" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

N.Y.TIMES: “ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 


Έρευνα για τα διαδικτυακά μέσα στην Ελλάδα έκανε η ΝY TIMES. Συγκεκριμένα έγραψε:

“Οι Έλληνες στρέφονται στο διαδίκτυο για την ενημέρωσή τους και γυρνούν την πλάτη στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης τονίζει δημοσίευμα των New York Times. Όπως αναφέρει το άρθρο, όλο και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν άλλους τρόπους ενημέρωσης, καθώς αμφισβητούν ολοένα και περισσότερα τα μέχρι τώρα κυρίαρχα ΜΜΕ, όπως εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλιαΗ εφημερίδα τονίζει πως ακόμη και πριν την οικονομική κρίση, δημοσκοπήσεις έδειχναν πως οι Έλληνες δεν είχαν εμπιστοσύνη στα μεγάλα μέσα επικοινωνίας, σχεδόν τόσο όσο και στους πολιτικούς, ενώ στηρίζει αυτή την άποψη αναφέροντας ότι ο κόσμος έχει συνδυάσει πολιτικούς και ΜΜΕ με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.”

Με αφορμή την έρευνα να θυμίσουμε πως στο διαδίκτυο, το site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (XAGR.net http://www.xryshaygh.com/) εδώ και πολλούς πολλούς μήνες βρίσκεται μακράν μπροστά σε επισκέψεις, από όλα τα site πολιτικών κομμάτων, φτάνοντας και ξεπερνώντας ακόμη και ενημερωτικά site. Σήμερα ο διαδικτυακός τόπος alexa κατέτασσε το site http://www. XAGR.net στα 100 καλύτερα της χώρας.


Αυτό εξηγεί και το μέγεθος των ηλεκτρονικών επιθέσεων που δέχεται κατά καιρούς, μετά από εντολές κυρίως ξένων κέντρων, έτσι κι αλλιώς τα ελληνικά κέντρα υπακούουν στους ξένους! Μια προσπάθεια φίμωσης όμως που πέφτει κυριολεκτικά στο κενό! Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, αλλά και χιλιάδες ξένοι που θέλουν να έχουν αντικειμενική ενημέρωση σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, εμπιστεύονται την είδηση όταν μεταδίδεται από τα μέσα που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και αυτό το ρεύμα καθημερινά διογκώνεται, δημιουργώντας πρόσθετους πονοκέφαλους στα επιτελεία των άλλων κομμάτων, που προσπαθούν να μιμηθούν τον τρόπο γραφής των άρθρων, που συγγράφουν οι δημοσιογράφοι – αρθρογράφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Πλανάστε πλάνην οικτράν αγαπητοί!  Δεν είναι μεθοδολογίας απόρροια η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα διαδικτυακά μας μέσα! 
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!


Καληνύχτα όλοι οι υπόλοιποι, καλημέρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου