" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ὀλλανδός τουρίστας κόλλησε χολέρα στήν Κῶ ! ! !

Ἕτοιμη νά ἐκραγῆ ἡ ὑγειονομική βόμβα τῆς λαθρομετανάστευσης ! ! ! 

Έτοιμη να εκραγεί η υγειονομική βόμβα της λαθρομετανάστευσης - Ολλανδός τουρίστας κόλλησε χολέρα στην Κω!

Ένας Ολλανδός τουρίστας που είχε την ατυχία να επισκεφτεί την, πληττόμενη από την λαθρομετανάστευση, Κω νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα με συμπτώματα που παραπέμπουν στην ξεχασμένη επιδημική νόσο της χολέρας.

Η συγκεκριμένη νόσος εκδηλώνεται με συνεχείς γαστρεντερίτιδες, η οποία μεταδίδεται από κόπρανα ασθενών, τα οποία μολύνουν το νερό με το βακτήριο της νόσου και στη συνέχεια μολύνονται άμεσα ή έμμεσα τα τρόφιμα.

Θυμίζουμε ότι στην Κω η έλλειψη υγιεινής και το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες αφόδευαν όπου έβρισκαν ήταν ένα από τα κύρια παράπονα των γηγενών κατοίκων.

Επίσης θυμίζουμε ότι στην Πλατεία Βικτωρίας όπου βρίσκονταν χιλιάδες λαθρομετανάστες, οι γιατροί είχαν παρουσιάσει μαζικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, όπως σημείωνε και το ρεπορτάζ από την πλατεία, που δημοσιεύσαμε προ τριών ημερών.

Η νόσος τελευταία φορά παρατηρήθηκε στην Ζιμπάμπουε, γεγονός που προφανώς... αναβαθμίζει τη χώρα μας, αν επιβεβαιωθεί ότι ο άτυχος Ολλανδός πάσχει από την συγκεκριμένη μεταδοτική νόσο.

Αυτή η είδηση, που απευχόμαστε την επιβεβαίωσή της, αποδεικνύει για άλλη μία φορά την παρουσία μίας υγειονομικής βόμβας στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Μίας υγειονομικής βόμβας που τοποθέτησαν οι πολιτικάντηδες με την πολιτική ανοχής στην λαθρομετανάστευση.
Εμείς από την πλευρά μας για άλλη μία φορά προτρέπουμε για το προφανές: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου