" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Επίθεση λαθρομεταναστών στον πρόεδρο των Ελλήνων παραγωγών στις λαϊκές


Αγωνιώδεις εκκλήσεις από τους Έλληνες μικροπωλητές προς την Χρυσή Αυγή: "Κάντε κάτι, μας κλέβουν το ψωμί μας και μας σκοτώνουν!"
Καμία σύλληψη για την επίθεση. Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πάνε κατηγορούμενοι για τους πάγκους και τα χαρτόκουτα των λαθρεμπόρων (και άλλες φανταστικές προσθήκες...)
Η αποθράσυνση μερίδας των λαθρομεταναστών ολοένα και αυξάνεται. Οι καταγγελίες για τις βίαιες και παράνομες ενέργειές τους πληθαίνουν. Ένα από τα πιο πρόσφατα θύματα είναι και ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής, ο οποίος καταγγέλλει ότι τέσσερεις λαθρομετανάστες τον χτυπούσαν με λοστούς και ξύλα. Φυσικά, δεν έγινε καμία σύλληψη για αυτή την ξεκάθαρα δολοφονική επίθεση, καθ’ ότι ο ‘‘πολύς’’ υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ προφανώς έχει δώσει εντολές στους αστυνομικούς να κάνουν τα ‘‘στραβά μάτια’’, στις έκνομες αυτές ενέργειες και να δρουν μόνο για να συλλαμβάνουν βουλευτές και μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όταν αυτοί απομακρύνουν τους πάγκους, τα χαρτόκουτα και το παράνομο υλικό των λαθεμπόρων. 
Είναι φανερό που βασίζεται η αναιδής και συνεχώς αυξανόμενη βίαιη στάση αυτών των λαθρομεταναστών. Όχι μόνο στην προκλητική αδιαφορία του ετοιμόρροπου μνημονιακού κράτους αλλά και στο πάτημα που δίνουν στους επίδοξους δολοφόνους με το να νομοθετούν διατάγματα τα οποία θα καταγγέλλουν την ‘‘ρατσιστική βία’’.
Είναι «τυχερός» μέσα στην ατυχία του ο πρόεδρος των παραγωγών, αφού δεν βρέθηκε κάποιος ‘‘ατσίδας’’, από τις ποικιλόχρωμες και ποικιλότροπες αντιρατσιστικές οργανώσεις-σφραγίδες και ΜΚΟ να τον κατηγορήσει για ‘‘διασπορά ρατσιστικού μίσους’’. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι απλοί Έλληνες μεροκαματιάρηδες των λαϊκών αγορών αγωνιούν. 
 Τώρα δεν κινδυνεύει μόνο η εργασία τους, από τον εκφυλισμό του παρεμπορίου αλλά και η ίδια τους η ζωή. Συνεχείς είναι οι εκκλήσεις που γίνονται από τους Έλληνες μικροπωλητές προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «κάντε κάτι, μας κλέβουν το ψωμί και μας σκοτώνουν». Προσβλέπουν σ’ εμάς, ως την μοναδική ελπίδα προκειμένου να προστατεύσουν την ζωή τους, την οικογένειά τους, το βιοτικό τους επίπεδο, την ίδια στιγμή που όλο το πολιτικό φάσμα όχι απλώς κωφεύει επιδεικτικά στις κραυγές απόγνωσης και αγωνίας των Ελλήνων μικροπωλητών, αλλά επικροτεί προκλητικά την παράνομη δράση μεγάλου μέρους των λαθρομεταναστών, με το να ψηφίζει νομοσχέδια που ποινικοποιούν κάθε προσπάθεια αντίθεσης στην παρουσία των κάθε λογής λαθραίων. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κάτι παραπάνω από έμπρακτα και ουσιαστικά, συμπαραστέκεται στον τίμιο αγώνα των Ελλήνων βιοπαλαιστών και ζητά να πάψει επιτέλους η κατάσταση ανομίας και η κάλυψη που παρέχεται στους λαθρομετανάστες, χάριν ενός πολύ γενικού και αόριστου ‘‘ανθρωπισμού’’.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου