" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Τό ἀμερικανάκι ὁ Τσίπρας παρέδωσε τό ὄνομα τῆς Μακεδονίας μας στούς σκοπιανούς

Το αμερικανάκι ο Τσίπρας παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Συνάντηση περίπου 30 λεπτών με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι είχε στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Κοτζιάς.

Στα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ του πρωθυπουργού, του ΥΠΕΞ της χώρας και του ομόλογού του των ΗΠΑ ήταν και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.Όπως τονίζουν τα σχετικά δημοσιεύματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων «ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης για την επίλυση του ονοματολογικού, με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό περιορισμό για χρήση έναντι όλων».

Κοινώς, ο Τσίπρας προκρίνει μία λύση που αποδίδει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, αρκεί οι σκοπιανοί να χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα και εντός του κράτους τους. Βεβαίως, εν τέλει «Μακεδονία» θα λέγονται αν προκριθεί και τελεσφορήσει αυτή η «λύση», όμως αυτό ουδεμία σημασία δείχνει να έχει για τους πολιτικάντηδες.

Βεβαίως, για να μην αδικούμε τον Τσίπρα, φορτώνοντάς του το σύνολο της εθνοπροδοσίας της Μακεδονίας μας, οφείλουμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη προδοτική θέση περί «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό περιορισμό για χρήση έναντι όλων» είναι αποδεκτή και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και φυσικά από το ΚΚΕ. Την είχε άλλωστε παραθέσει από βήματος ΟΗΕ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όντας αντιπρόεδρος σε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Το σύνολο, λοιπόν, του πολιτικού μας κόσμου (πλην Χρυσής Αυγής όπως πάντα) υποστηρίζει την προδοσία της Ιστορίας μας, την απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας της Ιστορίας μας και της Εθνικής μας Μνήμης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου