" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ἡ συμμαχία σταλινικῶν καί Βενιζελικῶν σχετικῶς μέ τό ξεπούλημα τῆς πατρίδος δέν εἶναι ἁπλῶς μία συνωμοσιολογία. Εἶναι πραγματικότητα. Εἶναι μία ἀπίστευτη σκληρή συμμορία χωρίς τύψεις.

Ἄμ ξέρει αὐτός τόν λόγον πού τιμᾶ τόν Ἐλευθέριον Βενιζέλο...
Οσο περνά ο καιρός βλέπουμε αυτό που δεν μπορεί να δει ο απλός κόσμος. Η συμμαχία σταλινικών και Βενιζελικών σχετικά με το ξεπούλημα της πατρίδας δεν είναι απλά μια συνωμοσιολογία. Είναι πραγματικότητα. Είναι μια απίστευτη σκληρή συμμορία χωρίς τύψεις.

 ....Αυτοί οι "δημοκράτες" —με τη συνενοχή του ρωσόδουλου ΚΚΕ και λειτουργώντας ως ενιαία συμμορία— ποτέ δεν έπαψαν να ελέγχουν τα πάντα στην Ελλάδα και να απειλούν όποιους στέκονταν εμπόδιο στα συμφέροντά τους 

…Να απειλούν ακόμα και τον ίδιο τον λαό με νέο Εμφύλιο αν χρειαζόταν. Ό,τι εξυπηρετούσε τα ξένα αφεντικά και απαιτούσε βία απέναντι στον λαό, αυτοί το εφάρμοσαν και φυσικά στη συνέχεια το "φόρτωναν" στα δεξιά χαϊβάνια. 

 ...Από τη στιγμή που οι βενιζελικοί δωσίλογοι επιβίωσαν χάρη στην αφέλεια των Δεξιών και το λάθος της Βρετανίας, ήταν θέμα χρόνου να "επιστρέψουν" στην κορυφή της εξουσίας. "Της αμύνης τα παιδιά" τα κονόμισαν στην Κατοχή και την "γλίτωσαν" με τις ελάχιστες απώλειες. 

 ...Το ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε ως ακριβοπληρωμένος "ρολίστας". Πάντα συνεργάτης και αρωγός σε όλες τις προσπάθειές τους …Ο χαφιές της κοινωνίας …Τα "μάτια" τους και τα "αυτιά" τους στις γειτονιές, στις φυλακές, στα εργοστάσια και στα πεζοδρόμια. Ο "συντονισμός" Ουάσιγκτον και Μόσχας υποχρέωνε μόνιμα το ΚΚΕ να στηρίζει όλες τις προσπάθειες των Αμερικανών να βάλουν στο "χέρι" την Ελλάδα. Αυτό το "δίδυμο" των "προοδευτικών" βενιζελικών και των ΚΚΕδων μπορούσε να κάνει τα πάντα, όχι μόνον για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, αλλά και για να πλουτίσει σε προσωπικό επίπεδο. 

 ...…Αυτοί στήριξαν τη Χούντα, πρόδωσαν την Κύπρο και αυτοί "κατασκεύασαν" το Πολυτεχνείο, για να βάλουν την Ελλάδα στην καθαρά αμερικανική "εποχή". Γνωρίζοντας το μίσος του κόσμου απέναντί τους και υπό τον φόβο πράξεων εκδίκησης, "θωράκισαν" και το Κολέγιο Αθηνών... 

 ... Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι πρωταγωνιστές τής σημερινής προδοσίας του ΔΝΤ είναι Κολεγιόπαιδες …

Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες, Ντορούλες, Αντωνάκηδες, αλλά και Παπαδήμοι και Πικραμένοι, οι πάντες αποτελούν παραγωγή των ίδιων "εκκολαπτηρίων". Όσοι δεν είναι από το Αμερικανικό Κολέγιο, είναι από το λίγο "αποκαλυπτικό" για τους δωσίλογους Γερμανικό Κολέγιο. Αυτός είναι κι ο λόγος που στο ίδιο Κολέγιο Αθηνών πηγαίνουν τόσο οι φυσικοί απόγονοι του διαπλεκόμενου Μπενάκη όσο και η κόρη της "συντρόφισσας" Παπαρήγα.

Ὁλόκληρο τό θέμα,Ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου