" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ἀνέκαθεν ἡ ἀριστερά ἦταν ἡ Κερκόπορτα...

Εἶναι οἱ ἀγαπημένοι τῶν τοκογλύφων. Ἀνέκαθεν ἡ ἀριστερά ἦταν ἡ Κερκόπορτα... 

Δέν ἔχουν μάθῃ νά λυποῦνται…ὁ Ἀλέξης εἶναι ὁ ἄνθρωπος  γιά ὅλες τίς δουλειές καί κάθε κίνησή τους ( θεσμοί) δέν σκοπεύει νά τόν ροκανίζῃ ἀλλά νά τόν ἡρωοποιῇ... στήν πλέμπα.

 
Διαβάζω σε κάποια sites  που γράφουν ότι ο Αλέξης "μάλλον" δεν θα πάει σε εκλογές................
Σοβαρά ρε λεβέντες;; Να σας χειροκροτήσουμε μήπως;
Εδώ και πολύυ καιρό τι γράφουμε; Δεν παραδίδουν! Θα το πάνε μέχρι τέλους.....
Είναι οι αγαπημένοι των τοκογλύφων. Ανέκαθεν η αριστερά ήταν η Κερκόπορτα... 
Δεν έχουν μάθει να λυπούνται…ο Αλέξης ειναι ο άνθρωπος  για όλες τις δουλειές και κάθε κίνησή τους ( θεσμοί) δεν σκοπεύει να τον ροκανίζει αλλά να τον ηρωοποιεί... στην πλέμπα.

Είναι αποφασισμένος να υπογράψει ό,τι μνημόνιο του φέρουν αρκεί να μην τον ρίξουν από το θρόνο του Μαξίμου. Είναι  αποφασισμένος να φέρει απίστευτη διχόνοια, από το να παραδώσει....
Θα φύγει μόνο όταν του πουν.......τα αφεντικά!
Πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο θεός μας έδειξε τα σημάδια της Κούβας...ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, μαζί με δικτάτορες. Άνετος και χαμογελαστός.
Η αριστερά στην Ελλάδα δεν είναι όπως στην Ευρώπη . Η αριστερά στην Ευρώπη έχει σε μεγάλο ποσοστό ή και τελείως αποκομμουνιστικοποιηθεί, εδώ ακόμη υπάρχει ο κομπλεξισμός της ρεβάνς από τον συμμοριτοπολέμο… να φάμε και να πιούμε.
 Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και παίζουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια....οι σχολές της παρακμής με τα λεφτά της Ευρώπης. Μεγάλο ρόλο παίζει η οικογένεια. Τα βιώματα....μέσα στον χρόνο. Ένα μεγάλο κρυφό κόμπλεξ  ήταν και παρέμεινε η Ελλάδα, δεν το βλέπαμε όμως εξαιτίας των εύκολων δανείων από την ΕΕ.......δεν βλέπαμε την αλήθεια γιατί χαζεύαμε τις πορείες των συνδικαλιστών, τα Πολυτεχνεία της Δαμανάκη και του Λαλιώτη......τα τραγούδια του Μίκη..... 
 
Ο Έλληνας ποτέ δεν είδε καθαρά  γιατί η αριστερά πάντα τον οδηγούσε σε άλλα μονοπάτια...στο όνομα της δήθεν Δημοκρατίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου