" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ἡ σημαῖα τῶν gay κυματίζει στήν Ἀμερικανική Πρεσβεῖα


pide_us

Και μια δεύτερη σημαία, υψώθηκε και κυματίζει μαζί με την αμερικανική στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα, λίγες μέρες μετά την διάλυση του λεγόμενου “gay parade” από την τουρκική αστυνομία ! Πρόκειται για την σημαία με το ουράνιο τόξο, η οποία έχει καθιερωθεί ως σημαία των λεγόμενων “gay”.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Άγκυρα, John Bass: «Κατά την διάρκεια του Pride Week είμαι υπερήφανος να υψώσω αυτή την σημαία στην πρεσβεία μας στην Άγκυρα. Αυτό υπενθυμίζει σε όλους μας ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι οικουμενικά δικαιώματα που ανήκουν σε όλους, ανεξάρτητα από ποιον αυτοί αγαπούν».

Επίσης, είναι γνωστό ότι οι ανά τον κόσμο αμερικανικές πρεσβείες στηρίζουν τα λεγόμενα “gay parade”, με την παρουσία Αμερικανών διπλωματών σ’ αυτά, για να εξαναγκάσουν τις κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών να τα «προστατεύουν».

ΗΠΑ, η εμπροσθοφυλακή της παρακμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου