" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Στήν Ἰταλία ἑτοιμάζονται γιά κατάργησιν τοῦ ἀντιρατσιστικοῦ νόμου ! Ἔμ, δέν εἶναι ἑλλαδική...


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ αληθινός Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ! Όχι κάτι άλλοι...

Η ΕΙΔΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΧΩΝΕΨΕΙ" ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ  Π  Ο  Υ  Θ  Ε  Ν  Α !


Στήν Ιταλία έγινε π ά τ α γ ο ς!
Πρωτοσέλιδη η είδηση και χαμός απο (αριστερές) αντιδράσεις!
Εδώ;
Σιωπή!
Α π ό λ υ τ η !
Ονομάζεται Λορέντσο Φοντάνα και είναι υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων στην νέα Ιταλική κυβέρνηση.


Ο κ.Φοντάνα λοιπόν επιχειρεί να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τον νόμο του 1993 που καταδικάζει την ρατσιστική βία και την ρητορική μίσους!!!

Δικαιολόγησε μάλιστα αυτήν του την πρωτοβουλία με το επιχείρημα πώς οι πάσης φύσεως αντιρατσιστές, χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο νόμο για να ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΟΥΝ τον αντεθνικό χαρακτήρα του σε "αντιφασιστικό"!

Μέ δύο λόγια, όποιος αντιδρά στην αθρόα εισβολή λαθροπροσφύγων, ή στο γεγονός ότι γέμισαν οι ιταλικές πόλεις με μπούρκες, μαντίλες και τσαντόρ, καταγγέλεται αυτομάτως σαν ...φασίστας και ρατσιστής!


Και να μήν λησμονούμε ότι, ο αντιρατσιστικός ιταλικός νόμος είναι απείρως ηπιότερος απο τον ελληνικό αντίστοιχο, τον οποίο "τσακίσθηκε" να ψηφίσει η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά &"Βενιζέλου" πρό 4ετίας ακριβώς, ήτοι τον Αύγουστο του 2014...

[Πηγή: Ιταλικός Τύπος]

Ι Δ Ε Α !

Άς "προκαλέσουμε" τους δημοσιογράφους "μας", να θέσουν το ερώτημα στους ανθυπο-ελαφρο-δεξιούς πολιτικούς της ...οθόνης, έχουμε αρκετούς και ΛΙΑΝ λαλίστατους απο δαύτους, άν ΟΤΑΝ έλθουν στην εξουσία, θα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να ζητήσουν την κατάργηση του αντιστοίχου ελληνικού νόμου, όπως πράττει τώρα ο ανωτέρω Ιταλός υπουργός!

Δεν θα το κάνουν, ότι στοίχημα θέλετε!

Γιατί δεν έχουν τα άντερα, όχι να θέσουν την ερώτηση, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ να το σκεφθούν! Πόσω μάλλον οι υποψήφιοι νουδούληδες του κάθε Κούλη, που ΤΡΕΜΟΥΝ την οποιαδήποτε πατριωτική ενέργεια και πράξη...

1 σχόλιο:

  1. Γυναικουλες κουνιστες ειναι και της Ν.Δ....και του Τσιπρα..ολοι. Την τιναζουν την ..συκια.Ψευτομαγκες του κωλου.Σπαστα διαφορικα οπισθεν...οτι πιο ξεφτηλισμενο εχει η κολαση...τσολια..κουρελουδες..ιζηματα σκουπιδιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή