτό τήν εἴδαμε ἐδῶ
ΑΛΛΑ ΤΩ ΟΝΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ --> Η δυσπραγία στην οποία μπαίνουμε φέρνει μόνον την τεράστια κοινωνική αφύπνιση, την κατάρρευση του ψεύδους των λέξεων. Την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος των μπιστικών της δεξιάς, των σεμνοτυφούντων τιποτοπραγούντων του κέντρου, των προλογοδοσμένων ή μετααγορασμένων της αριστεράς.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ 
ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΒΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΧΘΡΩΝ

ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ STATUS QUO, ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΙΣ ΤΗΣ LEHMAN BROTHERS ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου